St333v3 31 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 31 Ιανουαρίου 2011 (edited) γεια σας! μόλις ειδα ένα καβουράκι στο βράχο μου. το ενυδρείο το έχω 2 μήνες. και δεν το κατέχω ακόμα. κάνει να μείνει μέσα ? και αν όχι πως θα τον βγάλω? Uploaded with ImageShack.us Έγινε επεξεργασία 31 Ιανουαρίου 2011 - St333v3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 31 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 31 Ιανουαρίου 2011 (edited) πάρε ένα μακρί ξυλάκι απο καλαμάκι σουβλάκι (όλα τα είπα) και ξεκίνα το ψαροντούφεκο...πρόσεχε γιατί μπορεί να τον τρυπήσεις και να σου ξεφύγει...εναλλακτικά μπορείς να φτιάξεις μία παγίδα...πάρε ένα ποτήρι βάλτου μέσα μία γαριδούλα κατεψυγμένη, τοποθέτησέ το κοντά στο βράχο που τον είδες και με μία κλίση περίπου 45% και άν είσαι τυχερός το πρωί θα τον έχεις μέσα... Έγινε επεξεργασία 31 Ιανουαρίου 2011 - costas21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 31 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 31 Ιανουαρίου 2011 πάρε ένα μακρί ξυλάκι απο καλαμάκι σουβλάκι (όλα τα είπα) και ξεκίνα το ψαροντούφεκο...πρόσεχε γιατί μπορεί να τον τρυπήσεις και να σου ξεφύγει...εναλλακτικά μπορείς να φτιάξεις μία παγίδα...πάρε ένα ποτήρι βάλτου μέσα μία γαριδούλα κατεψυγμένη, τοποθέτησέ το κοντά στο βράχο που τον είδες και με μία κλίση περίπου 45% και άν είσαι τυχερός το πρωί θα τον έχεις μέσα... Πριν το σουβλησεις ψαξτο λιγο γιατι εχω την αισθηση πως ειναι emerald...Νομιζω πως οι ακρες απο τις δαγκανες του ειναι σαν κουταλια που σημαινει πως ειναι φυτοφαγο κ οχι σαρκοφαγο,επισης εχει ανομαλο κελυφος κ πρασινο(χαρακτηριστηκο των emerald).Σκεψου πως ενα τετοιο καβουρακι κανει γυρω στα 10 ευρω.Συγκρινε κ πραξε αναλογα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 31 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Πριν το σουβλησεις ψαξτο λιγο γιατι εχω την αισθηση πως ειναι emerald...Νομιζω πως οι ακρες απο τις δαγκανες του ειναι σαν κουταλια που σημαινει πως ειναι φυτοφαγο κ οχι σαρκοφαγο,επισης εχει ανομαλο κελυφος κ πρασινο(χαρακτηριστηκο των emerald).Σκεψου πως ενα τετοιο καβουρακι κανει γυρω στα 10 ευρω.Συγκρινε κ πραξε αναλογα. Αντρέα πολύ πιθανόν να έχεις δίκιο αλλά υπάρχουν και μερικά Mithrax καβουράκια που έχουν ''κουταλάκια'' στις άκρες απο τις δαγκάνες τους και αργά ή γρήγορα τσιμπολογάνε και κοραλια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
St333v3 31 Ιανουαρίου 2011 Author #5 Share 31 Ιανουαρίου 2011 παιδιά από ότι βλέπω έχει δαγκάνες δεν έχει κουταλάκια. μέσα δεν έχω κοραλία μονο 2 κλόουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 31 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 31 Ιανουαρίου 2011 παιδιά από ότι βλέπω έχει δαγκάνες δεν έχει κουταλάκια. μέσα δεν έχω κοραλία μονο 2 κλόουν Ναί δαγκάνες έχει απλά στις άκρες τους δέν είναι μυτερά είναι στρογγυλεμένα...και άν δέν σκαίφτεσαι να βάλεις κοραλάκια δέν χρειάζεται να τον πειράξεις πρός το παρόν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 31 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Εγώ μαζί με τον βράχο πήρα και δύο mithrax. Το ένα μάλιστα το είδα προχθες, ένα νάνιαρο είναι Το ωραίο είναι ότι ήθελα να τον βγάλω με αυτά που άκουγα αλλα ευτυχώς τον άφησα μέσα. Απο όλα τα ζωντανά είναι ο πιο δουλευταράς στο θέμα καθαρισμού. Κυρίως τσιμπάνε άλγη απο τον βράχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 31 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Αντρέα πολύ πιθανόν να έχεις δίκιο αλλά υπάρχουν και μερικά Mithrax καβουράκια που έχουν ''κουταλάκια'' στις άκρες απο τις δαγκάνες τους και αργά ή γρήγορα τσιμπολογάνε και κοραλια... Κοραλακια δε νομιζω αλλα αν μεγαλωσει πολυ(να γινει περιπου 10 ποντους διαμετρος του)τοτε μπορει να τσιμπησει κανενα ψαρακι...Τα mithrax ειναι απο τα ελαχιστα reef safe καβουρακια κ ειναι πολυ καλοι καθαριστες.Ειχα για πολυ καιρο mithrax κ ειναι πολυ εντυπωσιακοι οργανισμοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος