gixxer 1 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 Εχω στην κατοχή μου 8 από τα συγκεκριμένα ψαράκια εδώ και περιπου 6 μήνες και θα ήθελα να ρωτήσω κατα ποσο υπάρχει πρόβλημα με την συγκατοίκιση με γαριδούλες. Συγκεκριμένα αναφέρομαι στον γόνο των γαρίδων. Ξερετε κατι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 1 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 Εχω στην κατοχή μου 8 από τα συγκεκριμένα ψαράκια εδώ και περιπου 6 μήνες και θα ήθελα να ρωτήσω κατα ποσο υπάρχει πρόβλημα με την συγκατοίκιση με γαριδούλες. Συγκεκριμένα αναφέρομαι στον γόνο των γαρίδων. Ξερετε κατι; Δεν θα υπάρξει πρόβλημα συγκατοίκησης. Σε πόσα λίτρα όμως; Φυτά έχουμε μέσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gramp 1 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ φιλοξενώ white clouds (golden?) μαζί με γαρίδες red cherry σε πυκνοφυτεμένο ενυδρείο 108 λίτρα μικτά και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι με την αναπαραγωγή των γαρίδων δε θα αντιμετωπίσεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Οι δικές μου έχουν πολλαπλασιαστεί σε τέτοιο βαθμό που είναι πια αμέτρητες και συνεχίζουν να γεννάνε... Τα ψαράκια δεν τις ενοχλούν καθόλου όσο μικρές και να ναι. Δε μπορώ να σε διαβεβαιώσω όμως ότι δε θα χεις το ανάποδο πρόβλημα. Μετά από κάποιες πετυχημένες γέννες κολυμπούν στο ενυδρείο μαζί με τα ενήλικα και καμιά 10αριά νεαρά ψαράκια που γεννήθηκαν πριν το καλοκαίρι. Από τότε ενώ τα θηλυκά είναι φουσκωμένα, δεν έχω ξαναδεί μωρό ψαράκι και έχω κάποιες αμφιβολίες αν με τόσες γαρίδες παντού μπορούν να εκκολαφθούν πλέον αυγά... Διατηρώ μια επιφύλαξη μήπως δε φταίνε οι γαρίδες αλλά η θερμοκρασία που χωρίς θερμαντήρα, είναι τώρα στους 18-20 βαθμούς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 2 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ φιλοξενώ white clouds (golden?) μαζί με γαρίδες red cherry σε πυκνοφυτεμένο ενυδρείο 108 λίτρα μικτά και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι με την αναπαραγωγή των γαρίδων δε θα αντιμετωπίσεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Οι δικές μου έχουν πολλαπλασιαστεί σε τέτοιο βαθμό που είναι πια αμέτρητες και συνεχίζουν να γεννάνε... Τα ψαράκια δεν τις ενοχλούν καθόλου όσο μικρές και να ναι. Δε μπορώ να σε διαβεβαιώσω όμως ότι δε θα χεις το ανάποδο πρόβλημα. Μετά από κάποιες πετυχημένες γέννες κολυμπούν στο ενυδρείο μαζί με τα ενήλικα και καμιά 10αριά νεαρά ψαράκια που γεννήθηκαν πριν το καλοκαίρι. Από τότε ενώ τα θηλυκά είναι φουσκωμένα, δεν έχω ξαναδεί μωρό ψαράκι και έχω κάποιες αμφιβολίες αν με τόσες γαρίδες παντού μπορούν να εκκολαφθούν πλέον αυγά... Διατηρώ μια επιφύλαξη μήπως δε φταίνε οι γαρίδες αλλά η θερμοκρασία που χωρίς θερμαντήρα, είναι τώρα στους 18-20 βαθμούς... οι γαριδες δεν αφηνουν αυγά να εκκολαφθούν.και εγω εχω το ιδιο προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 3 Φεβρουαρίου 2011 Author #5 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις. (gramp golden ειναι αυτα με την έντονη κίτρινη απόχρωση και τα κοκκινα πτερυγια) Τα ψαρακια φιλοξενούνται σε 30λτ και πλεον εχουν μεγαλωσει αρκετα - στο ενυδρειο μαζι τους μπήκαν 4 κιτρινες γαριδούλες εξ' ου και η ερωτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος