Jump to content

Βοήθεια! Άρρωστος δίσκος?

KokkinosK

Recommended Posts

Παιδιά βοήθεια. :) Μόλις παρατήρησα πως από το αριστερό ρουθούνι ενός από τους δίσκους μου προβάλει ένα άσπρο κομμάτι "βαμβάκι". Δεν είναι κάτι ζωντανό, αλλά όπως λέω ακριβώς σαν ένα μικρό στρόγγυλο κομμάτι λευκού βαμβακιού. Ο δίσκος φαίνεται μια χαρά και τρώει σαν ζώο, αν και τώρα τελευταία κολυμπάει στο πάνω μέρος του ενυδρείου μαζί με 1-2 άλλους. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι?

Συμπλήρωσε αυτό και θα λάβεις πιο ευκολα βοήθεια,αν και για φουγκους μου κάνει.

Σε ευχαριστώ πολύ. :thumbup: Θα το συμπληρώσω μόλις επιστρέψω σπίτι αλλά δεν μου κάνει για φούνγκους γιατί είναι ΜΟΝΟΝ μια μικρή άσπρη μπαλίτσα που εξέχει απο το αριστερό τοτ ρουθούνι. Πριν λίγο καιρό το ξαναείχε αλλα παρατηρόντας τον για να δω τι είναι τον τρόμαξα και η απότομη κίνηση που έκανε το "ξεκόλησε". Αυτό πριν 2 μήνα+. Θα ανεβάσω φωτο άμεσσα.

Κωστα τι εγινε με το δισκακι? Ολα καλα...?

Μήπως έχεις άμμο και του είχε κολλήσει ή είναι καμιά φυσαλίδα; Μου έχει τύχει μερικές φορές.

• 2 weeks later...

Μήπως έχεις άμμο και του είχε κολλήσει ή είναι καμιά φυσαλίδα; Μου έχει τύχει μερικές φορές.

Τελικά όλα καλά. :) Κάποια στιγμή τινάχτηκε απότομα ( βοήθησα και γω λίγο !!!! ) και αποκολήθηκε "αυτό" που είχε. Από τότε όλα είναι κανονικά, τρώει σαν ζώο και κινείται κανονικά σε όλο το ενυδρείο, κάνοντας και κανένα τσαμπουκά στους υπόλοιπους αν δωθεί η ευκαιρία. Το κακό είναι πως δεν ξέρω τι ήταν, σίγουρα όχι fungus πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...