Jump to content

Τύχη ή ατυχία?

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά, καθώς καθόμουν και χάζευα στο nano μου χτες, πέτυχα για ακόμα μια φορά τον ερημίτη να κάνει το τανξ (για ακόμα μια φορά) σε ενα βραχάκι zoanthous που έχω, και πάνω που άρχισανα τα παίρνω παρατήρησα ότι στο κέλυφός του έχει "φυτρώσει" ένα μικροσκοπικό πραγματικά ίσα ίσα που φαίνεται κοράλι της οικογένειας αυτής

http://www.deepseaimages.com/dsilibrary/sh...l&limit=all

Φωτογραφία δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλω, ίσως σε λίγες μέρες και αν είναι εφικτό... Είναι καλό? Είναι κακό? Πρέπει να κάνω κάτι? Υπάρχει κανένας εδώ μέσα που το έχει πάθει αυτό στο δικό του ενυδρείο? Να καμαρώνω που έχω ένα μετακινούμενο κοράλι? :)

Καλησπέρα παιδιά, καθώς καθόμουν και χάζευα στο nano μου χτες, πέτυχα για ακόμα μια φορά τον ερημίτη να κάνει το τανξ (για ακόμα μια φορά) σε ενα βραχάκι zoanthous που έχω, και πάνω που άρχισανα τα παίρνω παρατήρησα ότι στο κέλυφός του έχει "φυτρώσει" ένα μικροσκοπικό πραγματικά ίσα ίσα που φαίνεται κοράλι της οικογένειας αυτής

http://www.deepseaimages.com/dsilibrary/sh...l&limit=all

Φωτογραφία δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλω, ίσως σε λίγες μέρες και αν είναι εφικτό... Είναι καλό? Είναι κακό? Πρέπει να κάνω κάτι? Υπάρχει κανένας εδώ μέσα που το έχει πάθει αυτό στο δικό του ενυδρείο? Να καμαρώνω που έχω ένα μετακινούμενο κοράλι? :)

Αν ειναι αυτο που δειχνεις στην φωτογραφια τοτε ειναι feather duster κ εισαι τυχερος,δεν ειναι κοραλι αλλα σκουλικι που χρησιμοποιει τα πλοκαμια του για να μαζευει μικροοργανισμους αναμεσα στα τριχιδια του καθε πλοκαμιου.Ειναι απο τους καλους οργανισμους στο ενυδρειο.

Ναι το έμαθα ότι λέγεται έτσι! Οπότε το αφήνω ως έχει ε? Δεν μπορώ να κάνω κάτι τουλάχιστον να το αφαιρέσω να το τοποθετήσω σε βράχο ε? Απ'όσο παρατήρησα αναπτύσει το άσπρο κέλυφος πάνω στο καβούκι του ερημίτη και προφανώς δεν θα ξεκολλάει, ή κάνω λάθος κ υπάρχει κάποιος τρόπος?

Καλυτερα να μη το πειραξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...