costas21 2 Φεβρουαρίου 2011 #51 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 ΟΚ πασο σε αυτο. Αν και δεν θα επελεγες ευκολα να σου πιει το αιμα ενας μαλλιας ετσι? Στήν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ περίπτωση που αναφέρω δέν θα είχα πρόβλημα να διαλέξω έναν μαλλιά αντίθετα θα είχα και το αβαντάζ να μήν μου σπάσουν το αμάξι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 2 Φεβρουαρίου 2011 #52 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 Στήν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ περίπτωση που αναφέρω δέν θα είχα πρόβλημα να διαλέξω έναν μαλλιά αντίθετα θα είχα και το αβαντάζ να μήν μου σπάσουν το αμάξι... Εσυ ναι. Οι υπολοιποι? Μαλλον θα ετρεφαν παντα την ελπιδα οτι εχουν να κανουν με καποιον κουστουμαρισμενο σοβαρο μορφωμενο και τιμιο ανθρωπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 2 Φεβρουαρίου 2011 #53 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 Δυστηχός δέν μπορώ να σου απαντήσω για τους άλλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 2 Φεβρουαρίου 2011 #54 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 προφανως τους μαλλιαδες που σου σπανε και κλεβουν το αμαξι τους οδησησαν σε αυτη την πραξη κοινωνικο-πολιτικες συνθηκες οι οποιες δημιουργηθηκαν λιγο πολυ απο κουστουμαρισμενους ! φυσικα και δεν εννοω οτι ολες οι εκφρασεις βιας προκαλουνται μονο απο κοινωνικους λογους Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 2 Φεβρουαρίου 2011 #55 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ λέω να αφήσουμε την ιστορία του Κώστα και να μην αναπτύσσουμε πολλούς προσωπικούς διαλόγους επί συγκεκριμένων θεμάτων γιατί θα χαθεί η ουσία. Εμένα αυτό που με ενδιέφερε εξ αρχής είναι να ακουστούν κάποιες απόψεις. Κάποιοι (οι περισσότεροι) είπαν πως η εξωτερική εμφάνιση δεν παίζει ρόλο για να κρίνουν κάποιον. Αυτό δυσκολεύομαι να το πιστέψω ότι το κάνουν και πράξη στην καθημερινότητά τους. Για παράδειγμα δεν θεωρώ πως έχει αντικρίσει κανείς από εμάς κάποιον με ροζουλιές αποχρώσεις, φουλάρια, φτερά κλπ και να μην έχει πει τον όρο "κραγμένη" ή οτιδήποτε αντίστοιχο (άσχετα από το αν είναι σωστό ή λάθος). Κάποιοι άλλοι κρίνουν τους ανθρώπους από την εξωτερική εμφάνιση και αυτοί για μένα είναι πιο ρεαλιστές και ειλικρινείς με τους εαυτούς τους. Η διαφορά που υπάρχει σε αυτή την κατηγορία είναι στο πως κρίνει ο καθένας από εμάς το ντύσιμο ή το μαλλί ή το τατουάζ ή το κουστούμι κλπ. Η αρχική διαφωνία που είχα με τον Κώστα ήταν στα ποσοστά, δηλαδή, όπως είπε στους 10 μαλλιάδες ο ένας είναι ΟΚ και στους 10 κουστουμαρισμένους οι 9 είναι ΟΚ. Για μένα είναι αντίθετες οι αναλογίες... Αυτό που συμπεραίνω εν μέρη, είναι πως ο κάθε ένας από εμάς, ανάλογα με τα βιώματά του αλλά και τις προτεραιότητες που έχει θέσει στη ζωή του, κρίνει και με τον δικό του τρόπο. Αυτό που με προβληματίζει, είναι για το θέμα προτεραιοτήτων που έχουμε θέσει και το κατά πόσο συμβάλουμε θετικά ή αρνητικά εμείς οι ίδιοι στο μέλλον...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 2 Φεβρουαρίου 2011 #56 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί κολλάμε σε λεπτομέρειες;;; είπε κανένας ότι μου το σπάσαν μαλλιάδες;;; Και επειδή φτιάξαν κουστουμαρισμένοι κάποιες καταστάσεις δικαιολογεί το γεγονός να κάνουν ότι γουστάρουν κάποιοι στην περιουσία του κόσμου;;; Άρα μου λές ότι το πιό σωστό εφόσον έχει φτάσει η ζωή μας να είναι ζούγκλα είναι να κουβαλάμε και απο ένα κέρατο και όποιος μας ενοχλήσει ή δούμε ότι είναι πλούσιος ή ότι έχει κάτι που μας ενοχλέι ή πάει να μάς σπάσει το αμάξι να του το κεράσουμε...; Διόρθωσέ με άν κατάλαβα λάθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 2 Φεβρουαρίου 2011 #57 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί κολλάμε σε λεπτομέρειες;;; είπε κανένας ότι μου το σπάσαν μαλλιάδες;;; Και επειδή φτιάξαν κουστουμαρισμένοι κάποιες καταστάσεις δικαιολογεί το γεγονός να κάνουν ότι γουστάρουν κάποιοι στην περιουσία του κόσμου;;; Άρα μου λές ότι το πιό σωστό εφόσον έχει φτάσει η ζωή μας να είναι ζούγκλα είναι να κουβαλάμε και απο ένα κέρατο και όποιος μας ενοχλήσει ή δούμε ότι είναι πλούσιος ή ότι έχει κάτι που μας ενοχλέι ή πάει να μάς σπάσει το αμάξι να του το κεράσουμε...; Διόρθωσέ με άν κατάλαβα λάθος... Φιλε μου προφανως οπως το εθεσες και εσυ το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι ! το θεμα μας δεν ειναι η εμφανιση αυτου που καταστρεφει περιουσιες,ζωες κτλ. ουτε γιατι φτανει σε αυτο το σημειο . το θεμα μας οτι αυτοι που επιλεγονται ωστε να προστατευουν τις περιουσιες μας και γενικοτερα τα δικαιωματα μας δεν μπορουν να μας προστατευσουν ,αντιθετα εκμεταλλευονται και αυτη την εξουσια τους ! Φυσικα και δεν επικροτω καμια πραξη βιας και δεν εχει κανενας το δικαιωμα να καταστρεψει την περιουσια κανενος ! Αλλα ο πολιτης δεν θα κατσει να ασχοληθει με το ποιος του εσπασε το αμαξι , αλλα γιατι η πολιτεια να επιτρεπει να γινεται αυτο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 2 Φεβρουαρίου 2011 #58 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 Eγω θα ηθελα να πω πως προσωπικα δεν κρινω τους αλλους εξαρχης απο την εξωτερικη τους εμφανιση αλλα απο χαρακτηριστικα τους και ιδιως απο τα ματια.Τα ματια ειναι ο καθρεπτης της ψυχης ολοι λιγο πολυ το εχουμε νιωσει εννοω πως καταλαβαινουμε απο τα ματια του αλλου τις προθεσεις τους αν ειναι κακοβουλος,ηρεμος,εντιμος κτλπ.Φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις.Σιγουρο συμπερασμα σε ολες τις περιπτωσεις απο τα ματια-βλεμμα του ατομου δεν μπορουμε να βγαλουμε αλλα σιγουρα μας δινει μια αρχικη εικονα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 3 Φεβρουαρίου 2011 #59 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Όσο για το κούρεμα ναι βέβαια μπορεί να κρίνει...απο τους 100 κουστουμάκηδες όπως λές οι 10 είναι τσόγλανοι ενώ απο τα 100 φρικιά είναι οι 90...και το ξέρουμε όλοι άσχετα άν θα υποστηρίξουμε το αντίθετο... Ερώτηση: Έχω μαλλιά (πάντα είχα) σκουλαρίκια, τι βρίσκω με metal και πίνω μπύρες... Είμαι μέσα στα 90 φρικιά ή στα 10 που περισσεύουν? Ας σοβαρευτούμε σε αυτό το τόπο κάποτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 3 Φεβρουαρίου 2011 #60 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Ερώτηση: Έχω μαλλιά (πάντα είχα) σκουλαρίκια, τι βρίσκω με metal και πίνω μπύρες... Είμαι μέσα στα 90 φρικιά ή στα 10 που περισσεύουν? Ας σοβαρευτούμε σε αυτό το τόπο κάποτε! Να σου αντιστρέψω την ερώτηση; Φοράω κουστούμι έχω κοντό μαλί δέμ φοράω πλέον σκουλαρίκια δέν ακούω μέταλ και δέν πίνω μπύρες... Εγώ είμαι ή δεν είμαι μέσα στους 10 ή στους 90; Ας σοβαρευτούμε λοιπόν πραγματικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 3 Φεβρουαρίου 2011 #61 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Ας σοβαρευτούμε λοιπόν πραγματικά... Συμφωνήσαμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 3 Φεβρουαρίου 2011 #62 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Συμφωνήσαμε! Xαίρομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 8 Απριλίου 2011 #63 Share 8 Απριλίου 2011 Εγώ θα πω κάτι τελευταίο, η εξωτερική εμφάνιση, ντύσιμο, μαλλί κτλ ΔΕΝ καθορίζει την συμπεριφορά και το ήθος του κάθε ανθρώπου. η ψύχει δεν φοράει ρούχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 8 Απριλίου 2011 #64 Share 8 Απριλίου 2011 Γιατί άμα έχει ακριβό αυτοκίνητο μπορούν να του πετάνε ότι θέλουνε; Όσο για το κούρεμα ναι βέβαια μπορεί να κρίνει...απο τους 100 κουστουμάκηδες όπως λές οι 10 είναι τσόγλανοι ενώ απο τα 100 φρικιά είναι οι 90...και το ξέρουμε όλοι άσχετα άν θα υποστηρίξουμε το αντίθετο... εντελώς ετεροχρονισμένα (από μεριάς μου), αλλά και εντελώς αντικειμενικά αυτό που έχεις πει είναι 100% ανάποδο και λάθος ελπίζω μετά από 4 σελίδες ποστ να το έχεις καταλάβει εάν όχι να σου το ξαναεξηγήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 8 Απριλίου 2011 #65 Share 8 Απριλίου 2011 ελπίζω μετά από 4 σελίδες ποστ να το έχεις καταλάβει εάν όχι να σου το ξαναεξηγήσω ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ κατάλαβε καταλαβεεε!! οχι πάλι απτήν αρχή!! κουράστηκαν τα μάτια μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 8 Απριλίου 2011 #66 Share 8 Απριλίου 2011 ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ κατάλαβε καταλαβεεε!! οχι πάλι απτήν αρχή!! κουράστηκαν τα μάτια μου!! Φτάνει παιδιά όχι άλλο κάρβουνο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος