samgr 1 Φεβρουαρίου 2011 #1 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους, Η αναζήτηση μου για σπόγγους freshwater ξεκίνησε σαν αστείο , Σε λίγο κατάλαβα ότι δεν πρόκειτε για αστείο γιατί τελικά υπάρχουν : Εχω μήνει εκληκτος όποιος γνωρίζει περισσότερα ας βοηθήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
simis 3 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 τι ειναι οι σπογγοι φιλε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 3 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους, Η αναζήτηση μου για σπόγγους freshwater ξεκίνησε σαν αστείο , Σε λίγο κατάλαβα ότι δεν πρόκειτε για αστείο γιατί τελικά υπάρχουν : Εχω μήνει εκληκτος όποιος γνωρίζει περισσότερα ας βοηθήσει Αφού έκανες που έκανες την έρευνα, δώσε και κάποιο link να ενημερωθούμε, έστω εγκυκλοπαιδικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 3 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 για σφουγγαρια γλυκου νερου μιλαμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleovoulos 3 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 http://www.malawicarsten.dk/malawilex/view...80〈=eng Link to comment Share on other sites More sharing options...
samgr 4 Φεβρουαρίου 2011 Author #6 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 Αφού έκανες που έκανες την έρευνα, δώσε και κάποιο link να ενημερωθούμε, έστω εγκυκλοπαιδικά Δυστηχώς τα περισσότερα Links είναι στα γερμανικά To μόνο που βρήκα είναι ανθρώπους με την ίδια απορία με εμένα δεν βρήκα κανέναν να έχει ασχοληθεί με το θέμα δεν βρήκα κάποιο link για αγορά αυτών των σπόγγων το μόνο που βρήκα... από το wikipedia για την Λιμνη Βαϊκάλη όπου φαίνετε ότι υπάρχουν σπόγγοι. Το θέμα το άνοιξα μήπως και κάποιος έλληνας aquaristas έχει ασχοληθεί ή ακόμα καλύτερα έχει σπογγους γλυκού νερού . Mου φάνηκε συναρπαστική η ιδέα ενός ... REEF ενυδρείου γλυκού νερού !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Φεβρουαρίου 2011 #7 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 Mου φάνηκε συναρπαστική η ιδέα ενός ... REEF ενυδρείου γλυκού νερού !!!!! Καλόοοοοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros-DH 4 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 παιδεια οποιος βρει link για αγορα και τις τιμες νερου που θελουν plz postarete το !! θελω τρελα ενα τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Φεβρουαρίου 2011 #9 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=28186 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros-DH 4 Φεβρουαρίου 2011 #10 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 malawai δεν τεριαζει καθολου με το δικο μου ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
samgr 4 Φεβρουαρίου 2011 Author #11 Share 4 Φεβρουαρίου 2011 Δια στο link από το παλιότερο post υπήρχε το εξής ενθαρυντικό:Η ίδια φωτογραφία που ανέρτησα και εγώ και στη λεζάντα της λέει: "In my tank" Σπόγκοι δηλαδή της λίμνης , προσαρμοσμένοι σε τεχνιτό περιβάλλον. Σε γερμανικά forum αναφέρονταν σε Ολλανδούς εισαγωγείς οι οποίοι θα έφερναν το συγκεκριμένο είδος ... αλλά μέχρι εκεί. Κανένας δεν το πήρε κανένας δεν το έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rout 21 Μαίου 2011 #12 Share 21 Μαίου 2011 Γνωρίζει κάποιος από που μπορεί να αγοραστεί αυτό το σφουγγάρι; Στο ebay δε βρήκα τίποτα πάντως. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rout 22 Μαίου 2011 #13 Share 22 Μαίου 2011 Ούτε στο Google βρήκα κάτι προς πώληση. Μάλλον δε ζει σε ενυδρείο τελικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος