Jump to content

Η Λιμνη του Αquazone Meeting Point

Recommended Posts

Με χαρά η ομάδα του Αquazone σας παρουσιάζει αναλυτικά τη λίμνη της που βρίσκεται στο δικό σας χώρο, στο Αquazone Meeting Point.

Από το πως έγινε η σύλληψη της ιδέας, μέχρι το κρυφό ξενύχτι για να στηθεί!!

Απολαύστε την!!!

P6148650.jpg

Έγινε επεξεργασία - nikoloutso

ποοοοοοοοο!!! :):D:thumbup::)

:hysterical::rasp::rasp: ... πολλες ομορφιες βλεπω! :hysterical:

...αμα μπορειται καντε κανενα γραφημα ...να δουμε τι παιζει με την φιλτρανση! :D ..την λιμνη σαν δεξαμενουλα την εχω δει απο κοντα αλλα δεν πολυ καταλαβα τι παιζει με την φιλτρανση :thumbup: ..επισης θα βοηθουσε κανενα βιντεακι :) ...τα φυτα φαινονται υπεροχα! ..τι ψαρακια φιλοξενουται εκει μεσα ?

Ελατε να τη δειτε και απο κοντα!!! :)

Η φιλτρανση ειναι απλή. Το αυλάκι που εχει η λιμνη για την τοποθετηση φυτων, τη γεμίσαμε με βιολογικό υλικό και απλως μπηκε ενας κυκλοφορητης να στελνει το νερό στο αυλάκι.

Ελατε να τη δειτε και απο κοντα!!! :hysterical:

Η φιλτρανση ειναι απλή. Το αυλάκι που εχει η λιμνη για την τοποθετηση φυτων, τη γεμίσαμε με βιολογικό υλικό και απλως μπηκε ενας κυκλοφορητης να στελνει το νερό στο αυλάκι.

:):D:thumbup::):hysterical:

Καλά είναι φοβερή παιδιά! Για πείτε γιατί μόλις την είδα έπαθα!!! (έχω 3 χρυσόψαρα στο ενυδρειάκι μου και θέλω να τους βρω άλλο σπίτι για να ασχοληθώ με άλλα ψαράκια και νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα ήταν φοβερό σπίτι για τα χρυσόψαρά μου). Πόσο κάνει μία τέτοια δεξαμενή; Και που την βρίσκω; Και τί διαστάσεις έχει περίπου;

Καλά αφήστε, η βιασύνη μου βλέπετε από τον ενθουσιασμό!!!! Βρήκα το link και διαβάζω τώρα!

Έγινε επεξεργασία - yiazoo

Καλά είναι φοβερή παιδιά! Για πείτε γιατί μόλις την είδα έπαθα!!! (έχω 3 χρυσόψαρα στο ενυδρειάκι μου και θέλω να τους βρω άλλο σπίτι για να ασχοληθώ με άλλα ψαράκια και νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα ήταν φοβερό σπίτι για τα χρυσόψαρά μου). Πόσο κάνει μία τέτοια δεξαμενή; Και που την βρίσκω; Και τί διαστάσεις έχει περίπου;

Καλά αφήστε, η βιασύνη μου βλέπετε από τον ενθουσιασμό!!!! Βρήκα το link και διαβάζω τώρα!

Το κόστος είναι πιο μικρο σε σχέση με ένα ενυδρείο στα ίδια λίτρα :)

Εμείς απο τη περιφέρεια είμαστε πολύ άτυχοι :rasp::rasp::)

Πολύ ωραία προσπάθεια :):D:thumbup::):hysterical::hysterical::rasp:

εδώ που τα λέμε...όντως γιατί καπνίζει;

Χμμμ.... για να περάσουμε καμιά βόλτα αύριο-μεθαύριο να την δούμε από κοντά!!! :)

Χμμμ.... για να περάσουμε καμιά βόλτα αύριο-μεθαύριο να την δούμε από κοντά!!! :)

Κατεβαίνεις Αθήνα σημαίνει αυτό; :D

Κατεβαίνεις Αθήνα σημαίνει αυτό; :)

Κατεβαίνω αλλά είδα ότι είστε ανοιχτά κάθε Τετάρτη... :D

Συγχαρητήρια. Πολύ καλή η λίμνη.. Εύγε στους μάστορες! :)

Κατεβαίνω αλλά είδα ότι είστε ανοιχτά κάθε Τετάρτη... :thumbup:

Πλάκα μΕ κάνεις ρε αχρείε? Θα πάμε μαζί και θα ανοίξουμε για πάρτη σου και μόνο! Είσοδος 30 ευρώ + έξοδα συνοδού! Μόνο μη τολμήσεις να μην έρθεις! Θα σε ρίξω σε πιράνχα!!!!!

εδώ που τα λέμε...όντως γιατί καπνίζει;

Διακοσμητικά υλικά

Φόντο: Καλαμωτή

Πέτρες: Βασάλτης

Ξύλα: Mopani

Άλλα διακοσμητικά : Καταρράκτης και fogger.

Υπόστρωμα:

Βυθός: Λευκό βότσαλο.

:thumbup:

Πολύ όμορφη και μερακλιδικα στημένη ,ελάτε να την δείτε από κοντά και αν σας αρέσει ,πράγμα

σίγουρο,στήστε μία και στο μπαλκόνι σας.

:thumbup::thumbup:

συγχαρητηρια,απλα απιστευτη και πανεμορφη :thumbup::thumbup:

μου μπαινουν ιδεες αλλα βλεπω και στο τελος να με διωχνει η γυναικα μου απο το σπιτι :buttrock::buttrock:

Από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφη.

Συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για αυτό το μαγευτικό αποτέλεσμα!

:thumbup::thumbup::buttrock:

Πανεμορφη λιμνουλα....πολυ μου αρεσει και θα ηθελα παρα πολυ να ειχα μια τετοια μεσα στο σπιτι!! Ειναι τελεια!!! Και για να καταλαβω λιγο καλητερα....το βιολογικο φιλτρο-υλικο βρισκεται κατω απο τα γλαστρακια με τα φυτα που εχετε τοποθετησει περιμετρικα της λιμνουλας?

Δεν εχω λογια να πω....Με απλα υλικα και καθημερινα στησατε μια φοβερη λιμνουλα. Φανταζομαι αμα την δω απο κοντα δε θα ξεκολαω απο διπλα της :thumbup:

Μπραβω σε ολους σας.

Πανεμορφη λιμνουλα....πολυ μου αρεσει και θα ηθελα παρα πολυ να ειχα μια τετοια μεσα στο σπιτι!! Ειναι τελεια!!! Και για να καταλαβω λιγο καλητερα....το βιολογικο φιλτρο-υλικο βρισκεται κατω απο τα γλαστρακια με τα φυτα που εχετε τοποθετησει περιμετρικα της λιμνουλας?

Ναι :thumbup:

Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια :thumbup:

Aν παρατηρήσεις τη 10η φωτογραφία της παρουσίασης θα δεις καθαρά το βιολογικό υλικό.Επίσης φαίνεται ο κυκλοφορητής που ανεβάζει το νερό στο χώρο του βιολογικού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...