Jump to content

Εξωτερική εμφανίση και συμπεριφορά

Recommended Posts

Προσωπικά προτιμώ να μην κατηγοριοποιώ τους ανθρώπους και να μην τους τσουβαλιάζω με βάση κάποιο εξωτερικό χαρακτηριστικό. Είτε φοράει κάποιος σκουλαρίκια, είτε κουστούμι για μένα είναι το ίδιο τουλάχιστον μέχρι να μπορώ να σχηματίσω άποψη με άλλα σημαντικότερα κριτήρια.

• Απαντήσεις 65
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μου το χαλάς... Τσάμπα ήλπιζα σε τσακωμό και ραντεβού για σφαλιάρες :)

Νά είδες που σου λέω;;; σκουλαρικά; σφαλιάρες θές να παίξεις...καλά λέω ότι η εξωτερική εμφάνιση τα λέει όλα... :hysterical::):D:thumbup:

παιδια πολυ ενδιαφερουσα συζητηση :)

εγω ειμαι απο τους ανθρωπους που δεν προκειται ποτε να κρινω καποιον απο την εμφανιση.

ταττοο και σκουλαρικια εχει πλεον απο την θεια μου στο χωριο μεχρι καθε πικραμενο και καταπιεσμενο παιδι που θελει να δειξει την αντιδραση του.ο καθενας το κανει για προσωπικους λογους ειναι δικαιωμα του και πρεπει να το σεβομαστε.οπως και εχω γνωρισει ανθρωπους κουστουμαρισμενους καθημερινα με φοβερη κοσμοθεωρια και πραγματικα ενδοιαφεροντα το οποια δεν συνοψιζονται σε χρηματα,αυτοκινητα κτλ

δυστυχως η εποχη της 'ιδεολογιας' εχει σχεδον πεθανει...μακαρι να ζουσαμε στην ιδανικη κοινωνια οπου οι ανθρωποι θα μπορουσαν να εκφραζονται ελευθερα χωρις να τους κρινει κανεις...

αν και νομιζω οτι ακομα και στην χωρα μας εχει αρχιζει και ξεθωριαζει και αυτη η αποψη περι εμφανισης..(δεν εννοω φυσικα στον εργασιακο τομεα )

Νίκο μάλλον δέν κατάλαβες καλά ή δέν διάβασες ολόκληρη την δημοσίευσή μου...

Ποτέ και πουθενά δέν είπα ότι όποιος έχει μακρύ μαλλί,ράστα,μούσια,σκουλαρίκια κτλ κτλ κτλ κτλ είναι ''τσόγλανος''...είπα ακριβός το αντίθετο, ότι ούτε τα μαλλιά ούτε τα μούσια ούτε το κουστούμι ούτε τίποτα απόλα αυτά ''δείχνουν'' έναν άνθρωπο και εγώ φόραγα σκουλαρίκια (δέν τα φοράω επειδή δέν το γουστάρω πλέον όχι για να μήν με πούν τσόγλανο'' και τατουάζ έχω (πρίν 1 μήνα το έκανα)και με σκισμένα τζίν βγαίνω έξω και πολλά πολλά άλλα εγώ είπα ότι μπορείς να διακρίνεις έναν φτωχό απο έναν τσόγλανο και το είπα με βάση τα λεγόμενα του JIMHS που μου είπε ότι ''η ετσι τους κρινεις με τα κλισε που εχει βαλει η κοινωνια;

εσυ που φορας ενα κουστουμακι τι σε κανει να πιστευεις οτι εισαι ξεχωριστος;

σε λιγο καιρο με την πεινα που θα εχει πεσει και την ανεργια που θα υπαρχει οι οικονομικα ευκαταστατοι θα γινονται στοχος.''

όπως λοιπόν ντύνομαι με σκισμένα τζίν έτσι θα βάλω και το κουστούμι μου το ίδιο άνετα νιώθω και στα δύο όπως και με τις 2 περιγραφές των παραπάνω κάνω παρέα...

Ονόματα δέν μπορώ να σου πώ γιατί διαλέγω πολύ προσεκτικά ποιός θα επιρεάζει την ζωή μου και πίστεψέ με, πολύ πολύ λίγοι την επιρεάζουν και αυτοί είναι δικοί μου άνθρωποι...κανένας όμως απο τους πολιτικούς ή καμία κατάσταση δέν θα με επιρεάσει ούτε στο ελάχιστο...όχι επειδή δέν έχω ανάγκη απλά έχω καταλάβει ποιές είναι οι πραγματικές χαρές στην ζωή και αυτές δέν μπορεί να μου τις στερήσει κανένας... όμως μπορώ να σου βρώ άποιρες φωτογραφίες με καλά παιδιά ενώ ελάχιστες έως μετρημένες στα δάκτυλα με κουστουμάτους να τα σπάνε

Μου αρέσει πολύ η φωτογραφία του Χρήστου που έχει βάλει σάν ένα απλό παράδειγμα (έτσι απλά το αναφέρω)

φιλε costas 21 αν εσυ νομιζεις οτι οι 300 κουστουματοι δεν επηρεαζουν την ζωη μας και το μελλον μας και το μελλον των παιδιων μας κανεις λαθος.δυστυχως αυτοι αποφασιζουν για το αν θα εχουμε μια στοιχιωδη περιθαλψη αν αρωστησουμε, αν θα παρουμε συνταξη και ποτε. ακομα και το τι θα τρωμε θα μας επιβαλουν σε λιγο.μας κοβουν τον αερα που αναπνεουμε με το ετσι θελω.λιτοτητα διαρκειας θα εχουμε με νομο πανε να κανουν.δινουν το δικαιωμα στο κεφαλαιο-εργοδοσια να εκβιαζει ασυστολα τον εργαζομενο για να του κανει μειωση στο μισθο αλλιως θα τον στειλει στο ταμειο ανεργιας.αυτοι καταστρεφουν το πρασινο για να κονομησουν οι εργολαβοι.τωρα πως ολα αυτα δεν σε επειρεαζουν στο ελαχιστο δεν το καταλαβαινω.

αυτοι κανουν την μεγαλυτερη καταστροφη.καταστρεφουν ζωες.και οχι οι μοικανοι.

φιλε costas 21 αν εσυ νομιζεις οτι οι 300 κουστουματοι δεν επηρεαζουν την ζωη μας και το μελλον μας και το μελλον των παιδιων μας κανεις λαθος.δυστυχως αυτοι αποφασιζουν για το αν θα εχουμε μια στοιχιωδη περιθαλψη αν αρωστησουμε, αν θα παρουμε συνταξη και ποτε. ακομα και το τι θα τρωμε θα μας επιβαλουν σε λιγο.μας κοβουν τον αερα που αναπνεουμε με το ετσι θελω.λιτοτητα διαρκειας θα εχουμε με νομο πανε να κανουν.δινουν το δικαιωμα στο κεφαλαιο-εργοδοσια να εκβιαζει ασυστολα τον εργαζομενο για να του κανει μειωση στο μισθο αλλιως θα τον στειλει στο ταμειο ανεργιας.αυτοι καταστρεφουν το πρασινο για να κονομησουν οι εργολαβοι.τωρα πως ολα αυτα δεν σε επειρεαζουν στο ελαχιστο δεν το καταλαβαινω.

αυτοι κανουν την μεγαλυτερη καταστροφη.καταστρεφουν ζωες.και οχι οι μοικανοι.

Kαλή σου μέρα φίλε JIMHS :)

Άν και μπερδέυουμε 2 θέματα άσχετα μεταξύ τους θα σου απαντήσω...

Η ζωή μας επηρεάζεται απο εμάς τους ίδιους, εμείς τους έχουμε βάλει αυτούς τους 300 εκει μέσα και εμείς μπορούμε να τους βγάλουμε...μπορείς όμως να εκμηδενίσεις την επηρροή με πάρα πολλούς τρόπους...ζήσε απλά και μόνο με αυτά που χρειάζεσαι, η φύση θα φροντίσει για όλα τα άλλα...κανένας δέν πέθανε στην εποχή μας απο πείνα ή απο οτιδοίποτε άλλο έχουμε περάσει πολέμους εμφυλίους, παγκόσμιους και μερικούς άλλους για πλάκα...

Μιλάς για την περίθαλψη...η γυναίκες μέχρι και πρίν 50 χρόνια για να μήν σου πώ και σήμερα κάποιες ,γεννάγανε μέσα στα χωράφια η απλή γρίπη αντιμετωπίζεται με μία ασπιρίνη και σε ακράιες καταστάσεις έ τί να κάνουμε θα πεθάνουμε και μερικοί...τώρα θα μου πείς ναι ρε φίλε αλλά μου τα κρατάνε απο τον μισθό μου για να μου το προσφέρουν έ και εγώ θα σου πώ χέ....κες κανένας δέν τα πέρνει μαζί του όλοι σε 1χ2 θα μπούμε (μερικοί σε 1,5χ2)

Ευχαριστήσου και κουράσου στην ζωή σου για να ευχαριστηθείς τον θανατό σου :D

Τα παιδιά μας δέν παθαίνουν τίποτα καλέ μου φίλε και οι γονείς μας παιδιά ήταν και εμείς παιδιά των γονιών μας είμαστε και δέν πάθαμε τίποτα...Ας περάσουμε στα παιδιά μας ότι οι πραγματικές αξίες είναι πνευματικές ,ιδεολογικές και όχι υλικές και θα πάνε όλα καλά...όσοι έχουν μάθει στα πολλά θα έχουν πρόβλημα αλλά και αυτοί θα συμβιβαστούν...

Μπορεί κανείς να σου στερήσει την βόλτα με το παιδί σου σε ένα βουνό; μπορεί να σου στερήσει κανένας να σηκώνεσαι το πρωί και να μυρίζεις την πρωινή δροσιά; μπορεί να σου στερήσει κανένας το χαμόγελο; Η απάντηση; ΟΧΙ φίλε μου δέν μπορεί να σου τα στερήσει κανένας εκτός άν θές παραπάνω απο αυτά που μπορείς ή που θέλεις...

Κωστή..... Θα σου ξαναπώ πως πραγματικά χαίρομαι αν έχεις καταφέρει να πετύχεις αυτού του είδους την ευτυχία! Από την άλλη όμως, και χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω κανέναν, η τροφή που τρώμε (τώρα τελευταία το ψάχνω αρκετά αυτό), ο αέρας που αναπνέουμε, το νερό που πίνουμε δεν είναι και ότι καλύτερο... Και πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει ο καθένας από εμάς για να το αλλάξει αυτό.

Είναι μεγάλη κουβέντα αυτή και δεν ξέρω το κατά πόσο μπορεί να πραγματοποιηθεί. Αυτό που θα είχε ενδιαφέρον (για μένα τουλάχιστον) είναι να ορίσουμε την έννοια "ποιότητα ζωής". Βάση δικού μου ορισμού, θεωρώ αδύνατο να μπορέσει κάποιος να το πετύχει κυρίως στην Αθήνα.

Kαλή σου μέρα φίλε JIMHS :thumbup:

Η ζωή μας επηρεάζεται απο εμάς τους ίδιους, εμείς τους έχουμε βάλει αυτούς τους 300 εκει μέσα και εμείς μπορούμε να τους βγάλουμε...μπορείς όμως να εκμηδενίσεις την επηρροή με πάρα πολλούς τρόπους...ζήσε απλά και μόνο με αυτά που χρειάζεσαι, η φύση θα φροντίσει για όλα τα άλλα... (ΟΝΕΙΡΟ) κανένας δέν πέθανε στην εποχή μας απο πείνα (ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ) ή απο οτιδοίποτε άλλο έχουμε περάσει πολέμους εμφυλίους, παγκόσμιους και μερικούς άλλους για πλάκα...

Μιλάς για την περίθαλψη...η γυναίκες μέχρι και πρίν 50 χρόνια για να μήν σου πώ και σήμερα κάποιες ,γεννάγανε μέσα στα χωράφια (ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΣΑΜΠΑ)η απλή γρίπη αντιμετωπίζεται με μία ασπιρίνη και σε ακράιες καταστάσεις έ τί να κάνουμε θα πεθάνουμε και μερικοί.. (ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ<ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ).τώρα θα μου πείς ναι ρε φίλε αλλά μου τα κρατάνε απο τον μισθό μου για να μου το προσφέρουν έ και εγώ θα σου πώ χέ....κες κανένας δέν τα πέρνει μαζί του όλοι σε 1χ2 θα μπούμε (μερικοί σε 1,5χ2)

Ευχαριστήσου και κουράσου στην ζωή σου για να ευχαριστηθείς τον θανατό σου :D:)

Τα παιδιά μας δέν παθαίνουν τίποτα καλέ μου φίλε και οι γονείς μας παιδιά ήταν και εμείς παιδιά των γονιών μας είμαστε και δέν πάθαμε τίποτα(ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ)...Ας περάσουμε στα παιδιά μας ότι οι πραγματικές αξίες είναι πνευματικές ,ιδεολογικές και όχι υλικές και θα πάνε όλα καλά...όσοι έχουν μάθει στα πολλά θα έχουν πρόβλημα αλλά και αυτοί θα συμβιβαστούν.. :) .

Μπορεί κανείς να σου στερήσει την βόλτα με το παιδί σου σε ένα βουνό; μπορεί να σου στερήσει κανένας να σηκώνεσαι το πρωί και να μυρίζεις την πρωινή δροσιά; μπορεί να σου στερήσει κανένας το χαμόγελο; Η απάντηση; ΟΧΙ φίλε μου δέν μπορεί να σου τα στερήσει κανένας (ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ)εκτός άν θές παραπάνω απο αυτά που μπορείς ή που θέλεις...

Κωστή..... Θα σου ξαναπώ πως πραγματικά χαίρομαι αν έχεις καταφέρει να πετύχεις αυτού του είδους την ευτυχία! Από την άλλη όμως, και χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω κανέναν, η τροφή που τρώμε (τώρα τελευταία το ψάχνω αρκετά αυτό), ο αέρας που αναπνέουμε, το νερό που πίνουμε δεν είναι και ότι καλύτερο... Και πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει ο καθένας από εμάς για να το αλλάξει αυτό.

Είναι μεγάλη κουβέντα αυτή και δεν ξέρω το κατά πόσο μπορεί να πραγματοποιηθεί. Αυτό που θα είχε ενδιαφέρον (για μένα τουλάχιστον) είναι να ορίσουμε την έννοια "ποιότητα ζωής". Βάση δικού μου ορισμού, θεωρώ αδύνατο να μπορέσει κάποιος να το πετύχει κυρίως στην Αθήνα.

Nίκο καλημέρα... :)

Άν πώ ότι το έχω καταφέρει θα πώ ψέμματα...

Προσπάθώ πολύ όμως και σε μεγάλο βαθμό το έχω εφαρμόσει...

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα κάνω τα πάντα για να το περάσω στα 2 μου πιτσιρικάκια,

Χωρίς όμως να τα αφήσω να ζούν στην ψευδαίσθηση ότι όλα αυτά αρκούν για να ζείς ευτηχισμένος.

Όσο για το επίπεδο ζωής μας αυτό θέλει πολύυυυυυ μεγάλη ανάλυση.

Έγινε επεξεργασία - costas21

Η ζωή μας επηρεάζεται απο εμάς τους ίδιους, εμείς τους έχουμε βάλει αυτούς τους 300 εκει μέσα και εμείς μπορούμε να τους βγάλουμε...μπορείς όμως να εκμηδενίσεις την επηρροή με πάρα πολλούς τρόπους...ζήσε απλά και μόνο με αυτά που χρειάζεσαι, η φύση θα φροντίσει για όλα τα άλλα...κανένας δέν πέθανε στην εποχή μας απο πείνα ή απο οτιδοίποτε άλλο έχουμε περάσει πολέμους εμφυλίους, παγκόσμιους και μερικούς άλλους για πλάκα...

Μιλάς για την περίθαλψη...η γυναίκες μέχρι και πρίν 50 χρόνια για να μήν σου πώ και σήμερα κάποιες ,γεννάγανε μέσα στα χωράφια η απλή γρίπη αντιμετωπίζεται με μία ασπιρίνη και σε ακράιες καταστάσεις έ τί να κάνουμε θα πεθάνουμε και μερικοί...τώρα θα μου πείς ναι ρε φίλε αλλά μου τα κρατάνε απο τον μισθό μου για να μου το προσφέρουν έ και εγώ θα σου πώ χέ....κες κανένας δέν τα πέρνει μαζί του όλοι σε 1χ2 θα μπούμε (μερικοί σε 1,5χ2)

Τα παιδιά μας δέν παθαίνουν τίποτα καλέ μου φίλε και οι γονείς μας παιδιά ήταν και εμείς παιδιά των γονιών μας είμαστε και δέν πάθαμε τίποτα...Ας περάσουμε στα παιδιά μας ότι οι πραγματικές αξίες είναι πνευματικές ,ιδεολογικές και όχι υλικές και θα πάνε όλα καλά...όσοι έχουν μάθει στα πολλά θα έχουν πρόβλημα αλλά και αυτοί θα συμβιβαστούν...

Μπορεί κανείς να σου στερήσει την βόλτα με το παιδί σου σε ένα βουνό; μπορεί να σου στερήσει κανένας να σηκώνεσαι το πρωί και να μυρίζεις την πρωινή δροσιά; μπορεί να σου στερήσει κανένας το χαμόγελο; Η απάντηση; ΟΧΙ φίλε μου δέν μπορεί να σου τα στερήσει κανένας εκτός άν θές παραπάνω απο αυτά που μπορείς ή που θέλεις...

για ποια πρωινη δροσια μου λες ρε costas21 οταν ξυπναω το πρωι ντουβαρια και τσιμεντα βλεπω και ανθρωπους σκυθρωπους.τους λες καλημερα και σε βριζουν.ασε τον αερα που αναπνεουμε το τι εχει μεσα.

ασε το τι γινεται στα φαναρια δεν λεγεται.το αντε ρε μ...... παει συνεφο.και σε πιο βουνο να παω ρε costa21 οταν τον υμητο που ειναι κοντα μου τον εχουν καψει;

και το χαμογελο που λες για να το εχεις συντρεχουν αλλοι παραγοντες.

βλεπεις πολους στο δρομο να πηγαινουν με χαμογελο στην δουλεια τους;

λες πιο πανω σωστα οτι οι πραγματικες αξιες ειναι πνευματικες,ιδεολογικες,και οχι υλικες,εσυ ομως οπως εγραψες το ακριβο αυτοκινητο το εχεις.αυτο ερχεται σε αντιφαση με αυτα που λες.

ολα αυτα που λες δεν νομιζω να ισχυουν για οποιον μενει στο τρελοκομειο που λεγεται αθηνα.

Φίλε Σωκράτη (kixlidatos) Καλή σου μέρα...

Xαίρομαι που υπάρχουν διαφωνίες έτσι άλωστε γίνεται και ο διάλογος εποικοδομιτικός...

Άν το καλοσκαιφτείς όμως η πραγματική αλήθεια είναι κάπου στην μέση... :)

Φίλε Σωκράτη (kixlidatos) Καλή σου μέρα...

Xαίρομαι που υπάρχουν διαφωνίες έτσι άλωστε γίνεται και ο διάλογος εποικοδομιτικός...

Άν το καλοσκαιφτείς όμως η πραγματική αλήθεια είναι κάπου στην μέση... :D

Εχεις δικιο ,αλλα πρεπει να αγωνιζομαστε για τα πρασινα που ειπες,και να πολεμαμε τα κοκκινα.

Βασιλης :)

Ευχαριστήσου και κουράσου στην ζωή σου για να ευχαριστηθείς τον θανατό σου :thumbup:

Φιλε Κωστα μπορουμε να βγαλουμε τους 300 παντα μονο θεωρητικα.Ειναι περιπλοκο το θεμε λογο ρουσφετιων και λογο φανατισμου καποιων με καποιο κομα.

Δεν ξερω αν πεθανε καποιος απο πεινα αλλα καθημερινα βλεπω κοσμο να ψαχνει στα σκουπιδια.

Οταν ερθει η ωρα να γεννησει ο συντροφος σου που θα πας σε χωραφι η σε καποιο νοσοκομειο?

Οταν αρωστησουν τα παιδια σου απιρινη θα τα δινεις?

Δεν θα ηθελες να εχεις την αναλογη δημοσια περιθαλψη και μορφωση για τα παιδια σου?

Ετσι οπως τα γραφεις ειναι σαν να λες αδιαφορηστε.

Και ναι μπορουν να σου στερησουν αυτα που γραφεις.

Παντα φιλικα δεν εχω να χωρισω κατι μαζι σου :D

JIMHS μήν είσαι αρνητικός σε όλα γίνε εσύ καλύτερος άνθρωπος για σένα και τους γύρο σου και όλα οκ...

Το ακριβό το αυτοκίνητο το πήρα εις γνώσιν μου με πολλές για μένα στερήσεις αλλά το πήρα

εξάλου λέω παραπάνω ότι προσπαθώ,όταν καταφέρω να νικήσω τα θέλω μου δηλαδή τον ίδιο μου τον εαυτό τότε θα γίνω και σαολίν... :)

@Βασίλη συγνώμη... είδα την υπογραφή σου και βιάστικα... :D

@skamanakos Έχεις δίκιο εγώ σου λέω πώς θα ήταν όχι πώς είναι τα πράγματα...το θέμα είναι αφού υπάρχει θεωρητική πρόοδος θα πρέπει να υπάρχει και πρακτική αλλά πολλές φορές αυτό είναι αδύνατο...

costa νομιζω οτι αποψεις οπως 'ελα μωρε δεν βαριεσαι αφου εχουμε περασει και χειροτερα....' ειναι στο dna των Ελληνων χωρις φυσικα να πιστευω οτι καποιος εχει αυτες τις ελαχιστες απαιτησεις για την ζωη του.αυτη η νοοτροπια του 'και ετσι οπως ειμαστε καλα ειμαστε ' ταλανιζει χρονια αυτη τη χωρα.Δεν πιστευω οτι ο Ελληνας εχει μαθει να διεκδικει τα καλυτερα στην ζωη του ή αν το κανει θα το κανει οταν φθασει ο κομπος στο χτενι .Οι 300 δεν ειναι τοσο ευκολο να τους 'βγαλουμε' σε μια χωρα που ο καθενας κοιταει πως θα βολεψει μονο τον ευατο του και τα παιδια του !

costa νομιζω οτι αποψεις οπως 'ελα μωρε δεν βαριεσαι αφου εχουμε περασει και χειροτερα....' ειναι στο dna των Ελληνων χωρις φυσικα να πιστευω οτι καποιος εχει αυτες τις ελαχιστες απαιτησεις για την ζωη του.αυτη η νοοτροπια του 'και ετσι οπως ειμαστε καλα ειμαστε ' ταλανιζει χρονια αυτη τη χωρα.Δεν πιστευω οτι ο Ελληνας εχει μαθει να διεκδικει τα καλυτερα στην ζωη του ή αν το κανει θα το κανει οταν φθασει ο κομπος στο χτενι .Οι 300 δεν ειναι τοσο ευκολο να τους 'βγαλουμε' σε μια χωρα που ο καθενας κοιταει πως θα βολεψει μονο τον ευατο του και τα παιδια του !

Kαλησπέρα φίλε μου...δέν είναι θέμα dna είναι ότι έτσι πρέπει να το δούμε δέν είναι το θέμα να διεκδικείς τα περισσότερα είναι το θέμα να βλέπεις αυτά που έχεις και να τα εκτιμάς...

Το να θές τα καλύτερα είναι υγεία το να τα αποκτάς και να χάνεις την υγεία σου είναι αρρώστια...ελπίζω να με καταλαβαίνεις...τα καλύτερα είναι μέσα μας...ας τα δούμε ας τα βγάλουμε και κανένας και τίποτα δέν μπορεί να μας χαλάσει...ίσως είναι ένας τρόπος άμυνας ίσως να είναι λάθος ίσως και το σωστό,ότι και να είναι αξίζει μιά προσπάθεια....

Kαλησπέρα φίλε μου...δέν είναι θέμα dna είναι ότι έτσι πρέπει να το δούμε δέν είναι το θέμα να διεκδικείς τα περισσότερα είναι το θέμα να βλέπεις αυτά που έχεις και να τα εκτιμάς...

Το να θές τα καλύτερα είναι υγεία το να τα αποκτάς και να χάνεις την υγεία σου είναι αρρώστια...ελπίζω να με καταλαβαίνεις...τα καλύτερα είναι μέσα μας...ας τα δούμε ας τα βγάλουμε και κανένας και τίποτα δέν μπορεί να μας χαλάσει...ίσως είναι ένας τρόπος άμυνας ίσως να είναι λάθος ίσως και το σωστό,ότι και να είναι αξίζει μιά προσπάθεια....

Φυσικα και θα ηταν χαζος καποιος αν δεν εκτιμουσε αυτα που εχει !

απλα στο θεμα υγειας ,γενικοτερα κρατικης προνοιας , θα πρεπει να διεκδικουμε περισσοτερα τα οποια σε αλλες χωρες θεωρουνται δεδομενα. Γενικα πιστευω οτι λειπει απο τον τοπο μας ο ορος ποιοτητα ζωης,ειναι κατι το οποιο μαλλον δεν ξερουμε τι σημαινει και γι'αυτο και δεν μας πειραζει που δεν το εχουμε .αυτο ομως δεν ειναι και η λυση :)

Φυσικα και θα ηταν χαζος καποιος αν δεν εκτιμουσε αυτα που εχει !

απλα στο θεμα υγειας ,γενικοτερα κρατικης προνοιας , θα πρεπει να διεκδικουμε περισσοτερα τα οποια σε αλλες χωρες θεωρουνται δεδομενα. Γενικα πιστευω οτι λειπει απο τον τοπο μας ο ορος ποιοτητα ζωης,ειναι κατι το οποιο μαλλον δεν ξερουμε τι σημαινει και γι'αυτο και δεν μας πειραζει που δεν το εχουμε .αυτο ομως δεν ειναι και η λυση :)

Συμφωνούμε απόλυτα αλλά το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι δέν γίνεται να πηγαίνει κάτι καλά και όλα τα άλλα όχι...μπαίνουμε σε άλλο κεφάλαιο για το τί πρέπει να κάνουμε σάν χώρα για να ορθοποδίσουμε...και σε αυτό το καιφάλαιο θα μου επιτρέψετε να απέχω :D

βεβαιως και πρεπει να εκτιμαμε αυτα που εχουμε γιατι υπαρχουν αλλοι που δεν εχουν αυτα που εμεις εκτιμαμε.αλλα πολλα απο αυτα που εμεις εχουμε σημερα τα διεκδηκεισαν καποιοι αλλοι πριν απο εμας χανωντας και την ζωη τους για αυτο.το οτι γραφουμε την γνωμη μας σε αυτο το φορουμ ελευθερα γινεται γιατι καπιοι το διεκδεικησαν και το πετυχαν.αλλα αλοιμονο αν δεν διεκδηκησουμε καλυτερο περιβαλον,καλυτερη δημοσια περιθαλψη-καλυτερη δωρεν παιδία.οτι εμεις χαιρομαστε σημερα ειναι γιατι καποιοι εδωσαν και την ζωη τους για αυτο.δυστυχως εμεις οι πιο νεοι δεν εχουμε μαθει να διεκδηκουμε τιποτα

γιαυτο μας τα παιρνουν πισω ολα.εχουμε μαθει ο καθενας την παρτυ του και τιποτα αλλο.αυτα βλεπει ο γαπ και σκεφτεται'ελα μορε αυτοι δεν αντιδρανε πιος θα παει κοντρα σε εμενα και την τροικα;κοφτετα τους ολα"

φιλικα

Σκέψου όταν μου σπάσανε το αμάξι και το ''ξεβρακώσαν'' να υπήρχε καμιά κάμερα και να τράβαγε και να έβλεπα 2 κουστουμάτους ε;

Διυλιζεις τον κωνωπα και καταπινεις την καμηλο.

Τι αξια εχει το ξεβρακωμα του αμαξιου απο καποιους "μαλλιαδες", μπροστα στο αιμα που μπορει να σου πινουν για ολη σου τη ζωη καποιοι "κουστουματοι"

Έγινε επεξεργασία - delta66

Διυλιζεις τον κωνωπα και καταπινεις την καμηλο.

Τι αξια εχει το ξεβρακωμα του αμαξιου απο καποιους "μαλλιαδες", μπροστα στο αιμα που μπορει να σου πινουν για ολη σου τη ζωη καποιοι "κουστουματοι"

Το αιμα που μου πίνουν το έχω επιλέξει εγώ για τον α,β λόγο...είτε για ένα ρουσφέτι είτε για να τακτοποιήσω το παιδί μου είτε επειδή είμαι γκαβός και βαμένος του χ,ψ κόμματος... το αμάξι μου ποιός είναι αυτός που αποφασίζει άν θα μου το σπάσει;

Μάλλον ατυχές το παράδειγμά σου...

Έγινε επεξεργασία - costas21

Το αιμα που μου πίνουν το έχω επιλέξει εγώ για τον α,β λόγο...είτε για ένα ρουσφέτι είτε για να τακτοποιήσω το παιδί μου είτε επειδή είμαι γκαβός και βαμένος του χ,ψ κόμματος... το αμάξι μου ποιός είναι αυτός που αποφασίζει άν θα μου το σπάσει

:):D

Το αιμα που μου πίνουν το έχω επιλέξει εγώ για τον α,β λόγο...είτε για ένα ρουσφέτι είτε για να τακτοποιήσω το παιδί μου είτε επειδή είμαι γκαβός και βαμένος του χ,ψ κόμματος... το αμάξι μου ποιός είναι αυτός που αποφασίζει άν θα μου το σπάσει;

Μάλλον ατυχές το παράδειγμά σου...

ΟΚ πασο σε αυτο. :D

Αν και δεν θα επελεγες ευκολα να σου πιει το αιμα ενας μαλλιας ετσι? :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...