Mr.bill 3 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 καλησπερα σε ολους...παιδια εχω ενα προβληματακι με την αμμο στο ενυδρειο μου...πριν λιγες μερες ξεκινισα να φτιαχνω ενα ενυδρειο 60λτ γλυκου νερου...εβαλα λοιπον την αμμο και ριχνοντας το νερο αυτη ανακατευτικε ειπα θα τα μαζεψει το φιλτο (eheim classic 2211 εξοτερικο..)λειτουργει απο χτες και ακομα το νερο ειναι θολο και αναρωτιθικα μιπως δεν δουλευε το φιλτρο εβαλα λοιπον το χερι μου μεσα στο ενυδρειο και παρατιρισα οτι λειτουργουσε κανονικα ελενξα τους σολινες μια χαρα ολα μιπως ξερει κανεις τι φταει ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaretom 3 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Την άμμο την έπλυνες καλά πριν την βάλεις στο ενυδρείο,ώστε να μην βγάζει θολούρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 3 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Τι άμμο πήρες? Βάλε και λίγο υαλοβάμβακα στο φίλτρο. Ίσως βοηθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.bill 3 Φεβρουαρίου 2011 Author #4 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 ο ιαλοβαμβακας ειναι αρκετος και επιπλεον οταν ανοιγω το φιλτρο δεν ειναι λερομενος...οχι δεν την ξεβγαλα την αμμο μου ειπε πως δεν ηταν αναγκη...τι να κανω ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 3 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 ο ιαλοβαμβακας ειναι αρκετος και επιπλεον οταν ανοιγω το φιλτρο δεν ειναι λερομενος...οχι δεν την ξεβγαλα την αμμο μου ειπε πως δεν ηταν αναγκη...τι να κανω ?? υπομονή σε μερικές μέρες θα φύγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 3 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Δεν είπες τι άμμο πήρες. Μπορεί και να ήθελε και λίγο ξέπλυμα. Αλλά δεν είναι τίποτα, θα φύγει. Μην την ανακατεύεις πολύ πάντως όσο δουλεύει το φίλτρο γιατί αν τη σηκώσει απάνω και την τραβήξει το φίλτρο μπορεί να σου βγάλει πρόβλημα μετά. Εμένα χάλασε μια αντλία έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 3 Φεβρουαρίου 2011 #7 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 υπομονή σε μερικές μέρες θα φύγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.bill 4 Φεβρουαρίου 2011 Author #8 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 δεν ξερω το ακριβες ειδος της αμμου αλλα φοβαιμαι για τα ψαρακια που εχω βαλει (2 αγγελοψαρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros-DH 4 Φεβρουαρίου 2011 #9 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 εχει στρωθει το ενυδρειο ?? και εβαλες αγγελοψαρα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Φεβρουαρίου 2011 #10 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 Αγγελοψαρα σε 60 λιτρα? Πολυ λιγα τα λιτρα σου φιλε μου για αγγελοψαρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.bill 6 Φεβρουαρίου 2011 Author #11 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 το ενυδρειο ειχε στρωθει και ειναι πολλυ μικρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 6 Φεβρουαρίου 2011 #12 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 το ενυδρειο ειχε στρωθει και ειναι πολλυ μικρα... Πως γνωριζεις οτι εχει στρωθει το ενυδρείο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος