nickst 3 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 φιλοι μου θα κανω ενα ενυδρειο 260 λιτρα diy και θελω την βοηθεια σας. στο ενυδρειο θελω να βαλω μεσα λιγο δυσκολα φυτα και ενα απο αυτα ειναι η hygrophila polysperma rosanervig pogostemon helferi heteranthera zosterifolia hemianthus micranthemoides και παρα πολυ hemianthus callitrichoides cuba για να εχω αυτα τα φυτα σε καλη κατασταση και να πιασουν τι χρειαζεται να βαλω μεσα?αν βαλω 4 λαμπες http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1929 και ενα πληρες συστημα σαν αυτο http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1883 θα ειμαι οκ?επισης σκεφτομαι να βαλω μονο υποστρωμα κατω της seachem αλλα δεν ξερω ποσα κιλα πρεπει να βαλω περιπου και πιο κανει απο ολα τα ειδη που εχει η εταιρια.απειδη το πιο πολυ μερος στο ενυδρειο θα εχει cuba θελω να δωσω οσα χρηματα απαιτουνται για να ειναι τα φυτα μου καλα.αλλα τουλαχιστον αυτα που να δωσω να πιασουν τοπο να εχω αποτελεσμα στο ενυδρειο.οποιος εχει στο ενυδρειο του cuba και οποιος αλλος γνωριζει ας με βοηθησει.ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 3 Φεβρουαρίου 2011 Author #2 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 κανεις ρε παιδια που να ξερει απο φυτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 3 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Με 4 τ5 απο 54βατ εχεις καλο φωτισμο.Με το πληρες συστημα co2 εισαι παλι καλα.Τωρα τι λαμπες ας πουν οι μποσταναδες.Και υποστρωμα σιγουρα πρεπει να μπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 3 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Το θέμα μεταφέρθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 3 Φεβρουαρίου 2011 Author #5 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 υποστρωμα αν βαλω της seachem ποιο μου προτεινετε?λεω να βαλω μονο υποστρωμα και τιποτα αλλο μιας και μπαινει και μονο του και ειναι καλυτερα απο οτι διαβασα.ο εξοπλισμος που σου εδειξα τα εχει ολα κομπλε η χρειαζεται μετα να παρω τιποτα αλλο?επισης βρηκα και αυτον της ferplast αλλα δεν ξερω αν ειναι οκ. http://www.ferplast.com/scheda_prodotto_en...01/frm_pagina=1 ευχαριστω για την γνωμη σου φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 4 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 υποστρωμα αν βαλω της seachem ποιο μου προτεινετε?λεω να βαλω μονο υποστρωμα και τιποτα αλλο μιας και μπαινει και μονο του και ειναι καλυτερα απο οτι διαβασα.ο εξοπλισμος που σου εδειξα τα εχει ολα κομπλε η χρειαζεται μετα να παρω τιποτα αλλο?επισης βρηκα και αυτον της ferplast αλλα δεν ξερω αν ειναι οκ. http://www.ferplast.com/scheda_prodotto_en...01/frm_pagina=1 ευχαριστω για την γνωμη σου φιλε μου Γνωμη μου ειναι καλυτερα να μην παρεις της φερπλαστ ψηφιζω το αλλο.Αυτο της φερπλαστ ποσα κιλα ειναι η μπουκαλα?Και τη τιμη εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 4 Φεβρουαρίου 2011 Author #7 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 απο τιμη δεν ξερω.1 κιλο ειναι νομιζω.και εγω το αλλο νομιζω θα ειναι καλο.το εχεις και εσυ αυτο απο to petcumulus?τ λες αν τα βαλω ολα αυτα δεν θα εχω προβλημα με τα φυτα ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 4 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 To πρώτο σετ όμως δεν έχει διαχυτήρα σε αντίθεση από το σετ της ferplast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 4 Φεβρουαρίου 2011 #9 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 απο τιμη δεν ξερω.1 κιλο ειναι νομιζω.και εγω το αλλο νομιζω θα ειναι καλο.το εχεις και εσυ αυτο απο to petcumulus?τ λες αν τα βαλω ολα αυτα δεν θα εχω προβλημα με τα φυτα ε? Το μονο που θα χρειαστεις οπως σου ειπε και ο Αντρεας ειναι ενας διαχυτης(εχει και φθηνους) Ναι εχω ιδιο συστημα co2.Θα βοηθησει πολυ η μπουκαλα αλλα χρειαζεται να βρεις μια ισοροπια αναμεσα σε co2 λιπασματα po4 και no3. 1 po4=12no3 Μη με ρωτησεις πως και εγω ακομα το ψαχνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 4 Φεβρουαρίου 2011 Author #10 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 βλεπεις αποτελεσματα στο ενυδρειο σου τωρα που εχεις βαλει co2?ποσα κιλα φιαλη θα χρειαστω το χρονο λες?οταν λες πρεπει να βρω μια ισορροπια τι εννοεις οτι θα γεμισω αλγες αν δεν βρω και οτι δεν θα μου μεγαωλουν τα φυτα?ρωταω γιατι δεν εχω κανει και μετρησεις νερου ποτε.και μαλλον απο οτι βλεπω θα χρειαστω να παρω τεστακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 4 Φεβρουαρίου 2011 #11 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 βλεπεις αποτελεσματα στο ενυδρειο σου τωρα που εχεις βαλει co2?ποσα κιλα φιαλη θα χρειαστω το χρονο λες?οταν λες πρεπει να βρω μια ισορροπια τι εννοεις οτι θα γεμισω αλγες αν δεν βρω και οτι δεν θα μου μεγαωλουν τα φυτα?ρωταω γιατι δεν εχω κανει και μετρησεις νερου ποτε.και μαλλον απο οτι βλεπω θα χρειαστω να παρω τεστακια. Φυσικα ειναι καλυτερα τωρα με το co2 2 κιλα ειναι η μπουκαλα μου Εαν εχεις περισιο η μειωμενο καποιο συστατικο τοτε εχουμε αλγες Τεστ πρεπει να παρεις προτιμησε τα υγρα τεστ Και μενα βουνο μου ερχοταν αλλα στην πραξη τα βολευεις παντα βεβαια με την βοηθεια των υπολοιπων εδω στο φορουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 4 Φεβρουαρίου 2011 Author #12 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 τι ενυδρειο εχεις φιλε μου?μετα απο λιπασματα αν ριχνω seachem flourish μονο ειναι καλα?ρωταω γιατι με βλεπω να δινω παρα πολλα λεφτα για να κρατησω την κουμπα.αλλα αν ειναι να ριχνω μονο αυτο που σου ειπα και το διοξειδιο οκ και να βαλω και υποστρωμα αλλα αν θελω αλλα τοσα λιπασματα να ριχνω δεν βλεπω να το κανω.τι τεστακια χρειαζεται να παρω οπως διποτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 6 Φεβρουαρίου 2011 Author #13 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 να ρωτησω κατι αλλο?πανω απο το ενυδρειο αν βαλω τζαμια για να μην εχω υγρασια στο καπακι θα εχω προβλημα με τον φωτισμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 7 Φεβρουαρίου 2011 #14 Share 7 Φεβρουαρίου 2011 Αν το φροντίζεις όχι απλά θέλει σχεδόν καθημερινή φροντίδα για να μην πιάσει άλατα το τσάμι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 8 Φεβρουαρίου 2011 Author #15 Share 8 Φεβρουαρίου 2011 οκ φιλε μου.αν βαλω 3 λαμπες και οχι 4 θα εχω προβλημα με την cuba?ρωταω για λογο οικονομιας μετα που θα καιω και τις 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 8 Φεβρουαρίου 2011 #16 Share 8 Φεβρουαρίου 2011 Αν υποθέσουμε ότι το ενυδρείο είναι σωστά στημένο και περιποιημένο (λίγες σκιές πάνω από την κουβα, λίπανση, φωτισμός, βυθός, co2 ) τότε πιστεύω πως αρκούν η 3 λάμπες αλλά με απόλυτη βεβαιότητα δεν πιστεύω να σε απαντήσει κανείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 8 Φεβρουαρίου 2011 Author #17 Share 8 Φεβρουαρίου 2011 βραχια θα βαλω και παντου κουπμα μετα μαλλον μπορει να βαλω μονο πισω κανενα ψηλο φυτο.και λεω να παρω και αυτο το συστημα co2 με 1,64kg μπουκαλα. http://www.ferplast.it/scheda_prodotto_eng...01/frm_pagina=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios8 8 Φεβρουαρίου 2011 #18 Share 8 Φεβρουαρίου 2011 καλα για μπουκαλα co2 μπορεις να βρεις καμια καλη προσφορα απο αγγελιες οπως αυτη http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=54998 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 8 Φεβρουαρίου 2011 Author #19 Share 8 Φεβρουαρίου 2011 ερε στελιο γιγαντα.θα δουμε φιλο μου κατσε να δω αποψεις και της ferplast και βλεπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος