panos_d7 8 Απριλίου 2011 #26 Share 8 Απριλίου 2011 Ακουω για ανοχη κτλ.Μια ζωη σαν κοινωνια ανοχη κανουμε και τι εχουμε πετυχει;Απο οτι βλεπω στην ιστορια του φιλου τα πιτσιρικια οχι μονο σταματησαν αλλα υπο την ανοχη του ιδιοκτητη τωρα προχωρησαν και σε ανοιγμα ψυγειου κτλ.Ποιος μου λεει οτι με την ανοχη την επομενη φορα δε θα αρχισουν τις καθημερινες λεηλασιες.Στην αρχη με ενα αναψυκτικο και μετα ποιος ξερει.....Η ανοχη οπλιζει τους θρασυδειλους. Καταγγελια στην αστυνομια και αν μπορεσεις φωναξε καποιον φιλο σου και πιαστε ενα πιτσιρικι.Οχι μετα στη μανα του αλλα στην αστυνομια κατευθειαν.Να σου πω εγω μετα.Σιγα μη χασεις τους φοβερους πελατες. Αυτα που κανουν ειναι τραμπουκισμοι και εφοσον συνεχιζουν τα ατομα δεν εχουν την αισθηση του χαβαλε και γενικοτερα καμια αισθηση καλου-κακου. Ολα αυτα φυσικα ειναι προσωπικη μου αποψη και εγω αυτο θα κανα αν γινοταν το ιδιο στο ψιλικατζιδικο της γυναικας μου. Ανοχη...................ας αφησουμε να μας φοβεριζει ο καθενας και εμεις μοκο.Σε λιγο θα μπουν και στα σπιτια μας και θα λεμε ευχαριστω και "ελα μωρε παιδια ειναι".Γυμνασιο πανε δε πανε νηπια να μη ξερουν τι κανουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 8 Απριλίου 2011 #27 Share 8 Απριλίου 2011 Ακουω για ανοχη κτλ.Μια ζωη σαν κοινωνια ανοχη κανουμε και τι εχουμε πετυχει;Απο οτι βλεπω στην ιστορια του φιλου τα πιτσιρικια οχι μονο σταματησαν αλλα υπο την ανοχη του ιδιοκτητη τωρα προχωρησαν και σε ανοιγμα ψυγειου κτλ.Ποιος μου λεει οτι με την ανοχη την επομενη φορα δε θα αρχισουν τις καθημερινες λεηλασιες.Στην αρχη με ενα αναψυκτικο και μετα ποιος ξερει.....Η ανοχη οπλιζει τους θρασυδειλους. Καταγγελια στην αστυνομια και αν μπορεσεις φωναξε καποιον φιλο σου και πιαστε ενα πιτσιρικι.Οχι μετα στη μανα του αλλα στην αστυνομια κατευθειαν.Να σου πω εγω μετα.Σιγα μη χασεις τους φοβερους πελατες. Αυτα που κανουν ειναι τραμπουκισμοι και εφοσον συνεχιζουν τα ατομα δεν εχουν την αισθηση του χαβαλε και γενικοτερα καμια αισθηση καλου-κακου. Ολα αυτα φυσικα ειναι προσωπικη μου αποψη και εγω αυτο θα κανα αν γινοταν το ιδιο στο ψιλικατζιδικο της γυναικας μου. Ανοχη...................ας αφησουμε να μας φοβεριζει ο καθενας και εμεις μοκο.Σε λιγο θα μπουν και στα σπιτια μας και θα λεμε ευχαριστω και "ελα μωρε παιδια ειναι".Γυμνασιο πανε δε πανε νηπια να μη ξερουν τι κανουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 8 Απριλίου 2011 Author #28 Share 8 Απριλίου 2011 Το θέμα είναι ότι, έχω πολλαπλάσιο άγχος ανασφάλειας γιατί πέρυσι, με διαρήξανε 3 φορές σε μια βδομάδα και με έρχονται όλα στο μυαλό και έχω χάσει τον ύπνο μου, μήπως να πάω για ψυχανάλυση στα 43 έτη μου, είναι λυπηρό να ζούμε σε τέτοια κοινωνία !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 9 Απριλίου 2011 #29 Share 9 Απριλίου 2011 Φωναξε κανεναν γνωστο ή φιλο σου την ωρα που συνηθως περνανε και ποιασε εναν απο αυτους και αμεσως καλεσε την αστυνομια.Δειξτους πως δεν μπορουν να κανουν ο,τι θελουν εις βαρος αλλων χωρις κανενας να αντιδρα (δεν το εκαναν μια δυο φορες για πλακα αλλα απ'οτι μας λες καθημερινα). ή βαλε κανεναν κουβα με νερο πανω στο ψυγειο που ανοιγουν δεμενον με ενα σκοινι απο το χερουλι και μολις το ανοιξουν μονο μην το ανοιξει πριν απο αυτους κανενας πελατης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 9 Απριλίου 2011 #30 Share 9 Απριλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN12345 9 Απριλίου 2011 #31 Share 9 Απριλίου 2011 επειδη παω γυμνασιο να σου πω εγω πως θα με σταματουσαν! πηγαινεις μια μερα στο σχολειο και ζητας να καλεσει τους γονεις των παιδιων την επομενη μερα και να βρισκονται παροντες στην προσευχη του σχολειου και επισης να εισαι και εσυ.να πεις στο διευθηντη να το αναφερει μπροστα σε ολο το σχολειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος