theodorisle 4 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 Πριν 2 μέρες πήρα καποια κλαδεματα απο ενα φιλο και την επομενη μερα τα ψαρια του παρουσιασαν συμτωματα ich... υπαρχει περιπτωση να εχω μεταφερει την αρρωστια στο ενυδρειο μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 5 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 5 Φεβρουαρίου 2011 Πριν 2 μέρες πήρα καποια κλαδεματα απο ενα φιλο και την επομενη μερα τα ψαρια του παρουσιασαν συμτωματα ich... υπαρχει περιπτωση να εχω μεταφερει την αρρωστια στο ενυδρειο μου? Καλό θα ήταν να μας έβαζες κάποια φωτογραφία με τα συμπτώματα που αναφέρεις... Μεταφορά ασθένειας από φυτά φυσικά και είναι δυνατή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodorisle 5 Φεβρουαρίου 2011 Author #3 Share 5 Φεβρουαρίου 2011 δεν εχω συμπτωματα στο ενυδρειο μου στο ενυδρειο που πηρα τα φυτα εμφανιστηκαν την επομενη μερα και τωρα ειναι σε θεραπεια, τα φυτα εχουν μπει εδω και δυο μερες, πριν μπουν τα επλυνα καλα με νερο... πρεπει να κανω κατι προληπτικα ή απλα παρακολουθω και αν δω κατι κινουμε αναλογα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 5 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 5 Φεβρουαρίου 2011 Αν δεν έχεις πρόβλημα μέσα σε αυτές τις 2 μέρες, τότε μάλλον τη γλίτωσες. Απλά να είσαι stand by μήπως και κάτι στραβώσει και στο δικό σου ενυδρείο, αν και, ξαναλέω, μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodorisle 5 Φεβρουαρίου 2011 Author #5 Share 5 Φεβρουαρίου 2011 Ας το ελπισουμε! Ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος