FotisGt 31 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 31 Ιανουαρίου 2011 (edited) Έχω μια απορία σχετικά με το φραγκάρισμα Σινουλάριας. Απ'ότι έχω διαβάσει κατά τη διαδικασία αποβάλουν τοξίνες στο νερό και πρέπει να γίνεται εκτός ενυδρείου. Θα ήθελα να ρωτήσω τους θαλασσινούς: 1)Πόσο χρονικό περιθώριο πρέπει να διαθέσουμε πριν επιστραφεί στο ενυδρείο το κυρίως σώμα και τα φραγκάκια, 2)Το δοχείο που θα γίνει το φραγκάρισμα τι ποσότητα νερού θα πρέπει να έχει ώστε να διαχυθούν οι τοξίνες και 3)Η αντικατάσταση άνθρακα κρίνεται αναγκαία;Αν ναι μετά από ποιο χρόνο πρέπει να γίνει; Ευχαριστώ! Έγινε επεξεργασία 31 Ιανουαρίου 2011 - FotisGt Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 31 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Ο Νικος θα φραγκαρει τη δικη μου σινουλαρια. Μπορουμε να τραβιξουμε ενα βιντεο και να δουν ολοι πως γινεται αυτο. ε, Νικο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Kι εγω θελω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 31 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Οτι πιο ευκολο!!!!Ψαλιδι,κοψιμο,λαστιχακι,βραχακι κ εισαι ετοιμος!!Οι τοξινες που βγαζουν ολα τα μ****α κοραλια οταν τα κοβεις ειναι ελαχιστες κ δεν βλαπτουν καθολου το ενυδρειο,οτι βγαλουν θα το τραβηξει ο ανθρακας μην ανησυχειται.Εχω fraggαρει πολλων ειδων μ****α κοραλια με επιτυχια κ δεν ειχα κανενα προβλημα με το θεμα τοξικοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 31 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα κοφτερό ξυράφι για καθαρή τομή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 31 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα κοφτερό ξυράφι για καθαρή τομή. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 31 Ιανουαρίου 2011 Author #7 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Προσωπικά μιλάω για ενυδρείο 20 λίτρων,γι' αυτό με ανησυχεί το όλο θέμα... Μου προτείνετε αντικατάσταση άνθρακα μετά από 2-3 ημέρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 31 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Για ένα μικρό φραγκακι Sinularia, Για ηρέμησε λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 31 Ιανουαρίου 2011 Author #9 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Εγώ θα ηρεμήσω...εσείς να ανησυχείτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος