stormtrooper 5 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 5 Φεβρουαρίου 2011 Θα ήθελα την βοήθεια όσων γνωρίζουν... Με ενδιαφέρει κάποιο καλό και αξιόπιστο προγραμματάκι που να κρατάει back-up του σκληρού ή μέρος αυτού σε bootable CD ή και μέσα στον σκληρό. Με άλλα λόγια θέλω να αποφεύγω το Format κάθε φορά που υπάρχει θέμα και θέλω με ένα set-up να περνάνε όλα τα προγράμματα που έχω επιλέξει. Το λειτουργικό είναι (s)Vista Pro x32. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niksfyr 5 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 5 Φεβρουαρίου 2011 acronis disk director Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 5 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 5 Φεβρουαρίου 2011 norton ghost Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 5 Φεβρουαρίου 2011 Author #4 Share 5 Φεβρουαρίου 2011 norton ghost Σου δουλεύει με τα Vista? Για ποια έκδοση μιλάς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niksfyr 5 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 5 Φεβρουαρίου 2011 Acronis True Image δοκιμασμενο σε ολα τα λειτουργικα λογω της δουλειας μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 5 Φεβρουαρίου 2011 Author #6 Share 5 Φεβρουαρίου 2011 Acronis True Image δοκιμασμενο σε ολα τα λειτουργικα λογω της δουλειας μου Έκδοση Home 2010 v.13 μας κάνει? Ή να πάω σε 2011? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος