yiazoo 4 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 Το έβλεπα πολλές ημέρες να σκάει...αλλά σήμερα έσκασε κανονικα! Παιδιά είναι φοβερό, σαν κρίνος είναι...είπα να το μοιραστώ μαζί σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 4 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας! Είναι πράγματι πολύ όμορφο! Και εγώ την ανούμπια ανθισμένη την πήρα, αλλά μετά από λίγες μέρες σάπισε το άνθος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 4 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 Κάθε πότε ανθίζε παίδες η Ανόυβια, εγώ την έχω 2 μήνες θα αργήσει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 4 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ όμορφο Πάντως και 'γω 9 μήνες που την είχα μόνο μια φορά την είδα ανθισμένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 4 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 Όμορφο άνθος και όμορφες φωτογραφίες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 4 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros-DH 4 Φεβρουαρίου 2011 #7 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 ολα τα ειδη ανθιζουν γιατι εγω την εχω κανα 10μηνο και δεν την εχω δει ποτε ανθησμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 4 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 Η Ανουμπια τα κάνει όλα αργαααααααααααααααααααααααα... και σταθερά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiazoo 4 Φεβρουαρίου 2011 Author #9 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 Η δικιά μου παιδιά είχε ήδη ένα άνθος όταν την πήρα αλλά ήταν ψιλοσάπιο. Αυτό το έσκασε...πόσο το έχω; 1μιση μήνα περίπου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος