rastafarian 3 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας παιδια!Μολις ανακαληψα οτι μια απο τις red cherry εχει αυγουλακια..φαινονται κατι μικρα κιτρινα πραγματακια στην κοιλια της και ειναι πολυ πιο φουσκομενη απο τις αλλες..Ποσο καιρο κανουν να γεννησουν?Πρεπει να κανω κατι εγω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 3 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Υπομονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Φεβρουαρίου 2011 Author #3 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Υπομονή Με τις πληροφοριες που δινω μαλλον ειναι αυγομενη ετσι?θα επιζησουν τα μικρα η θα γινουν μαμ?εχω μερικες πρασινες υδρες και φοβαμαι για τα νεογεννητα..αν τα καταφερω να βγαλω φωτο τη μαμα θα την ανεβασω αν και η φωτογραφικη μου ειναι για τα μπαζα και δεν νομιζω να φαινεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 3 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Ετσι οπως το λες μαλλον ναι, θα δεις μωρά σε λίγο καιρό. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο. Γεννανε αρκετά μωρά και όλο και κάποια θα επιζήσουν. Οι ύδρες είναι ένας θηρευτής για τις γαρίδες αλλά όχι και τόσο επικίνδυνος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Φεβρουαρίου 2011 Author #5 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Μαλλον ο φιλος και συνχομπιστας που μου τις εδωσε μου την εδωσε ετοιμη γιατι τις εχω μια βδομαδα περιπου και την παρατηρησα σημερα!ελπιζω να μην εχω προβλημα με τις υδρες και τα μωρα γιατι θελω πολυ να επιζησουν για να ξεκινησει η αποικια μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 4 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Φεβρουαρίου 2011 Author #7 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 theodor72 ετσι ειναι!εχει κιτρινα αυγουλακια αλλα οχι τοσα πολλα οσα αυτη στη φωτο!Εν το μεταξυ παρατηρησα οτι ειναι και λιγο δυσκινητη σε σχεση με τις αλλες που εχω και πιο πολυ καθετε και βοσκει στο βυθο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 4 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 Με το καλό Κώστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Φεβρουαρίου 2011 Author #9 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 Με το καλό Κώστα! Ευχαριστω Φωτη!Μαλλον μου την εδωσες ετοιμη τη μαμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος