kyriakos_piraeus 31 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 31 Ιανουαρίου 2011 το ενυδρειάκι αυτό δουλεύει από τον αυγουστο! εχει μεσα βραχο για τη βιολογια και στο φιλτρο του ανθρακα και αντιφωσφορο. απο ζωη υπαρχουν 2 clown 1 six line 1 σαλιγκαρι 1 ερημιτη 1 star polyps green 1 star polyps white 1 eyphillia 1 blastomussa και μανιταρια! (τωρα εχει μπει και μια ricordea ποθ δεν θπαρχει στη photo) περιμενω κριτικες για βελτιωση καθως ειναι το πρωτο μου reefaki!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giagiwtis 31 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 31 Ιανουαρίου 2011 τελειο κ μικρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyriakos_piraeus 31 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 31 Ιανουαρίου 2011 τελειο κ μικρο thanks!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 31 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 31 Ιανουαρίου 2011 όμορφη προσπάθεια άν και έχεις λίγα φάουλ άν το πάρουμε με το γράμα του νόμου... skimmer έχεις; απο εξάτμιση αλατότητα και μετρήσεις πώς είσαι...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyriakos_piraeus 31 Ιανουαρίου 2011 Author #5 Share 31 Ιανουαρίου 2011 όμορφη προσπάθεια άν και έχεις λίγα φάουλ άν το πάρουμε με το γράμα του νόμου... skimmer έχεις; απο εξάτμιση αλατότητα και μετρήσεις πώς είσαι...; skimmer δεν εχω γτ ειναι μικρο το ενυδρειο και εχει τα φιλτρα του πανω στο καπακι, αλλα ψαχνομαι να βρω καποιο που θα μου κανει(και οχι κινεζικο ). εξατμιση εχς ελαχιστη γιατι εχει καπακι. αλατοτιτα κομπλε στα 1025-1026 και γενικοτερα νιτρικα και λοιπα ειναι σε νορμαλ σταδια γιατι λογο του οτι δεν εχω και skimmer καθε 7 μερες γινεται αλλαγη 1/3 του ενυδρειου! περιμενω να ακουσω τα φαουλακια μου τα διορθωθω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xone_17 31 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Μπράβο, πολύ καλή προσπάθεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 31 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 31 Ιανουαρίου 2011 skimmer δεν εχω γτ ειναι μικρο το ενυδρειο και εχει τα φιλτρα του πανω στο καπακι, αλλα ψαχνομαι να βρω καποιο που θα μου κανει(και οχι κινεζικο ). εξατμιση εχς ελαχιστη γιατι εχει καπακι. αλατοτιτα κομπλε στα 1025-1026 και γενικοτερα νιτρικα και λοιπα ειναι σε νορμαλ σταδια γιατι λογο του οτι δεν εχω και skimmer καθε 7 μερες γινεται αλλαγη 1/3 του ενυδρειου! περιμενω να ακουσω τα φαουλακια μου τα διορθωθω!!! Καλος ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!Πιστευω πως το ενυδρειακι σου ειναι πολυ καλο για πρωτη προσπαθεια!Τι φωτιστηκο εχεις απο πανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyriakos_piraeus 31 Ιανουαρίου 2011 Author #8 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Μπράβο, πολύ καλή προσπάθεια!! thanks!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyriakos_piraeus 31 Ιανουαρίου 2011 Author #9 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Καλος ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!Πιστευω πως το ενυδρειακι σου ειναι πολυ καλο για πρωτη προσπαθεια!Τι φωτιστηκο εχεις απο πανω? ειναι το δικο του 12 watt αλλα μου κιτρινιζει λιγο και εχω παραγκειλει τωρα μια λαμπιτσα απο αυτες που ειναι μισι λευκη μιση μπλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 31 Ιανουαρίου 2011 #10 Share 31 Ιανουαρίου 2011 skimmer δεν εχω γτ ειναι μικρο το ενυδρειο και εχει τα φιλτρα του πανω στο καπακι, αλλα ψαχνομαι να βρω καποιο που θα μου κανει(και οχι κινεζικο ). εξατμιση εχς ελαχιστη γιατι εχει καπακι. αλατοτιτα κομπλε στα 1025-1026 και γενικοτερα νιτρικα και λοιπα ειναι σε νορμαλ σταδια γιατι λογο του οτι δεν εχω και skimmer καθε 7 μερες γινεται αλλαγη 1/3 του ενυδρειου! περιμενω να ακουσω τα φαουλακια μου τα διορθωθω!!! Mπράβο που το κρατάς σε τέτοια επίπεδα πολύ δύσκολη η προσπάθεια που κάνεις...όσο για τα φαουλάκια είναι σχεδόν ασήμαντα εφόσον το διατηρείς έτσι...(το six θέλει πολύ χώρο για κολύμπι ο φωτισμός σου με τα κοραλάκια που είπες πως θα το διορθώσεις και τα 3 ψαράκια σε 25 λίτρα να φανταστώ μικτά Αλλά τα είπαμε φαίνεται πως τα προσέχεις οπότε παραγράφονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyriakos_piraeus 31 Ιανουαρίου 2011 Author #11 Share 31 Ιανουαρίου 2011 αν εχετε και ιδεα να μου προτεινετε κανενα μικρο skimmeraki που θα κανει μεχρι και 60l(γτ λογικα θα μπουν ολα αυτα σε ενα 60αρι που εχω) και που μπορω να το βρω θα με διευκολυνατε αφανταστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 31 Ιανουαρίου 2011 #12 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Μπραβο Κυριακο!!Καλό ξεκίνημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyriakos_piraeus 31 Ιανουαρίου 2011 Author #13 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Μπραβο Κυριακο!!Καλό ξεκίνημα να σαι καλα ρε νικο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 31 Ιανουαρίου 2011 #14 Share 31 Ιανουαρίου 2011 να σαι καλα ρε νικο!!! Σκιμμερακι μικρο κ καλο λιγο δυσκολα...εχουν περασει 2 απο τα χερια μου,το wave nano skum κ το wave niagara κ ειναι κ τα δυο αναξιοπιστα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyriakos_piraeus 31 Ιανουαρίου 2011 Author #15 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Σκιμμερακι μικρο κ καλο λιγο δυσκολα...εχουν περασει 2 απο τα χερια μου,το wave nano skum κ το wave niagara κ ειναι κ τα δυο αναξιοπιστα.... απο την αποψη οτι δεν κανουν καλη δουλεια η οτι χαλανε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts