Jump to content

σκεψεις για κατασκευη και βοηθεια

Recommended Posts

γεια σας με λενε δημητρη σκευτομαι να κατασκευασω 1 ενυδρειο θαλλασινο να ξεκινισω με το α μερος το οποιο ειναι το ενυδρειο με χαρακτιριστικα μηκος 46,5 πλατος 40 κ υψως 44 εκατοστα τι αλλο θα χρειαστο θελω να με καθοδιγισεται εσεις με προς το καλυτερο

κ αλλο 1 που σκευτομαι ειναι με μηκος 60 πλατος 40 υψως 44 πιο απο τα 2 ειναι πρωτιμοτερο? το μικρο η το μεγαλο αυτο?

κ αλλο 1 που σκευτομαι ειναι με μηκος 60 πλατος 40 υψως 44 πιο απο τα 2 ειναι πρωτιμοτερο? το μικρο η το μεγαλο αυτο?

Καλύτερα να πας σε αυτή την επιλογή έτσι ώστε να χωρέσουν 24w t5 .

Τι εννοείς οταν λες τι άλλο χρειάζομαι?

Απο εξοπλισμό?

ναι απο sub τι να προσεξω τι πρεπει να κανω τετια πραγματα 8ελω να μ πειτε να μην κανω τπτ στραβο

Διάβασε εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=125 για να μπεις λίγο στα πράγματα.

Kαι σκέψου τι ενυδρειο θελεις.

Reef, fish only, .....

Τι ακριβως ζητάς?

ωραια ολα αυτα απλα εγω βρισκομαι ακομα στην κατασκευη του ενυδρειο που θα γινει απο μενα κ δν ξερω τι χρειαζεται? π.χ για το γλυκο ειναι 5 τζαμια κ τελος στο θαλασινο δν εχω εμπιρεια ακομα γιαυτο ρωταω :)

Reef ποια η διαφορα απο fish only ? πιο ειναι πιο ευκολο πιο ομορφο κ τι θα προτιμουσατε εγω απλα θελω να εχω κοραλια ανεμονες κ κανενα ψαρι σαν το νεμο :) γιαυτο κ μπενο σιγα σιγα στο θαλασινο

sorry φίλος αλλά αν δεν κάτσεις να διαβάσεις τα παραπάνω λινκ(τουλάχιστον) η ερωτήσεις σου θα συνεχίσουν να είναι ανούσιες και χαμηλού επιπέδου.

sorry φίλος αλλά αν δεν κάτσεις να διαβάσεις τα παραπάνω λινκ(τουλάχιστον) η ερωτήσεις σου θα συνεχίσουν να είναι ανούσιες και χαμηλού επιπέδου.

:)

Aκριβώς αυτο.

Πρωτα καταλήγουμε τι θέλουμε να κάνουμε και μετά συζητάμε πιο λεπτομερώς...

τα διαβαζω αλπα θελω να μαθω πως φτιαχνετε 1 ενυδρειο θαλασινο π.χ το sub ποσο θα ειναι ? το ενυδρειο θα χρειαστη τριπα στην πλατι αυτα θελω για αρχη κ μετα βλεπουμε αμα δν μπορειτε να με βοηθισεται η βαριεστε να μ πειτε επειδη η ερωτισεις ειναι χαμηλου επιπεδου συγνωμη αλλα αμα ηξερα δν θα καθομουν να ρωταω κ για να μπω στην διαδικασια να γραψω σιμενει οτι εψαξα κ δν βρικα πληροφοριες που θελω

Φίλε μου κανένας δεν βαριέται και μην παρεξηγείσαι οταν λεμε οτι οι ερωτήσεις ειναι χαμηλού επιπέδου.

Εδω δεν εχεις καταλήξει αν θελεις reef ή fish only και ρωτάς σχετικά με τις τρύπες στην πλάτη.

Λοιπον, για τις τρύπες μιλάς για υπερχειλιση η οποία και αυτη θελει αρκετη μελέτη, αλλα υπάρχουν και ετοιμες λύσεις.

Εχεις καθολου εμπειρια απο κατασκευες ενυδρειων ή πας για πρωτη φορά?

Απο δικη μου εμπειρια, καλύτερα ετοιμες λύσεις παρα πατέντες.

Πες μας για ποσα λιτρα μιλάς και ξανασυζηταμε.

Και λαβε υπόψην σου οτι το reef απαιτει πολύ καλή ποιότητα νερου και κάποιο κόστος υψηλό σε κόστος.

τα διαβαζω αλπα θελω να μαθω πως φτιαχνετε 1 ενυδρειο θαλασινο π.χ το sub ποσο θα ειναι ? το ενυδρειο θα χρειαστη τριπα στην πλατι αυτα θελω για αρχη κ μετα βλεπουμε αμα δν μπορειτε να με βοηθισεται η βαριεστε να μ πειτε επειδη η ερωτισεις ειναι χαμηλου επιπεδου συγνωμη αλλα αμα ηξερα δν θα καθομουν να ρωταω κ για να μπω στην διαδικασια να γραψω σιμενει οτι εψαξα κ δν βρικα πληροφοριες που θελω

Μήν πιάνεσαι κατευθείαν απο μία λέξη που σου είπαν τα παιδιά...ένα θαλασσινό ενυδρείο καταρχήν θέλει πολύ υπομονή που απότι δείχνεις μέχρι τώρα δέν την έχεις...κάτσε με προσοχή και λεπτομέρεια και διάβασε τα άρθρα που σου έχουν δώσει τα παιδιά...υπάρχουν άνθρωποι που το θαλασσινό πρίν το φτιάξουν το μελετάνε 5,6,7,10,14 μήνες εγώ προσωπικά το σκαιφτόμουνα και το μελέταγα ένα χρόνο...άμα ψάξεις λίγο θα το βρείς το θέμα μου...

Δέν σου το λέει κανένας για κακό...ψάξε στο ίντερνετ ψάξε στα άποιρα άρθρα του ΑΖ ψάξε παντού, φτιάξε μιά εικόνα για το τί εστεί reef και μετά κάνε ένα σωρό ερωτήσεις...ξέρεις πόσοι έχουν πετάξει ένα κάρο λεφτά και στο τέλος απογοητέυτικαν και παρατήσαν και τελείος το χόμπι;;;

Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε κανένας δέν βαριέται και κανένας δέν έχει τίποτα μαζί σου...

Όμως να είσαι συνεργάσιμος για να οδηγήσει κάπου όλο αυτό...

Φιλικά Κώστας :)

Φίλε μου κανένας δεν βαριέται και μην παρεξηγείσαι οταν λεμε οτι οι ερωτήσεις ειναι χαμηλού επιπέδου.

Εδω δεν εχεις καταλήξει αν θελεις reef ή fish only και ρωτάς σχετικά με τις τρύπες στην πλάτη.

Λοιπον, για τις τρύπες μιλάς για υπερχειλιση η οποία και αυτη θελει αρκετη μελέτη, αλλα υπάρχουν και ετοιμες λύσεις.

Εχεις καθολου εμπειρια απο κατασκευες ενυδρειων ή πας για πρωτη φορά?

Απο δικη μου εμπειρια, καλύτερα ετοιμες λύσεις παρα πατέντες.

Πες μας για ποσα λιτρα μιλάς και ξανασυζηταμε.

Και λαβε υπόψην σου οτι το reef απαιτει πολύ καλή ποιότητα νερου και κάποιο κόστος υψηλό σε κόστος.

γερνο περισοτερο στο fish only με 2 3 κοραλια ευκολα για αρχη αλλα εχω ακομα γιαυτα το ενυδρειο βγαινη 108 λιτρα :) ειναι αφικτο αυτο?

γερνο περισοτερο στο fish only με 2 3 κοραλια ευκολα για αρχη αλλα εχω ακομα γιαυτα το ενυδρειο βγαινη 108 λιτρα :) ειναι αφικτο αυτο?

Tώρα συγνώμη αλλά κοροιδεύεις και τον εαυτό σου αλλά και εμάς...fish only με 2-3 κοράλια εύκολα για αρχή;;;

Όταν αποφασίσεις να ασχοληθείς σοβαρά με το θέμα θα έχεις και τις κατάλληλες απάντήσεις...

Πάντα φιλικά Κώστας

τελος ενταξη καταλαβα παρακαλω καπιος υπευθηνος να διαγραψη το θεμα μ θα βρω μονος μ την ακρη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...