kixlidatos 4 Ιουλίου 2011 #251 Share 4 Ιουλίου 2011 Τωρα που ειναι νωρις δωστο,γιατι ειναι ο απολυτος θηρευτης,σεμενα ειναι υπαρχηγος αλλα εχω αλλο θηριακι το μοντκα και παει πισω,αλλα τον βλεπω σε λιγο να μου γινετε ο αρχηγος.Και το κακο σεσενα ειναι οτι εχεις λιγα λιτρα και δεν θα ξερουν πυ να πανε.Η δικη μου γνωμη ειναι να παραμεινεις στις αλονοκαρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 4 Ιουλίου 2011 Author #252 Share 4 Ιουλίου 2011 σε αυτο που λες για τα λιτρα εχεις δικιο.εσυ δεν ειχες μπουνας?αλλαξες ψαροσυνθεση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Ιουλίου 2011 #253 Share 4 Ιουλίου 2011 σε αυτο που λες για τα λιτρα εχεις δικιο.εσυ δεν ειχες μπουνας?αλλαξες ψαροσυνθεση? Ναι ειχα ,αλλα τα εδωσα και κρατησα τα χαπς.Εχεις δικιο οτι τα μπουνας κρυβονται ,αλλα σεμενα δεν ηταν τοσο εμφανη γιατι εχω 1,80 μηκος οποτε ο καθε ενας ειχε την γωνια του,τα χαπς ομως επιδη ειναι ολο σουλατσο θελουν μηκος.Και επιδη ειναι μεγαλα ζωα ο καβγας ειναι πολυ σκληρος αν δεν εχει ο αδυνατος να την κοπανισει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 4 Ιουλίου 2011 Author #254 Share 4 Ιουλίου 2011 οποτε με τα συγκεκριμενα λιτρα θα πρεπει δυστυχως να κρατησω με το ζορι το πολυ 4 aulonocara. ατιμα λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Ιουλίου 2011 #255 Share 4 Ιουλίου 2011 οποτε με τα συγκεκριμενα λιτρα θα πρεπει δυστυχως να κρατησω με το ζορι το πολυ 4 aulonocara. ατιμα λιτρα Και 10 ενυδρεια να εχουμε δεν μας φτανουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 4 Ιουλίου 2011 Author #256 Share 4 Ιουλίου 2011 ετσι ειναι .και να σκεφτεις οτι απο τα 180 λιτρα στα 240 μου φανηκε μεγαλη υποθεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 23 Ιουλίου 2011 #257 Share 23 Ιουλίου 2011 Ηθελα να ρωτησω για μια συμπεριφορα που ειδα μεταξυ στα socolofi μου...Εγω νομιζα οτι ειναι αρσενικα αλλα τα ειδα σημερα κατω κατω και το ενα να τρεμει διπλα στο αλλο...μετα πηγαινε απο πισω του χωρις να το δαγκωνει...μετα ομως πιανοντουσαν στομα με στομα...και ξανα παλι το ιδιο...μηπως ειναι αδερφες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 23 Ιουλίου 2011 #258 Share 23 Ιουλίου 2011 Ηθελα να ρωτησω για μια συμπεριφορα που ειδα μεταξυ στα socolofi μου...Εγω νομιζα οτι ειναι αρσενικα αλλα τα ειδα σημερα κατω κατω και το ενα να τρεμει διπλα στο αλλο...μετα πηγαινε απο πισω του χωρις να το δαγκωνει...μετα ομως πιανοντουσαν στομα με στομα...και ξανα παλι το ιδιο...μηπως ειναι αδερφες??? μονο οι ανθρωποι ειναι μοχθηροι. Εαν ειδες τρεμουλο σημαινει οτι ειναι σιγουρα ζευγαρη,αλλα τα συγκεκριμενα ψαρια δεν καταλαβαινουν απο τετοια,τσακονονται και μεταξυ τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 23 Ιουλίου 2011 #259 Share 23 Ιουλίου 2011 Τρεμουλο ειδα σιγουρα!!!Απλα ειδα κ λιγο στομα με στομα...τι να πω ....τρελλοψαρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 23 Ιουλίου 2011 #260 Share 23 Ιουλίου 2011 Παντως γενικα οταν θελουν να ζευγαρωσουν με καποια δεν πανε διπλα της κ τριβονται...τρεμουν και τα σχετικα?Και μετα πανε κ απο πισω της? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 23 Ιουλίου 2011 #261 Share 23 Ιουλίου 2011 Παντως γενικα οταν θελουν να ζευγαρωσουν με καποια δεν πανε διπλα της κ τριβονται...τρεμουν και τα σχετικα?Και μετα πανε κ απο πισω της? Για μενα 3 πραγματα ειναι Η Αφρικη 1) η αγριοτητα 2) Στωματοεποαζουσα 3) ο χορος,ο οποιος ειναι απο παντου και κυκλικος,σα να θελει να την βαλει στο μαντρι,<να κεντραρει > Ειναι μαγεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 23 Ιουλίου 2011 #262 Share 23 Ιουλίου 2011 (edited) Aλλη μια ωραια φαση ηταν που ο λαμπιντο εκανε τα κολπα του στην κυρια λαμπιντο και φτανει η στιγμη και μπαινει στην σπηλια μπαινει και αυτη η δυσμοιρη και σε 3 sec βγαινει σαν τρελλη............................ναι ειναι πολυ γοητευτικα ψαρια .... Θα παρακαλεσω πολυ τετοιες εκφρασεις ΟΥΤΕ για πλακα. Έγινε επεξεργασία 23 Ιουλίου 2011 - ΣΤΡΑΤΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 24 Ιουλίου 2011 Author #263 Share 24 Ιουλίου 2011 καλησπερα σε ολους.μεχρι σημερα πιστευα οτι ολα τα ψαρια που ειχα μεσα ηταν αρσενικα για να αποφυγω τις γεννες.ομως ειδα ενα να ειναι μπουκωμενο.το θεμα μου ειναι οτι τα 4 ειναι aulonocara και το μπουκωμενο ειναι aulonacara(ετσι εγραφε το ταμπελακι στο πετ ).θα προσπαθησω να το βγαλω φωτο για επαληθευση.υπαρχει θεμα υβριδισμου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 24 Ιουλίου 2011 #264 Share 24 Ιουλίου 2011 Τα θηλυκα ολα σχεδον ειναι ιδιο χρωμα,καφε με γραμες.Τα αρσενικα εχουν εντονο χρωμα,βαλε φωτο να δουμε τι ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 24 Ιουλίου 2011 #265 Share 24 Ιουλίου 2011 (edited) καλησπερα σε ολους.μεχρι σημερα πιστευα οτι ολα τα ψαρια που ειχα μεσα ηταν αρσενικα για να αποφυγω τις γεννες.ομως ειδα ενα να ειναι μπουκωμενο.το θεμα μου ειναι οτι τα 4 ειναι aulonocara και το μπουκωμενο ειναι aulonacara(ετσι εγραφε το ταμπελακι στο πετ ).θα προσπαθησω να το βγαλω φωτο για επαληθευση.υπαρχει θεμα υβριδισμου? Kαι βέβαια υπάρχει πρόβλημα υβριδισμού. Εκτός και αν κρατάς είδη aulonocara απο διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές(ακόμα και εδώ όμως εχουμε μια εξαίρεση). Έγινε επεξεργασία 24 Ιουλίου 2011 - PRINCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 24 Ιουλίου 2011 Author #266 Share 24 Ιουλίου 2011 τα αρσενικα aulonocara φαινονται στις φωτο [ το θυληκο κρυβεται και δεν μπορω να το βγαλω.παντως ειναι μονοχρωμο με καφε-μαυρο χρωμα και ριγες.το θεμα ειναι αν ειναι οντως aulonacara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 24 Ιουλίου 2011 #267 Share 24 Ιουλίου 2011 τα αρσενικα aulonocara φαινονται στις φωτο [ το θυληκο κρυβεται και δεν μπορω να το βγαλω.παντως ειναι μονοχρωμο με καφε-μαυρο χρωμα και ριγες.το θεμα ειναι αν ειναι οντως aulonacara. Στην 2η και 4η φωτογραφία είναι το ίδιο ψάρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 24 Ιουλίου 2011 Author #268 Share 24 Ιουλίου 2011 (edited) οχι δεν ειναι το ιδιο.η 2 κ 4 φωτο ειναι αυτα τα ψαρια και μαζι με αυτο τα πηρα απο πολυ γνωστο μαγαζι για aulonocara saulosi. οι φωτο δεν ειναι καλες το ξερω. Έγινε επεξεργασία 24 Ιουλίου 2011 - ψαρουκλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 24 Ιουλίου 2011 #269 Share 24 Ιουλίου 2011 Ετσι οπως την περιγραφεις πρεπει να ειναι θηλυκια μοιαζει με αυτην? Παντος αν ειναι θηλυκια πρεπει να την βγαλεις ,γιατι θα την κουρασουν πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 24 Ιουλίου 2011 Author #270 Share 24 Ιουλίου 2011 kixlidate δεν μοιαζει.θα προσπαθησω να την τραβηξω φωτο να μου πειτε.παντως εκτος απο αυτο που λες εαν παιζει υβριδισμος κατι θα πρεπει να κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 24 Ιουλίου 2011 #271 Share 24 Ιουλίου 2011 Μονο κανα δυο δεν υβριδιζουν ,μου το ειχε πει ο κουμαν ,αλλα δεν θυμαμαι ποιες,ολες η υπολοιπες υβριδιζουν και μαλιστα παρα πολυ. Αν μας διαβαζει ας τις πει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 24 Ιουλίου 2011 Author #272 Share 24 Ιουλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 25 Ιουλίου 2011 Author #273 Share 25 Ιουλίου 2011 η θυληκια γνωριζει κανεις το ειδος της? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 25 Ιουλίου 2011 Author #274 Share 25 Ιουλίου 2011 κανενας απο τους γκουρου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 4 Οκτωβρίου 2011 Author #275 Share 4 Οκτωβρίου 2011 μετα το τελος της κατασκευης της πλατης το ενυδρειο πλεον εχει την παρακατω μορφη. Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος