spyros-DH 31 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 31 Ιανουαρίου 2011 (edited) το σαββατο πηρα ενα albino ancistrus απο μεγαλλο καταστημα ενυδρειων και σημερα το μεσημερη το βρησκω νεκρο το περιεργο ειναι οτι χτες το απογευμα πριν σβησουν τα φωτα ολα ηταν μια χαρα ετρωγε . εκανε βολτουλες ολα οκ! ---- μετρησεις n03 40 n02 0 ph 6.5 ---- συγκατικοι μερικα νεον μερικα πλατυ 1 μυλοσαλλιγαρο -------------- εχετε καμια ιδεα γιατι? Έγινε επεξεργασία 31 Ιανουαρίου 2011 - spyros-DH Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 31 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Γεια σου φίλε μου, Με ΝΟ3 40 είναι πολύ πιθανό να πέθανε από αυτό. Πες μας τα λίτρα του ενυδρείου σου και άλλες πληροφορίες. Φιλικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 31 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Γεια σου φίλε μου, Με ΝΟ3 40 είναι πολύ πιθανό να πέθανε από αυτό. Πες μας τα λίτρα του ενυδρείου σου και άλλες πληροφορίες. Φιλικά Όχι απαραίτητα! Πιθανότατα να ήταν ήδη άρρωστο... Έκανες καλή προσαρμογή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 31 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 31 Ιανουαρίου 2011 για σου φιλε και σορι για την απολια σου. τα ancistrus αλμπινο sp3 dragon kai kai,,,,, ενα πραγμα πολοι που δεν ξερεται εναι οτι οταν αγοραζης αφτα τα ειδη απο μαγαζη δεν ειναι και το καλιτερο.γιατη; το γιατη ειναι οτι αυτο το ειδος αναπαραγη πανο απο 5 φορες το χρονο και τα μωρα σινιθος μεγαλονουν μεχρη μια ηλικια και μετα πεθενουν εχω βαλη σε κουτη ancistrus sp3 μια βδομαδα χορης οξυγονο και επεζησε μια χαρα εχω δει με κιχλιδες σε αλκαλικο νερο και ζουνε μια χαρα. επιδη εχω παι σε φαρμες που αναπαραγουν ancistrus καπια εχουν αναπαραγη χιλιαδες φορες ,χιλιες φορες να παρις απο καπιν ιδιοτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros-DH 1 Φεβρουαρίου 2011 Author #5 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 (edited) α οκ δεν το ηξερα αυτο που μπορω να βρω ιδιοτη που να αναπαραγει albino ancistrus ? (τα λιτρα ειναι 60) εισαι παντω σιγουρος για αυτο γιατι το καταστημα ειναι παρα πολυ γνωστο! Υ.Γ. αυτο ισχυι μονο για albino η και για τα κανονικα χρωματα ?? Έγινε επεξεργασία 1 Φεβρουαρίου 2011 - spyros-DH Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros-DH 1 Φεβρουαρίου 2011 Author #6 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 Όχι απαραίτητα! Πιθανότατα να ήταν ήδη άρρωστο... Έκανες καλή προσαρμογή; παρα πολι καλη προσαρμογη + το οτι το αγορασα σαββατο και πε8ανε δευτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros-DH 1 Φεβρουαρίου 2011 Author #7 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σου φίλε μου, Με ΝΟ3 40 είναι πολύ πιθανό να πέθανε από αυτό. Πες μας τα λίτρα του ενυδρείου σου και άλλες πληροφορίες. Φιλικά απο οτι εχω διαβασει τα n03 δεν ειναι τοξικα για τα ψαρια επεισεις 40 δεν ειναι και τοσο αυξημενα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jean07 1 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ πάντως πήρα 2 ancistus albino από κατάστημα Θεσ/νίκης μου έκατσε ζευγάρι και είμαι στην τρίτη γέννα. Τα πήρα τον Αύγουστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 1 Φεβρουαρίου 2011 #9 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 τα ancistrus sp3 ,albino .dragon και μαλον το L-144 ειναι hybrits που εχουν αναπαραχθη στην γερμανια.τορα εχοουν ξεκινιση να φτιαχνουν caliko ,super red,super black ,και πιος ξερη που θα τελιοση .ο λογος που φτιαχνουν τα hybrits ειναι γιατη αναπαραγουν χορις σταματιμο και οτι μεγαλονουν γρηγοροτερα. οταν εχεις ενα απο τα παραπανο ειδη και τα αναπαραγης ,καλο ειναι να αναπαραγουν 5 φορες το χρονο, γιατη τα ενηλικα αποδηναμονονται και οι αναπαραγογες χαλανε,και τα μωρα γενιουνται με προβληματα αδιναμα και με το παραμικρο στρεσαρισμα πεθενουν, και σιμβενη αυτο που σινεβη στο ψαρακι σου. μου σιμβενη σινεχια με τα παραπανο ειδη. αυτοι που παραγκελνουν τα παραπανο ειδη δεν ξερουν οτι σιμβενη αυτο αλλα καλο ειναι αγοραζουμε παντα απο ιδιοτη ετσι γλητονουμε απο αροστιες που ειναι πολυ βασικο για τα πλεκο, πλεκο αροστο =70 % με το ενα ποδι στο λακο παρα πολυ δισκολο να γιατρεπσης πλεκο.ειναι και πιο φτινα .και αν το ατομο που τα αναπαραγη προσεχη και της αναπαραγογες τοτε δεν εχεις φοβο να σου πεθανουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 1 Φεβρουαρίου 2011 #10 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 Τα ανκιστρους μπορεί να έρχονται άρρωστα. Είχα ακούσει για κάποιον ο οποίος είχε αγοράσει 4 μέχρι να του ζήσει κάποιο.... Αυτό είναι το πρόβλημα με τα μικρά! Αμα δεν τα παρεις κατευθείαν μπορεί να τελειώσουν, αμα τα παρεις κατευθείαν μπορεί να είναι άρρωστα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros-DH 1 Φεβρουαρίου 2011 Author #11 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 αν παρω κανονικο ancistrus παλι το ρισκαρο ?? ξερετε καποιον ιδιοτι ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis78 1 Φεβρουαρίου 2011 #12 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 Σε τι νερό τα είχε τα μικρά? Γιατί είδα οτι εσύ το είχες σε pH 6,5. Εγώ 2 μικρά που πήρα πριν κανα δίμηνο, τα είχε σε νερό βρύσης το κατάστημα και έφτιαξα καραντίνα για να τα βάλω στο κανονικό ενυδρείο μετά από 1 μήνα, με pH 6,5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros-DH 1 Φεβρουαρίου 2011 Author #13 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 Σε τι νερό τα είχε τα μικρά? Γιατί είδα οτι εσύ το είχες σε pH 6,5. Εγώ 2 μικρά που πήρα πριν κανα δίμηνο, τα είχε σε νερό βρύσης το κατάστημα και έφτιαξα καραντίνα για να τα βάλω στο κανονικό ενυδρείο μετά από 1 μήνα, με pH 6,5. κοιτα και εγω νερο βρυσηε βαζω στο ενυδρειο αλλο που ειναι περιπου 6,5 αλλα λες να φταει αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 1 Φεβρουαρίου 2011 #14 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 ancistrus sp3 ζει τον εχω δοκιμαση 4,7 ΡΗ και ζουσε κανονηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis78 1 Φεβρουαρίου 2011 #15 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 Παντού γράφουν οτι τα μωρά ancistrus είναι ευαίσθητα, αν τα είχε σε βρύση με 7,8-8 και τα έβαλες στην βρύση σου με 6,5 σίγουρα θα στρεσαρίστηκαν. Βέβαια δεν μπορείς να είσαι σίγουρος οτι ήταν από αυτό. Εικασίες κάνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 1 Φεβρουαρίου 2011 #16 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 ναι οντος τα μωρα ανκιστρους ειναι ευαισθητα,6,5 νερο δεν ειναι ποσιμο το νερο της βρησης πρεπη να ειναι πανο απο 7,3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros-DH 1 Φεβρουαρίου 2011 Author #17 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 ναι οντος τα μωρα ανκιστρους ειναι ευαισθητα,6,5 νερο δεν ειναι ποσιμο το νερο της βρησης πρεπη να ειναι πανο απο 7,3 κοιτα το νερο το μετραω οταν ειναι στο ενυδρειο και ειναι 6.5 απλα οι αλλαγες γινοντε απο βρυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 1 Φεβρουαρίου 2011 #18 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 παντος αυτη η θεορηα για τους ανκιστρους ισηχη.και κατη που δεν βλεποπο κανης να αναφερη οτη τα ανκιστρους ειναι καλα να κθαριζουν αλγη και γλιτσα αλλα μολινη τριπλασια το ενυδρειο απο τα κινα ψαρια με τα αποβλητα του.και μην ξεχναμε οτη τα πλεκο δεν κολημπανε οπος τα αλλα ψαρια.αυτο για τον χορο.τα πλεκο περνανε την ζωη τους με το να κριβονται,σε ενα 65 λυτρα εχεις ανετα ενα γκρουπ 6 πεκολτια L-134 με τα μωρα τους σοστα διακοσμιμενο.τα πλεκο θελουν κριπσονες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis78 1 Φεβρουαρίου 2011 #19 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 κοιτα το νερο το μετραω οταν ειναι στο ενυδρειο και ειναι 6.5 απλα οι αλλαγες γινοντε απο βρυση Σε ποια περιοχή είσαι και έχεις τέτοιο νερό? Να μετακομίσω προς τα εκεί Me τι μετράς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 1 Φεβρουαρίου 2011 #20 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 εσι με τα αλμπινο φισικα και μπορη να μην πεθανουν οταν το καταστιμα κανη μια ησαγογη με ανκστρους (εκτος wild cut) μεσα στην σακουλα με τα νεαρα δεν σιμενη οτι ειναι μια σινγκεκριμενη γενα μεσα σε αφτην την σακουλα μπορη να εχει μωρα απο εναν παπου ανκιστρους που εχει χιλιο αναπαραγη μπορη να εχει και μωραρα απο ενα νεο ζευγαρη που φισικα τα μωρα ειναι πιο δινατα,ξεκολιστε με το Ρ.Η αφτα δεν ειναι wild cut εχου γενιθη γενιες και γενιες στο νερο της βρισης.και αυτος ειναι ο λογος που τα φτιαξανε να ζουνε σε δινατοτερες σινθηκες εδω τα βαζουν με της κιχλιδες για να καθαριζουν την αλγη ,εχω δει ανκιστρους 15 εκατοστα 9 χρονον να ζει με της κιχλιδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 1 Φεβρουαρίου 2011 #21 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 εδω το νερο ειναι 6,7 αλα χρισιμοπιουν κατη για να ανεβασουν το ΡΗ νομιζω μαρμαροσκονη δεν ειμαι σιγουρος μπορη να λεο και βλακιες παντος ξερω οτι το ανεβασανε εδω και τεσερα χρονια απο 7,1 σε 7,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros-DH 1 Φεβρουαρίου 2011 Author #22 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 εσυ απο που θα επερνες ενα ancistrus ? (εστω κ με pm) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtonyel 1 Φεβρουαρίου 2011 #23 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 νομιζω ο south εχει sp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros-DH 1 Φεβρουαρίου 2011 Author #24 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 thx για την βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 2 Φεβρουαρίου 2011 #25 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 Θα επικοινωνήσουμε μέσω pm, για να έρθεις σπίτι να πάρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος