fisakis 13 Ιουνίου 2011 Author #26 Share 13 Ιουνίου 2011 Δεν θα ηταν καλυτερα να εβαζες ενα τζαμι για καπακι τωρα το καλοκαιρι για να μην εχει πολυ εξατμιση το νερο? τζαμι ειχα το χειμωνα. Τωρα το καλοκαιρι τη θελω την εξατμιση γιατι ετσι εχω χαμηλοτερη θερμοκρασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 13 Ιουνίου 2011 #27 Share 13 Ιουνίου 2011 τζαμι ειχα το χειμωνα. Τωρα το καλοκαιρι τη θελω την εξατμιση γιατι ετσι εχω χαμηλοτερη θερμοκρασια. φτιαξε και το μεγαλο αφρικανικο οτι πρεπει ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnb 14 Ιουνίου 2011 #28 Share 14 Ιουνίου 2011 (edited) επειδη εχουμε τον ιδιο βυθο χαλαζιακή άμμο εσυ δεν αντιμετωπισες προβλημα στις valisneries??επειδη εβαλα και εγω στο γαριδαδικο ειχα 4 ριζες και κοβονται(σαπιζουν)ακριβως μετα την αμμο....γιατι ετσι??ολα τα υπολοιπα φυτα χαιρουν ακρας υγειας... Έγινε επεξεργασία 14 Ιουνίου 2011 - johnb Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 14 Ιουνίου 2011 Author #29 Share 14 Ιουνίου 2011 επειδη εχουμε τον ιδιο βυθο χαλαζιακή άμμο εσυ δεν αντιμετωπισες προβλημα στις valisneries??επειδη εβαλα και εγω στο γαριδαδικο ειχα 4 ριζες και κοβονται(σαπιζουν)ακριβως μετα την αμμο....γιατι ετσι??ολα τα υπολοιπα φυτα χαιρουν ακρας υγειας... τι εννοεις? οπως βλεπεις δεν εχω κανενα προβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnb 15 Ιουνίου 2011 #30 Share 15 Ιουνίου 2011 (edited) τι εννοεις? γινονται διαφανες λιγο πιο πανω απο το υποστρωμα χανουν το χρωμα τους και κοβονται.... Έγινε επεξεργασία 15 Ιουνίου 2011 - johnb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος