s.p.i.r.o.s 15 Ιουνίου 2011 #201 Share 15 Ιουνίου 2011 εσυ ετσι οπως το πας σε λιγο θα τον εμφανισεις τελικα και τον μπαρμα-γερο νεγρο JΙΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 15 Ιουνίου 2011 Author #202 Share 15 Ιουνίου 2011 η αληθεια ειναι πως το εχω παρακανει με τις αλλαγες αλλα πιστευω πως καποια στιγμη θα καταληξω καπου και οσον αναφορα και την διαρυθμηση και την ψαροσυνθεση.αυτα παθαινει οποιος εχει ενα ενυδρειο.να μου πεις τι φταινε τα ψαρια να αναστατωνονται? s.p.i.r.o.s αμα εντοπισω πουθενα απομιμηση γερου JIM θα τον πεταψω και αυτον μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnvolno1 19 Ιουνίου 2011 #203 Share 19 Ιουνίου 2011 Να ρωτήσω κάτι ; Σε ενυδρειο με αφρικάνες , μπαίνουν τα "γατόψαρα"?? Επίσης έχω κ κάτι σαλιγκάρια . Τα zebra snail . Αυτά μπορώ να τα βάλω ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Ιουνίου 2011 #204 Share 19 Ιουνίου 2011 Να ρωτήσω κάτι ; Σε ενυδρειο με αφρικάνες , μπαίνουν τα "γατόψαρα"?? Επίσης έχω κ κάτι σαλιγκάρια . Τα zebra snail . Αυτά μπορώ να τα βάλω ;; Αν ειναι synodontis μπαινει. Σαλιγκαρια zebra επισης μπαινουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnvolno1 19 Ιουνίου 2011 #205 Share 19 Ιουνίου 2011 Αν ειναι synodontis μπαινει. Σαλιγκαρια zebra επισης μπαινουν Όχι ! Αλλιώς τα λένε αλλα τώρα έχω κολλήσει κ δε θυμάμαι ... Τα σαλιγκάρια ωραία είναι αλλα γεμίζουν το τόπο αυγά ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnvolno1 19 Ιουνίου 2011 #206 Share 19 Ιουνίου 2011 Όχι ! Αλλιώς τα λένε αλλα τώρα έχω κολλήσει κ δε θυμάμαι ... Τα σαλιγκάρια ωραία είναι αλλα γεμίζουν το τόπο αυγά ! ! Corydoras έχω . Μπαίνουν ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Ιουνίου 2011 #207 Share 19 Ιουνίου 2011 Corydoras έχω . Μπαίνουν ; Οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 19 Ιουνίου 2011 #208 Share 19 Ιουνίου 2011 Ερωτηση...το τρεμουλιασμα το κανουν τα αρσενικα στα θυληκα για να ζευγαρωσουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 19 Ιουνίου 2011 #209 Share 19 Ιουνίου 2011 Ερωτηση...το τρεμουλιασμα το κανουν τα αρσενικα στα θυληκα για να ζευγαρωσουν? Για πιο είδος ενδιαφέρεσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 19 Ιουνίου 2011 #210 Share 19 Ιουνίου 2011 Το εχω παρατηρησει σε socolofi και λιγο σε λαμπιντο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 19 Ιουνίου 2011 #211 Share 19 Ιουνίου 2011 Στα περισσότερα είδη όντως το αρσενικό τρέμει-ουσιαστικά επιδεικνύεται- μπροστά στο θηλυκό. Σε κάποια είδη όμως μπορεί να συμβεί ανάμεσα σε δυο αρσενικά σαν μέρος της μάχης για επικράτηση και κυριαρχία ( πχ N. leleupi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 19 Ιουνίου 2011 #212 Share 19 Ιουνίου 2011 Προσπαθω να καταλαβω αν ενα socolofi που εχω ειναι τελικα αρσ ή θυληκο και βλεπω πως ο αρσενικος την κυνηγα συχνα ή καποιες φορες τρεμει.Δεν εχει γινει τσακωμος οποτε λογικα πρεπει να ειναι θυληκια...αλλιως θα ειχαμε κανα κυκλακι κανα δαγμωματακι κτλ...Και εδω και 2 μερες ο αρσενικος ειναι αρκετα νευρικος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 19 Ιουνίου 2011 #213 Share 19 Ιουνίου 2011 Το αρσενικό θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο και το μπλε του θα είναι πιο φωτεινό σε σχέση με της θηλυκιάς που θα είναι πιο θαμπό. Πιο ασφαλής μέθοδος η υπομονή κι η παρατήρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 19 Ιουνίου 2011 #214 Share 19 Ιουνίου 2011 Χαχα...εχω λιωσει στην παρακολουθηση!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 23 Ιουνίου 2011 Author #215 Share 23 Ιουνίου 2011 οι καινουργιοι ενοικοι του ενυδρειου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 23 Ιουνίου 2011 #216 Share 23 Ιουνίου 2011 Μονο αρσενικες θα βαλεις?Ειναι κουκλοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 23 Ιουνίου 2011 Author #217 Share 23 Ιουνίου 2011 kixlidate δεν ξερω να ξεχωρισω το φυλλο των ψαριων.παντως αυτη την φορα δεν θα θελα να αρχισουν παλι οι γεννες οπως με τα bounas. η αληθεια ειναι οτι τωρα που αλλαξα τα ψαρια βρηκα αυτο που ηθελα.συνεχης κινηση,τα ψαρια δεν τρομαζουν καθολου απεναντιας οποτε με βλεπουν μαζευονται ολα για να φανε και δεν ανακατευουν καθολου τον βυθο σε σχεση με τα bounas που εκανα μαυρα ματια να τα δω και περναν την αμμο απο ενα σημειο εντελως και σε ενα αλλο εκαναν ολοκληρο βουνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 23 Ιουνίου 2011 #218 Share 23 Ιουνίου 2011 οι καινουργιοι ενοικοι του ενυδρειου Ομορφα ψαρια ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Ιουνίου 2011 #219 Share 23 Ιουνίου 2011 Τα θυληκα aulonacara ειναι αχρωμα και ............... ασχημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 23 Ιουνίου 2011 Author #220 Share 23 Ιουνίου 2011 beteranos οντως τωρα που τα φιλοξενω στο ενυδρειο μου το βλεπω Στρατο ευχαριστω για την πληροφορια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 26 Ιουνίου 2011 Author #221 Share 26 Ιουνίου 2011 καλησπερα σε ολους.ανεβαζω δυο φωτογραφιες απο το νεο στησιμο του ενυδρειου(ελπιζω και τελευταιο).με το σκεπτικο οτι τα ψαρια που εβαλα θελουν περισσοτερο χωρο για κολυμπι οποτε τραβηξα τις πετρες πισω μπας και γεμισει και το φοντο μιας και δεν εβαλα καποια αναγλυφη πλατη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Ιουνίου 2011 #222 Share 26 Ιουνίου 2011 Εχεις αφησει λιγο κενο ενδιαμεσα πλατης και πετρες ωστε να μπαινοβγαινουν οι ψαρηδες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 26 Ιουνίου 2011 Author #223 Share 26 Ιουνίου 2011 απο οτι ειδα τα ψαρια βρηκαν καποια σημεια που μπαινουν απο τα πλαινα και απο επανω οποτε πιστευω οτι ειναι ενταξει.τις πετρες δεν τις εχω στηριξει στο τζαμι εκτος πολυ λιγων που απλα ακουμπανε οποτε υπαρχει κενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 26 Ιουνίου 2011 #224 Share 26 Ιουνίου 2011 Ωραίο στήσιμο Κώστα..είναι το 2ο ενυδρείο που βλέπω με παρόμοιο στήσιμο και αρχίζει να μου αρέσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 26 Ιουνίου 2011 Author #225 Share 26 Ιουνίου 2011 Βαγγελη να σαι καλα. .εσυ πας για μεγαλυτερο?ειδα οτι πουλας το δικο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος