kapetan_sifakas 2 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Καλησπέρα σας. Αγόρασα ενα καρφουρίσιο μεταχειρισμένο 120L. Με φιλτρο biobox 2 ενσωματομενο, με ετοιμο στρομένο βιολογικό υλικό. Οι γνώσεις μου στο θεμα περιοριζονται στα λιγα πράγματα που έχω προλάβει να διαβάσω εδω μεσα. Επίσης το ενυδρείο περιέχει θερμοστάτη , 2 κυκλοφορητές 450l/h και 2 λάμπες ενυδρείου. Επίσης περιέχει 4-5 εκατοστά άμμο. Θέλω να κάνω έναν ομορφο συνδιασμο απο φυτά και ψαράκια. Με τι μου προτείνεται να ξεκινήσω? Έγινε επεξεργασία 2 Φεβρουαρίου 2011 - kapetan_sifakas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapetan_sifakas 2 Φεβρουαρίου 2011 Author #2 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 Επίσης έχω ένα χρυσόψαρο και εναν κογκολέζο σε πιο μικρο ενυδρείο. Μπορω να βάλω αυτά τα ψάρια μαζί με τροπικά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 2 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 Πρωτα να κανεις με υγρα τεστ μετρησεις στο νερο για να ξερουμε τι εχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapetan_sifakas 2 Φεβρουαρίου 2011 Author #4 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 Το ενυδρείο το αγόρασα μεταχειρισμένο, το φίλτρο του ειναι στρωμμένο απο τον προηγούμενο κατοχο. Εγω απλώς αγόρασα το ενυδρείο και το γέμισα άμεσα με νερό για να μην χαλάσει η βιολογία του φίλτρου. Οπότε δεν νομίζω να βοηθήσουν κάπου οι μετρήσεις μιας και το νερό τώρα το έβαλα με αντιχλώριο. Ο προηγούμενος κάτοχος φιλοξενούσε κιχλίδες , αν αυτο βοηθάει κάπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 2 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 Σίγουρα το χρυσόψαρο δεν πρέπει να μπει με τροπικά ψάρια. Ο παραπάνω φίλος σου είπε να κάνεις τεστ στο νερό, για να δούμε το pH του και τις σκληρότητες. Μετά θα μπορούμε ασφαλέστερα να προτείνουμε ψάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 2 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 Σίγουρα το χρυσόψαρο δεν πρέπει να μπει με τροπικά ψάρια. Ο παραπάνω φίλος σου είπε να κάνεις τεστ στο νερό, για να δούμε το pH του και τις σκληρότητες. Μετά θα μπορούμε ασφαλέστερα να προτείνουμε ψάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος