Jump to content

Ενυδρείο 120 Λίτρα.

leventis

Recommended Posts

Παιδιά γεια σας θέλω να κάνω μια νέα κατάσταση με αφρικάνικες κιχλιδες γι αυτό λοιπόν ζητώ τα φώτα σας ,με μερικές διευκρινίσεις γιατί με το νερό της πόλης (Θεσσαλονίκης) είμαι αγανακτισμένος (πολλή σκληρό) με την ζέστη που κάνει το καλοκαίρι επίσης (είμαι τελευταίο όροφο το καλοκαίρι ανεβάζει θερμοκρασία μέσα στο ενυδρείο 35 c όποτε καταλαβαίνετε, να μην ξεχάσω το ενυδρείο μου είναι 120 λίτρα το έχω σχεδόν έτοιμο με πέτρες και τα σχετικά Φώτο θα ανεβάσω μόλις μπορέσω, τι ψάρια να βάλω και πόσα και αν έχει κανένας καμία συμβουλή για αμερικανικές κιχλιδες επίσης δεκτή .

Καταρχήν καλώς ήλθες στην Αφρική! :thumbup:

Εχεις αρκετές επιλογές στην Αφρική για το ενυδρείο σου, απο κιχλίδες της λίμνης Τανγανικα!

Αν κάνεις μια αναζήτηση στο θεμάτικό της Αφρικής καθώς και στην Αρθρογραφία της θα βρείς πολλές πληροφορίες!

Κανε λοιπον την αναζήτηση σου δες ποια ψαράκια σου αρεσουν και οτι απορριες εχεις εδώ είμαστε!

:thumbup:

Εγινε επεξεργασία του τιτλου του θέματος!

Καλώς τον, πράγματι η Θεσσαλονίκη λόγω νερού θα έλεγα οτι είναι ιδανική ( αν οχι όλη ) για αφρική.

Για την θερμοκρασία θα βρεθεί λύση ,δώσε μας ακριβείς διαστάσεις του ενυδρείου.

Και πάλι καλώς ήλθες :thumbup:

ειναι το rio 125 juwel

διαστασεις 81 x 36 x 50 cm

Αν γίνετε με ενδιαφέρει και με αμερικανικές κιχλιδες αλλά προέχουν φυσικά οι αφρικανές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...