stormtrooper 3 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Ένα βιντεάκι από 3 διαφορετικές λήψεις, από 3 διαφορετικούς ανθρώπους, την ίδια ώρα μέρα και στιγμή που είδαν "κάτι" στον ουρανό των Ιεροσολύμων. Δεν θα μπω στη διαδικασία να ψάξω το κατά πόσο είναι αληθινό ή ψεύτικο το συγκεκριμένο βίντεο, αλλά έχει ενδιαφέρον Αν και προσωπικά είμαι πεπεισμένος πως δεν είμαστε μόνοι μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 3 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 λίγο πριν την κάνει απότομα προς τα πάνω ανάβουν φώτα από την πόλη απότομα άμα προσέξεις πολύ εντυπωσιακό Πάντως και εγώ, πριν δω αυτό το video, πιστεύω πως something is out there.Είναι αδύνατον σε τόσους γαλαξίες και με τόσους πλανήτες ο καθένας που προήλθαν από την ίδια έκρηξη όλοι να μην υπάρχει σε κανένα από αυτούς έστω ένα τόσο δα μικρόβιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 3 Φεβρουαρίου 2011 Author #3 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 λίγο πριν την κάνει απότομα προς τα πάνω ανάβουν φώτα από την πόλη απότομα άμα προσέξεις πολύ εντυπωσιακό Δεν ανάβουν από την πόλη... Αυτό σαν να έβγαλε μία λάμψη... Τουλάχιστον έτσι καταλαβαίνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 3 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Κατι αναλογο εχω δει εγω με τους γονεις μου καθισμενοι στο μπαλκονι του σπιτιου μας καλοκαιρινο μηνα και εκανε ακριβως την ιδια κινηση. Δεν ειμαστε μονοι μας παιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 3 Φεβρουαρίου 2011 Author #5 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ειμαστε μονοι μας παιδια! Αυτό είναι γνωστό... Υπάρχουν και τα Pocemon! Πέραν της πλάκας... Θεωρώ τρομακτικά εγωιστικό να πιστέψω πως είμαστε τα μοναδικά νοήμονα όντα σε όλο το γαλαξία. Απλά μου είναι αδιανόητο. Τώρα το αν αυτό το βίντεο ή άλλες φωτογραφίες, βίντεο και αναφορές του παρελθόντος είναι αληθινά, είναι άλλο θέμα. Αυτό που λέει ο bill28 πάντως, προσωπικά με προβληματίζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 3 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ανάβουν από την πόλη... Αυτό σαν να έβγαλε μία λάμψη... Τουλάχιστον έτσι καταλαβαίνω! μάλλον έχεις δίκιο άμα προσέξεις το σημείο της πόλης όπου είναι αυτό από πάνω ξαφνικά φωτίζεται και σχηματίζεται ένας μικρός κύκλος από φως όπου μέσα είναι τα σπίτια και φωτίζονται.....μήπως σταμάτησε για να γεμίσει με καύσιμα!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 3 Φεβρουαρίου 2011 #7 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Αυτό είναι γνωστό... Υπάρχουν και τα Pocemon! Πέραν της πλάκας... Θεωρώ τρομακτικά εγωιστικό να πιστέψω πως είμαστε τα μοναδικά νοήμονα όντα σε όλο το γαλαξία. Απλά μου είναι αδιανόητο. Τώρα το αν αυτό το βίντεο ή άλλες φωτογραφίες, βίντεο και αναφορές του παρελθόντος είναι αληθινά, είναι άλλο θέμα. Αυτό που λέει ο bill28 πάντως, προσωπικά με προβληματίζει... Πάντως σε αυτό που λες με τον εγωισμό σύμφωνο απόλυτα......ότι είμαστε εγωιστές και γι'αυτό πολλές φορές δεν θέλουμε να παραδεχτούμε διάφορα πράγματα όσο για τον bill28 μήπως σε έχουν απαγάγει και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ή δεν το θυμάσαι...βλέπεις εφιάλτες με μακρινούς γαλαξίες και διάφορα τέτοια Έγινε επεξεργασία 3 Φεβρουαρίου 2011 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 3 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια ειχα την τυχη μια φορα να δω και αλλη μια να νοιωσω κατι περιεργο μαζι με την γυναικα μου βραδυνη ωρα. Να σημειωσω πως και τα δυο συμβαντα εγιναν στην Πετρουπολη. Τωρα να με εχουν βαλει στο ματι ποιος ξερει. Μακαρι να με παρουν απο την γη μαζι με την οικογενεια μου και τα ενυδρεια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 3 Φεβρουαρίου 2011 #9 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια ειχα την τυχη μια φορα να δω και αλλη μια να νοιωσω κατι περιεργο μαζι με την γυναικα μου βραδυνη ωρα. Να σημειωσω πως και τα δυο συμβαντα εγιναν στην Πετρουπολη. Τωρα να με εχουν βαλει στο ματι ποιος ξερει. Μακαρι να με παρουν απο την γη μαζι με την οικογενεια μου και τα ενυδρεια μου bill πριν φυγεις κανε μια ετσι και ξεσυνδεσε τον cr Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 3 Φεβρουαρίου 2011 #10 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Τουλαχιστον με αυτους δεν θα εχω ενεργειακο προβλημα Και οποτε γουσταρω θα περνανε μια βολτα και θα μου φερνουν κοραλια Τωρα δεν ξερω τι θα ζητησουν ως ανταλαγμα Έγινε επεξεργασία 3 Φεβρουαρίου 2011 - bill28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 3 Φεβρουαρίου 2011 #11 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Τουλαχιστον με αυτους δεν θα εχω ενεργειακο προβλημα Και οποτε γουσταρω θα περνανε μια βολτα και θα μου φερνουν κοραλια Τωρα δεν ξερω τι θα ζητησουν ως ανταλαγμα Δεν σου λεω γιατι θα 100αρισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 3 Φεβρουαρίου 2011 #12 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Ξερω την απαντηση σου απο την ωρα που εγραφα την ερωτηση Περα απο την πλακα να πω πως η δευτερη εμπειρια που εζησα με την γυναικα μου μας ειχε κανει να παγωσουμε στην κυριολεξια. Ειναι πολυ ωραιο θεμα και καλο θα ηταν να μοιραστουμε καποιες εμπειριες μας εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 3 Φεβρουαρίου 2011 #13 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Ξερω την απαντηση σου απο την ωρα που εγραφα την ερωτηση Περα απο την πλακα να πω πως η δευτερη εμπειρια που εζησα με την γυναικα μου μας ειχε κανει να παγωσουμε στην κυριολεξια. Ειναι πολυ ωραιο θεμα και καλο θα ηταν να μοιραστουμε καποιες εμπειριες μας εδω. εχεις πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 3 Φεβρουαρίου 2011 #14 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Ασχολήθηκα πολύ πριν κάποια χρόνια αλλά με κούρασε, δεν ανέβασε αυτή η μελέτη την ποιότητα της ζωής και της ψυχικής μου υγείας και αντίθετα με μπέρδευε. Φυσικά και μας επισκέπτονται πολιτισμοί με έδρα εκτός γης και υπάρχουν και πολύ σημαντικά αρχαιολογικά δεδομένα πέρα από τις μαρτυρίες αλλά και πάλι δεν με συγκινεί να ασχοληθώ ξανά τόσο πολύ, το καλό είναι οτι μοιράζονται την πληροφορία για όποιον μπορεί να τη διαβάσει και είναι και καλλιτέχνες: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 3 Φεβρουαρίου 2011 #15 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Να αναφερω πως ειχα δει ενα καταπληκτικο ντοκυμαντερ που ελεγε πως εμεις απο ανθρωποι των σπηλαιων ξαφνικα εξελιχθηκαμε σε νοημοντα οντα και πως αυτο οφειλεται σε αναπαραγωγες που εκανα εξωγηινοι με εμας. Μακαρι να το ξαναβαλει γιατι δεν προλαβα να το δω ολο και ηταν απιστευτο σε αναλυση και υλικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 3 Φεβρουαρίου 2011 #16 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Η αληθεια ειναι οτι εγω και ενας φιλος ειχαμε δει μια περιεργη φωτινη μπαλα πανω απο την περιοχη του σελεπιτσαρι Κερατσινι.Απλα ξαφνικα εσβησε το φως της. Μην κοροιδευετε ρε!!! Επισης Την ταινια 'ζουν αναμεσα μας' που μπορω να την βρω με ελληνικους υποτιτλους???? Έγινε επεξεργασία 3 Φεβρουαρίου 2011 - venom Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 3 Φεβρουαρίου 2011 #17 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Ασχολήθηκα πολύ πριν κάποια χρόνια αλλά με κούρασε, δεν ανέβασε αυτή η μελέτη την ποιότητα της ζωής και της ψυχικής μου υγείας και αντίθετα με μπέρδευε. Φυσικά και μας επισκέπτονται πολιτισμοί με έδρα εκτός γης και υπάρχουν και πολύ σημαντικά αρχαιολογικά δεδομένα πέρα από τις μαρτυρίες αλλά και πάλι δεν με συγκινεί να ασχοληθώ ξανά τόσο πολύ, το καλό είναι οτι μοιράζονται την πληροφορία για όποιον μπορεί να τη διαβάσει και είναι και καλλιτέχνες: είχα διαβάσει γι'αυτά τα σχέδια για πολλά από αυτά έχει αποδειχθεί ότι τα έχουν κάνει άνθρωποι μετά το πρώτο που εμφανίστηκε βέβαια για πολλά από αυτά δεν έχει αποδειχθεί τπτ και μάλιστα είναι τόσο πολύπλοκα που είναι αδύνατον να έχουν γίνει με ανθρώπινα μηχανήματα και από ανθρώπους.πχ το τελευταίο στο 1.44 δεν πιστεύω ότι έχει γίνει από εξωγήινους γιατί άμα θέλανε να μας δείξουν το πρόσωπό τους θα το είχαν κάνει εδώ και καιρό και δεν θα εξαφανίζονταν όπως στο video του trooper και δεν τους έχω για τόσο εγωιστές σαν εμάς της Γης για να μας δείχνουν την μάπα τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 3 Φεβρουαρίου 2011 #18 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ανάβουν από την πόλη... Αυτό σαν να έβγαλε μία λάμψη... Τουλάχιστον έτσι καταλαβαίνω! Μπορεί να ακούμπησε σε καλώδιο της ΔΕΗ... Σίγουρα θα υπάρχει ζωή στο διάστημα.Οι περισσότερες εμφανίσεις πάντως στη γη είναι στημένες,αλλιώς η ΝΑΣΑ θα είχε κλείσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 3 Φεβρουαρίου 2011 #19 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Μπορεί να ακούμπησε σε καλώδιο της ΔΕΗ... Σίγουρα θα υπάρχει ζωή στο διάστημα.Οι περισσότερες εμφανίσεις πάντως στη γη είναι στημένες,αλλιώς η ΝΑΣΑ θα είχε κλείσει... μπορεί να είναι και πειράματα της ΝΑΣΑ ή της Ρωσίας μιας και έρχεται το ξύπνημα της κόκκινης αρκούδας κατά Λιακό Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 3 Φεβρουαρίου 2011 #20 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 ψάξτε στο wikipedia για sts-80 και θα δείτε φωτογραφία όμοια με αυτές στο βίντεο αυτό με <ψάρωσε > ιδιαίτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 3 Φεβρουαρίου 2011 #21 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Και επειδή τρώγοντας ανοίγει η όρεξη δες τε και αυτό ένα Γ.Τ.Ι.Α που μπορεί να μεταμορφωθεί άνετα σε Α.Τ.Ι.Α Το έχουν κάνει άλλωστε οι Γερμανοί ΥΓ. Ούτε και γω πιστεύω οτι είμαστε μόνοι μας Όμως η τέχνη της παραπλάνησης...... http://vimeo.com/user958157/videos/all http://www.mikrokopter.de/ucwiki/en/HexaKopter Έγινε επεξεργασία 3 Φεβρουαρίου 2011 - lasal Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 4 Φεβρουαρίου 2011 #22 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 Πως θα φαινόταν άραγε αυτό το αντικείμενο (βράδυ) από απόσταση 500-1000 μέτρων? http://vimeo.com/2690310 Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 4 Φεβρουαρίου 2011 #23 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Συγνωμη αλλα η ταχυτητα που φευγει προς τα πανω ειναι ασυλληπτη και δεν εχει καμια σχεση με το mikrokopter και παλι ομως με τα σχεδια του mikrokopter θα μπορoyσε να εχει σχεδιαστει ενα πολυ μεγαλυτερο σκαφος με πολυ ισχυρους κινητηρες καθολου απιθανο! εχω δει documentary που παρουσιαζει σε video ιπταμενους δισκους κατασκευασμενους απο την αμερικανικη αεροπορια πριν τον 2ο παγκοσμιο Έγινε επεξεργασία 4 Φεβρουαρίου 2011 - she'sinpanties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 4 Φεβρουαρίου 2011 #24 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Αν έχεις παρακολουθήσει εκτοξεύσεις πυραύλων, η ταχύτητα που έφυγε αυτό το αντικείμενο δεν έχει καμιά σχέση με το οτιδήποτε πετούμενο ξέρουμε. Με τέτοια επιτάχυνση μπορώ να δώσω εξήγηση μόνο με μαγνητική απώθηση.... Έγινε επεξεργασία 4 Φεβρουαρίου 2011 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Φεβρουαρίου 2011 #25 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 Μου κάνουν εντύπωση αυτά τα βίντεο με ιπτάμενα αντικείμενα που όλα είναι μακρινά και απλά παρουσιάζουν ένα φως που πάει πέρα δώθε. Παράδειγμα και το πιο πρόσφατο, που όπως φαίνεται στο βίντεο "προσγειώθηκε" σχεδόν μέσα σε κατοικημένη περιοχή... κάποιος δεν βρέθηκε κάπου εκεί κοντά.. γιατί όλα τα πλάνα είναι με πανοραμική θέα της περιοχής?.. και από Αμερικάνους !!! (τουλάχιστον έτσι ακούγονται οι φωνές στο βίντεο). Δεν είμαι αρνητικός στην ύπαρξη τους, αλλά ρε παιδιά θέλω περισσότερα στοιχεία και όχι μόνο λαμπιόνια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος