Jump to content

παρουσίαση 80 λίτρων ενυδρειο με Guppies

betta 21

Recommended Posts

Παρουσίαση του πρώτου μου ενυδρείου που λειτουργεί από πέρισυ το Μάρτιο :thumbup: . Σχόλια και παρατηρήσεις δεκτά. :thumbup:

post-22269-1296940654_thumb.jpg

post-22269-1296940677_thumb.jpg

πολυ ωραια προσπαθεια!!!

εγω ισως δεν θα εβαζα τοσο φανταχτερο υποστρωμα λογω στρεσαρισματος. επειδη εχεις μονο γκαπυ, το κατω μερος του ενυδρειου σου θα ειναι σχεδον αχρηαστο για αυτο, οποτε μπορεις να φυτεψεις και κανενα χαμηλο φυτο μπροστα!! :thumbup::thumbup:

ωραιο παντως! να το χαιρεσαι!!! και τα ξυλα μαρεσουν πολυ!

Σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια :thumbup: ,βλεπεις κατι αλλο που θα μπορουσα να φτιαξω στο ενυδρειο μου? :thumbup:

Σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια :thumbup: ,βλεπεις κατι αλλο που θα μπορουσα να φτιαξω στο ενυδρειο μου? :buttrock:

φοντο εχεις σκεφτει να βαλεις? κατι που θα κανει αντιθεση με τα υπολοιπα πραγματα του ενυδρειου ή εστω θα καλοπιζει την πλατυ του ενυδρειου :thumbup:

Το σκεφτηκα αλλα δεν ξερω αν θα μου αρεσει :thumbup: βρηκα ενα αυτοκολητο χθες που κανει σαν καθρεφτη αλλα δεν ξερω πως θα δειχνει... Απο φυτα χαμηλα που μου ελεγες τι θα μου προτεινες?

Μπορεις να βαλεις στην μεση εναν ωραιο εχενοδωρο και στα πλαγια μπροστα με μεση να βαλεις μερικεσ κρυπτοκορινες και ανουβιες. Στην πλατη μπορεισ να βαλεις καμια Hygrophila και στης γωνιες πισω μπορεισ να βαλεισ Βαλισνεριεσ.Ειναι ευκολα φυτα που φαινονται στο ματι ωραια....

Κι εγω για πισω κατι τετοια σκεφτομουν (vallisneria americana) αλλα πως πολλαπλασιάζεται αν παρω δυο ματσακια? :thumbup: και αν ξερεις τιμη? γιατι πλακα πλακα με εναν μονομαχο ξεκινησα κι εχω 3 ενυδρεια και ολο ψωνιζω για να γινουν καλυτερα :thumbup:

Κι εγω για πισω κατι τετοια σκεφτομουν (vallisneria americana) αλλα πως πολλαπλασιάζεται αν παρω δυο ματσακια? :thumbup: και αν ξερεις τιμη? γιατι πλακα πλακα με εναν μονομαχο ξεκινησα κι εχω 3 ενυδρεια και ολο ψωνιζω για να γινουν καλυτερα :thumbup:

πανευκολα. την φυτευεις σε ενα σημειο και μετα απο μονη της βγαζει κατι σαν κλωνορακια που μπαινουν πιο περα και ξαναμεγαλωνει φυτο. μετα συνεχιζει παραπερα.... βαλε αυτες που θα παρεις αραια αραια... :buttrock:

Όμορφο το ενυδρείο σου! :thumbup:

Συμφωνώ και με τους προηγούμενους για τα φυτά.

Οι βαλισνέριες κοστίζουν γύρω στα 6-6,5 ευρώ, αλλά μπορείς να βρεις ίσως και από το forum! :thumbup:

Σ'ευχαριστω πολυ! :thumbup: Ντρεπομαι να ζητησω απο το φορουμ θα παω μεσα στην εβδομαδα να παρω!

Σ'ευχαριστω πολυ! :thumbup: Ντρεπομαι να ζητησω απο το φορουμ θα παω μεσα στην εβδομαδα να παρω!

Στην κοπή της πίτας ίσως θα έχει.

Δεν μπορείς να περιμένεις? :thumbup:

φιλε μη ντρεπεσαι παντως γιατι πολλα φυτα που τα αγοραζεις και καποια ακριβα εμεις τα πεταμε με το τσουβαλι. δηλαδη κατι κερατοφυλλα, κατι βαλισνερες εχουμε αβερτα. απλα να μπορεις να συναντηθεις και ολα γινονται!! :thumbup:

μια παρεα ειμαστε :thumbup:

Φιλε μου μην ντρεπεσαι καθολου. Αυτο ειναι χομπι και οχι επαγγελμα. Πολλοι απο εδω μεσα δινουμε διαφορα αφιλοκερδος απλα για να εχουνε τα ζωντανα μας καλυτερη τυχη και καπου αλλου.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...