Jump to content

γνωμες για φυτεμα γρασιδιου...τα φωτα σας

stella+mixalis

Recommended Posts

παιδες καλησπερα εχω δει γρασιδακι σε ενυδρεια και θελω και εγω....τις γνωμες και τισ εμπειριες σας παρακαλω...

παιδες καλησπερα εχω δει γρασιδακι σε ενυδρεια και θελω και εγω....τις γνωμες και τισ εμπειριες σας παρακαλω...

Τα γρασιδακια ειναι λιγο δυσκολα,θελουν καλο φωτισμο και μαλλον και co2.Εγω απο προσωπικη εμπειρια εχω βαλει στο δικο μου το lilaeopsis mauritiana δοκιμαστικα για να δω αν θα παει αλλα το εχω μονο 2 βδομαδες σχεδον οπωτε δεν μπορω να σου πω ακομα με σιγουρια και εχω και co2.ποσα λιτρα ενυδρειο εχεις και τι λαμπες?

ειναι ενα 180 λιτρο, εχω 2 λαμπες 24w η καθε μια και 3 ανουμπιες και εχω co2 με την ζαχαρη και την μαγια....

ειναι ενα 180 λιτρο, εχω 2 λαμπες 24w η καθε μια και 3 ανουμπιες και εχω co2 με την ζαχαρη και την μαγια....

Νομιζω οτι ο φωτισμος σου ειναι χαμηλος για γρασιδακι.οι ανουμπιες ειναι ευκολα φυτα και δεν θελουν πολυ φως.Για γρασιδακι πιστευω οτι μπορεις να βαλεις αυτο http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...ew&iden=291

εχω δει κατι που ειναι σαν τριφιλακι...παω να βρω τον φιλο που το εχει σε φοτο να το δεις και εσυ

ναι αλλα ειναι δυσκολο φυτο........δλδ να το αφισω το γρασιδακι....?

Δοκιμασε αυτο που σου εγραψα πιο πανω,απ οτι μου εχουν πει ειναι ευκολο :)

σε ευχαριστω παρα πολυ..σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα με το ενυδρειο σου...

Ευχαριστω!το ιδιο ευχομαι και για το δικο σου :)

Δες και εδώ τη σχετική συζήτηση

Να συμπληρώσω ότι εκτός από το φωτισμό και το CO2 παίζει ρόλο και ο βυθός (πχ χοντρόκοκο χαλίκι δεν κάνει)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...