giannispass 5 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 5 Φεβρουαρίου 2011 Γεια χαρά σε όλους. Εδω και αρκετό καιρό, έχω μια απορία. Βλέποντας τα tangs μου να τρώνε, μεσαίου μεγέθους(περίπου 10-12cm) 8 ψάρια και 4 clown πιο μικροί, μου δημιουργείται το ερώτημα, ποτε πρέπει να σταματήσω. Ένας γενικός κανόνας, που αναγράφεται και πάνω στα κουτιά με τις τροφές, λέει οτι πρεπει να ταίζουμε τόσο, ώστε να μην μένει τροφή αφάγωτη στο ενυδρείο. Αν ακολουθησω αυτο τον κανόνα, θέλω ένα κουτι τροφή κάθε 3-4 ημέρες.... Ποσο λοιπόν ειναι το σωστό? Μηπως ταίζω λίγο? Ή μήπως καλύτερα λιγότερο παρά περισσότερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 8 Φεβρουαρίου 2011 Author #2 Share 8 Φεβρουαρίου 2011 Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 8 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 8 Φεβρουαρίου 2011 Μετα απο επισκεψη των θαλασσινων φιλων μου στο σπιτι μου, αφου είδαν το πόσο ταιζω και διατηρώ παχύσαρκα τα ψαρια μου, θα σου πω απλα οτι όχι μονο πρεπει να ελεγχεις την ποσότητα, αλλα και το τι τροφες δίνεις. Ορισμενες περιέχουν μεγαλη ποσοτητα fat. Αυτο πρεπει να προσεχεις κυριως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος