Jump to content

King British μετρήσεις νερού & φαρμακα

Recommended Posts

Κύριοι, έχεται δοκιμάσει ποτέ τα προιόντα της βρετανική εταιρείας,είναι αξιόπιστα και καθιερωμένα στην αγορά του ενυδρείου γενικά. Μπορώ να αγοράσω χωρίς φόβο !

Ενδιαφέρον κανείς !! Μιά απάντηση βρε παιδιά.

Απ'το να σου απαντήσει κάποιος που δεν γνωρίζει απλά για να σου απαντήσει, καλύτερα να περιμένεις.

Καλημέρα.

:thumbup:

Έγινε επεξεργασία - karydas

Για να πω τη μαύρη μου αλήθεια, πρώτη φορά την ακούω αυτή την εταιρία... :thumbup:

ουτε εγω την εχω ακουση ποτε :thumbup::thumbup:

ειναι ποιο οικονομικη απο της αλλες π.χ. sera ?

Τα έχεις βρει σε ελληνικό κατάστημα ή από το εξωτερικό?

Κύριοι, έχεται δοκιμάσει ποτέ τα προιόντα της βρετανική εταιρείας,είναι αξιόπιστα και καθιερωμένα στην αγορά του ενυδρείου γενικά. Μπορώ να αγοράσω χωρίς φόβο !

Ενδιαφέρον κανείς !! Μιά απάντηση βρε παιδιά.

η ερώτηση που έκανες που είναι;

Φιλε μου που την ξεθαψες αυτη την εταιρια? :thumbup: Ειχα πριν απο ....10-15 χρονια ενα φαρμακο για fungus και ειχα φοβερα αποτελεσματα στις θεραπειες. Δυστηχως μου τελιωσε και δεν μπορουσα να βρω ξανα απο το ιδιο.

Απο οτι ειδα τωρα στο νετ εχει αλαξει και συσκευασια (λογικο υστερα απο τοσα χρονια).

Τοτε σαν φαρμακο αν μου εδιναν sera-tetra-king british θα διαλεγα με κλειστα ματια king british.

Για μετρησεις νερου δεν ξερω. Ειχα της τετρα και ημουν ευχαρηστιμενος (μεχρι που πηρα ηλεκτρονικα οργανα).

Πιστευω να εχει ακομα την αξιοπιστια της. Δεν χανεις και τπτ να το δοκιμασεις παντως εκτος αν η τιμη ειναι υπερβολικη οπωτε πηγενε στα γνωστα και μη εξαιρετεα tetra-sera.

Γνωμη μου παντα! (Προς αποφυγην παρεξησης)

Στο Ebay βρήκα την προσφορά της King british μετρήσεις νερού aquarium fish tank 6 in 1 test kit Ammonia A99.

Not for use in marine aquarium. 150 tests in total. Η τιμή του είναι 19.65 ευρώ με τα έξοδα αποστολής.

οπως καταλαβες δεν κανει για αλμυρο νερο. Οπωτε αν σε ενδιαφερει δεν χανεις και τπτ. Δε ξερω και τα οικονομικα σου βεβαια αλλα με 20 δε θα πλουτισουμε κιολας. Αν σου βγουν καλα τοτε ξαναπαιρνεις.

Ασχολησαι καιρο με τα ενυδρεια και τα ψαρια γενικοτερα? Αν ναι παρτα να τα δωκιμασεις. Αν εισαι αρχαριος και φοβασαι τοτε παρε κατι ποιο διαδεδομενο. Εγω παντος θα τα δωκιμαζα.

Αυτο εχει μονο για αμμωνια? για τπτ αλλο δεν εχει? οταν λεει 6 In 1 εννοει οτι εχει 6 τεστ πχ σκληροτητα,ΡΗ, αμμωνια, νιτρωδη κλπ?

οπως καταλαβες δεν κανει για αλμυρο νερο. Οπωτε αν σε ενδιαφερει δεν χανεις και τπτ. Δε ξερω και τα οικονομικα σου βεβαια αλλα με 20 δε θα πλουτισουμε κιολας. Αν σου βγουν καλα τοτε ξαναπαιρνεις.

Ασχολησαι καιρο με τα ενυδρεια και τα ψαρια γενικοτερα? Αν ναι παρτα να τα δωκιμασεις. Αν εισαι αρχαριος και φοβασαι τοτε παρε κατι ποιο διαδεδομενο. Εγω παντος θα τα δωκιμαζα.

Αυτο εχει μονο για αμμωνια? για τπτ αλλο δεν εχει? οταν λεει 6 In 1 εννοει οτι εχει 6 τεστ πχ σκληροτητα,ΡΗ, αμμωνια, νιτρωδη κλπ?

Μόνο 2 μιση μήνες ασχολούμε με ενυδρεία.Επειδή έχω ακούσει για τις άλλες εταιρείες μέτριες κριτικές, Tetra,sera,εκτός της Api που είναι η κορυφαία. Ακριβώς έτσι είναι, έχει όπως λες, νιτρώδη, ρη,σκληροτητα, αμμωνία, κλπ. Εδώ στην πόλη μας τα βαράνε και πονάνε, πες μου μια φορά πέρνεις!

aka68 δεν ισχύει αυτο που λες .

Εγω με μια ματιά που έριξα στα μαγαζιά που έχουμε στο Aquazone βλέπω οτι υπάρχουν και χαμηλότερες τιμές στη πόλη σου .

Βασικα αν θες κατι που να δουλευει και να εισαι σιγουρος παρε ενα της τετρα-σερα που ξερουμε οτι ειναι οκ. τωρα αν θες να δωκιμασεις και κατι αλλο, και παραλληλα αν σου βγει οικονομικο και να δουλευει πηγενε στην king british και θα εισαι παλι οκ.

Παντος αν ειναι μονο για τα λεφτα και η διαφορα ειναι για 5 ευρω παρτο απο Ελλαδα. Αν σε τρωει η περιεργεια για το τι ρολο βαραει το τεστακι της king british απλα παρτο. πιστευω μια χαρα θα ειναι. βγαζει και αλλα φαρμακα ειδα...δε μπορει να ειναι τοσο μαπα.

Γυρνα και μερικα μαγαζια εκει στην πολη σου....μπορει να πετυχεις κανενα με λογικες τιμες.

Αυτα....

...... και η διαφορα ειναι για 5 ευρω παρτο απο Ελλαδα. ....

Ίσα ίσα Ευγένιε που είναι και ποιο φθηνά στη πόλη του εγώ βρήκα με 17 ευρώ σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης που είναι στο Aquazone .

Και χωρίς πολύ ψάξιμο !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...