Jump to content

Καλο μηνα

Recommended Posts

καλο μηνα και απο εμενα σε ολους.για μενα ειναι χαλια εμεινα ανεργος και εχω τρελαθει.

καλο μηνα και απο εμενα σε ολους.για μενα ειναι χαλια εμεινα ανεργος και εχω τρελαθει.

:) κρίμα πολύ κρίμα...μήν στεναχωριέσαι όμως, όποιος έχει όρεξη για δουλειά δέν πάει χαμένος :D

Μακάρι να βρείς κάτι γρήγορα...

Αγαντα και υπομονη αδελφε.Ξερω ποσο δυσκολο ειναι :)

Καλό μήνα παιδιά.Εύχομαι να βρεις κάτι γρήγορα φίλε,αλλά σε αυτή τη χώρο τα πράγματα είναι δύσκολα.Στην παρέλαση λόγο δντ δεν πέταξε τίποτα, αύριο που παίζει ο οσφπ μέχρι και ελικόπτερο θα πετάξει. :)

Καλό μήνα παιδιά.Εύχομαι να βρεις κάτι γρήγορα φίλε,αλλά σε αυτή τη χώρο τα πράγματα είναι δύσκολα.Στην παρέλαση λόγο δντ δεν πέταξε τίποτα, αύριο που παίζει ο οσφπ μέχρι και ελικόπτερο θα πετάξει. :)

:D:thumbup::):hysterical::hysterical:

Καλο μηνα! :)

:D κρίμα πολύ κρίμα...μήν στεναχωριέσαι όμως, όποιος έχει όρεξη για δουλειά δέν πάει χαμένος :)

Μακάρι να βρείς κάτι γρήγορα...

Αγαντα και υπομονη αδελφε.Ξερω ποσο δυσκολο ειναι :thumbup:

ευχαριστω παιδια να ειστε καλα. απο εχθες εχω φαει τον κοσμο να βρω κατι. εκανα και ετηση στο πετσιτυ μηπως και γινει τιποτα.εφτασα μεχρι τα κτελ στον κηφισσο αλλα τιποτα.

ευχαριστω παιδια να ειστε καλα. απο εχθες εχω φαει τον κοσμο να βρω κατι. εκανα και ετηση στο πετσιτυ μηπως και γινει τιποτα.εφτασα μεχρι τα κτελ στον κηφισσο αλλα τιποτα.

Πίστεψέ με, είναι πολύ ζόρικα τα πράγματα... Σου εύχομαι το καλύτερο, όπως εύχομαι το ίδιο και για μένα αλλά και για άλλους που συμπάσχουν.

Καλό μήνα σε όλους! :)

Εγω την πρωτη μερα του μηνα την περασα σε νοσοκομειο.

Οχι κατι ιδιαιτερα σοβαρο αλλα καταλαβαινετε πως θα μου παει ο μηνας...

Περαστικά να είναι, ότι κι αν ήταν :)

Kαλο μηνα σε ολους!!!

τουλαχιστον εβγαλες καρτα ανεργιας για το επιδομα?

κατι ειναι και αυτο (ας πουμε).

ναι αυριο θα καταθεσει η λογιστρια τα χαρτια και θαμου τα δωσει για να παω να τα καταθεσω στον οαεδ.

500 ειναι αυτα. :)

περαστικα να ειναι :)

• 4 weeks later...

Το επαναφέρω καθότι πλέον ενεργός άνεργος και εγώ...απο σήμερα...σκ@τ@...

Καλά να είμαστε...

Έγινε επεξεργασία - costas21

Το επαναφέρω καθότι πλέον ενεργός άνεργος και εγώ...απο σήμερα...σκ@τ@...

Καλά να είμαστε...

Τι εγινε ρε Κωστα;Ετσι αναπαντεχα; :)

Τι εγινε ρε Κωστα;Ετσι αναπαντεχα; :)

Καλησπέρα Στράτο...όχι δέν ήταν αναπάντεχο σήμερα έφυγε ο φελός απο το μπουκάλι...ξεχύλισε το ποτήρι...κτλ κτλ κτλ...το κακό όμως είναι ότι τελείωσε πολύ άσχημα...εγώ μόλις γύρισα απο το νοσοκομείο για να καταλάβεις (λόγο υψηλής πίεσης)

Καλησπέρα Στράτο...όχι δέν ήταν αναπάντεχο σήμερα έφυγε ο φελός απο το μπουκάλι...ξεχύλισε το ποτήρι...κτλ κτλ κτλ...το κακό όμως είναι ότι τελείωσε πολύ άσχημα...εγώ μόλις γύρισα απο το νοσοκομείο για να καταλάβεις (λόγο υψηλής πίεσης)

Καλή δύναμη εύχομαι και υπομονή. Εύχομαι τουλάχιστον εσύ να μην χρειαστεί να περιμένεις πολύ και να βρεις κάτι γρήγορα.

:)

Θα σου μιλήσω σκληρά και θα το κάνω γιατί ξέρω ότι δεν θα με παρεξηγήσεις (πολύ) κι επειδή έχω έρθει σε ανάλογη κατάσταση και όντας σχεδόν συνομήλικος με σένα...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!

Το 1980 γεννηθείς και υψηλή πίεση? Καταλαβαίνω πως είναι μία δύσκολη για σένα μέρα, αλλά θεωρώ πως κάποια στιγμή στη ζωή σου, ανάμεσα σε κάποιες επιλογές που είχες μπροστά σου, επέλεξες κάτι λάθος! Προσωπικά πιστεύω πως ποτέ δεν είναι αργά και κυρίως σε τέτοια ηλικία. Έχεις χρόνο να αναθεωρήσεις πράγματα και καταστάσεις καθώς επίσης έχεις και τη δυνατότητα να δημιουργήσεις κάτι ουσιαστικό για σένα και την οικογένειά σου!

Στα γράφω τα παραπάνω γιατί έχω περάσει από αντίστοιχη φάση/κατάσταση κι έχω κάνει πολύ αυστηρή αυτοκριτική!

Εύχομαι το καλύτερο και πιστεύω να τα πούμε την Κυριακή στην κοπή από κοντά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...