Jump to content

Μεταφορά αγγελιών και "τεχνικές δυσκολίες"

tsoum

Recommended Posts

Τώρα τελευταία βλέπω πολλά μελη που παραπονιούνται για "τεχνικες δυσκολλίες" στο να ανεβάσουν μια αγγελία. Ετσι ανοίγουν μια αγγελία αλλου και ζητανε τον mod να την μεταφέρει.

Ποια ειναι η τεχνική δυσκολία; Ο κανόνας του φορουμ που λεει οτι πρεπει να έχεις 15 ποστ για να βαλεις αγγελία.

Αυτη την στιγμή ο κανόνας είναι σαν νόμος στην Ελλάδα. Όλοι βρισκουν κάποιον τρόπο να τον προσπερασουν και οδηγουμαστε σε χαζες καταστάσεις.

Μπαίνει το εκαστοτε νεο μελος, γραφεί δυο ασχετα σε ενα θεμα, περνει παραμάζωμα και τις παρουσιασεις ενυδρείων γραφοντας σχεδον τα ίδια σε κάθε παρουσιαση μεχρι να μαζέψει τα 15 και βαζει μια αγγελία και δεν ξαναφαίνεται. Αμα αυτό θεωρείται λογικό, παω πάσο!

Εγω πιστευω πως είτε πρεπει να αρθει ο συγκεκριμένος κανόνας, είτε να εφαρμόζεται. Αυτή την στιγμή, υπάρχει αγγελία απο μελος μου έχει 3 δημοσιευσεις μόνο.

Τώρα τελευταία βλέπω πολλά μελη που παραπονιούνται για "τεχνικες δυσκολλίες" στο να ανεβάσουν μια αγγελία. Ετσι ανοίγουν μια αγγελία αλλου και ζητανε τον mod να την μεταφέρει.

Ποια ειναι η τεχνική δυσκολία; Ο κανόνας του φορουμ που λεει οτι πρεπει να έχεις 15 ποστ για να βαλεις αγγελία.

Αυτη την στιγμή ο κανόνας είναι σαν νόμος στην Ελλάδα. Όλοι βρισκουν κάποιον τρόπο να τον προσπερασουν και οδηγουμαστε σε χαζες καταστάσεις.

Μπαίνει το εκαστοτε νεο μελος, γραφεί δυο ασχετα σε ενα θεμα, περνει παραμάζωμα και τις παρουσιασεις ενυδρείων γραφοντας σχεδον τα ίδια σε κάθε παρουσιαση μεχρι να μαζέψει τα 15 και βαζει μια αγγελία και δεν ξαναφαίνεται. Αμα αυτό θεωρείται λογικό, παω πάσο!

Εγω πιστευω πως είτε πρεπει να αρθει ο συγκεκριμένος κανόνας, είτε να εφαρμόζεται. Αυτή την στιγμή, υπάρχει αγγελία απο μελος μου έχει 3 δημοσιευσεις μόνο.

Εισαι παλιο μελος.οποτε επρεπε να ξερεις οτι το εχουμε κουβεντιασει πολλες φορες.Συμφωνω μαζι σου με το παραπανω και επ αυξανω.ΚΑΝΕΝΑ ποστ.

..εγω προτεινω τα 550 ποστ αλλιως να μην μπορουν να πουλανε :)

Εισαι παλιο μελος.οποτε επρεπε να ξερεις οτι το εχουμε κουβεντιασει πολλες φορες.Συμφωνω μαζι σου με το παραπανω και επ αυξανω.ΚΑΝΕΝΑ ποστ.

:)http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=44706 :D

Aλλα πηραμε και την απαντηση μας , οποτε απο εκει και περα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα παραπανω .

..εγω προτεινω τα 550 ποστ αλλιως να μην μπορουν να πουλανε :D

Πιστευω πως ειναι υπερβολικο το νουμερο που εχεις βαλει . :)

Πιστευω πως ειναι υπερβολικο το νουμερο που εχεις βαλει . :D

χαχαχα να το αφησω 450? :thumbup: ..τοτες? λολ :)

Δεν βαρεθήκατε αυτή τη συζήτηση;Ήθελα να 'ξερα...

Τόσα ενυδρειακά θέματα υπάρχουν...

Ο περιορισμός των 15 post έχει καταργηθεί.Λόγω προβλήματος όμως δεν έχει αφαιρεθεί από το σύστημα και έτσι

δεν επιτρέπει να δημοσιεύονται αγγελίες από άτομα που έχουν λιγότερα από 15 post.

Ελπίζουμε να λυθεί σύντομα το πρόβλημα.

Ok, απλα βλεπω αγγελίες να μεταφέρονται και νόμισα πως γινόταν απο λάθος των mods. Αφου δεν έχει περαστεί η αλλαγή, πάω πάσο! Απλα να βγει και μια ενημέρωση γιατι δεν πρεπει να την γνωρίζουν πολλοί αυτή την αλλαγή!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...