Odysseas1986 31 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Συγνώμη για την ερώτηση μιας και ακούγετε αρκετά χαζή. Τα πράγματα είναι πολύ απλά όπως δείχνουν αλλά αυτό που κάνω είναι να ανεβάζω μια φωτογραφία ακόμα χωρίς να αλλάζω την κύρια που φαίνεται σε ότι ενέργεια κάνω. Πως λοιπόν ..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 3 Φεβρουαρίου 2011 #2 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Συγνώμη για την ερώτηση μιας και ακούγετε αρκετά χαζή. Τα πράγματα είναι πολύ απλά όπως δείχνουν αλλά αυτό που κάνω είναι να ανεβάζω μια φωτογραφία ακόμα χωρίς να αλλάζω την κύρια που φαίνεται σε ότι ενέργεια κάνω. Πως λοιπόν ..? Και γω το ιδιο παθαινω Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 3 Φεβρουαρίου 2011 #3 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα/ερώτημα. Ή κάποια τελεία ξέχασες ή κάτι δεν πάει καλά με το συντακτικό της πρότασης ή πρέπει να κόψω τα σκληρά γιατί μου έκαψαν τον εγκέφαλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 3 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα/ερώτημα. Ή κάποια τελεία ξέχασες ή κάτι δεν πάει καλά με το συντακτικό της πρότασης ή πρέπει να κόψω τα σκληρά γιατί μου έκαψαν τον εγκέφαλο Βαζω καινουργια φωτο οπως λεει κατω απο 50κ αλλα παραμενει η παλια καπως αλοιωμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 3 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Βαζω καινουργια φωτο οπως λεει κατω απο 50κ αλλα παραμενει η παλια καπως αλοιωμενη Είναι θέμα cookies... Αν κάνεις διαγραφή των cookies θα σου εμφανίσει τη νέα. Είναι καθαρά θέμα δικό σου. Οι άλλοι θα βλέπουν τη νέα σου φωτογραφία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odysseas1986 19 Φεβρουαρίου 2011 Author #6 Share 19 Φεβρουαρίου 2011 Ποιος μπορεί να μου πει βήμα βήμα πως θα αλλάξω φωτογραφία στο Profile μου ? Δεν μπορώ να βγάλω άκρη ... Αν κάποιος ξέρει ας το πει για να μην ψαχνόμαστε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 19 Φεβρουαρίου 2011 #7 Share 19 Φεβρουαρίου 2011 Ποιος μπορεί να μου πει βήμα βήμα πως θα αλλάξω φωτογραφία στο Profile μου ? Δεν μπορώ να βγάλω άκρη ... Αν κάποιος ξέρει ας το πει για να μην ψαχνόμαστε ! 1. Πας στο προφίλ σου. 2. Επιλογές Avatar 3. Ανεβάζεις είτε εικόνα από τον υπολογιστή σου, είτε από κάποιο site γράφοντας το URL. 4. Πατάς ενημέρωση Avatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odysseas1986 19 Φεβρουαρίου 2011 Author #8 Share 19 Φεβρουαρίου 2011 Κάνω ακριβός ότι μου είπες και γίνετε το εξής.. Όταν βάζω καινούρια φωτογραφία μου ορίζει της διαστάσεις της καινούριας και κρατάει την εικόνα την παλιά... Μάλλον έχει φάει κάποιο κόλλημα Πάντως ευχαριστώ .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odysseas1986 19 Φεβρουαρίου 2011 Author #9 Share 19 Φεβρουαρίου 2011 Όλα Good '' psaroukla '' Ευχαριστώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 19 Φεβρουαρίου 2011 #10 Share 19 Φεβρουαρίου 2011 Όλα Good '' psaroukla '' Ευχαριστώ ! Ποια φωτογραφία έβαλες αυτήν που είναι τώρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odysseas1986 25 Φεβρουαρίου 2011 Author #11 Share 25 Φεβρουαρίου 2011 Ναι .. Ολα καλα ! Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος