Vaggelis78 30 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Συγνώμη για την ερώτηση αλλά τι άλλο τρώνε εκτός από σαλιγκάρια και ταμπλέτες? Με τι άλλο είναι δυνατόν να τραφούν? Μπορούν να φάνε νεκρό ψάρι? Και σε πόση ώρα??? Έχω σε 20 λίτρα, 1 μονομάχο και 12 ενήλικα Helena + 10 μικρά. Ο μονομάχος το μεσημέρι ζούσε!!!! Τον τάισα με το χέρι μου. Κατά τις 20:00 διαπίστωσα οτι έλειπε. Έψαξα παντού!!!! Μπρος, πίσω, πλάι, τίποτα. Πουθενά ο μονομάχος. Μέσα στην γυάλα δεν υπάρχουν υπολείμματα ψαριού. Μπορεί να τον εξαφάνισαν τελείως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 30 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Συγνώμη για την ερώτηση αλλά τι άλλο τρώνε εκτός από σαλιγκάρια και ταμπλέτες? Με τι άλλο είναι δυνατόν να τραφούν? Μπορούν να φάνε νεκρό ψάρι? Και σε πόση ώρα??? Έχω σε 20 λίτρα, 1 μονομάχο και 12 ενήλικα Helena + 10 μικρά. Ο μονομάχος το μεσημέρι ζούσε!!!! Τον τάισα με το χέρι μου. Κατά τις 20:00 διαπίστωσα οτι έλειπε. Έψαξα παντού!!!! Μπρος, πίσω, πλάι, τίποτα. Πουθενά ο μονομάχος. Μέσα στην γυάλα δεν υπάρχουν υπολείμματα ψαριού. Μπορεί να τον εξαφάνισαν τελείως? Το ενυδρειο εχει καπακι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis78 30 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Το ενυδρείο δεν έχει καπάκι, αλλά δεν πήδηξε το ψάρι έξω. Είναι πάνω σε τραπέζι και ακουμπάει σε τοίχο και το ενυδρείο και το τραπέζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 30 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Αδύνατο τα helena να καθάρισαν νεκρό ψάρι σε τόσο λίγο χρόνο. Γενικά τρώνε και τροφές και ίσως και απομεινάρια από ψάρια. Θα έλεγα ψάξε καλά γύρω τριγύρω γιατί αν πήδηξε έξω σπαρταρώντας δεν μπορείς να ξέρεις μέχρι που έφτασε το ταλαίπωρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlos t 30 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 30 Ιανουαρίου 2011 ριξε και και μια ματια στο φιλτρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis78 30 Ιανουαρίου 2011 Author #6 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Φίλε Αντρέα, έχω καταλήξει σε 3 εκδοχές, με βάση την τοποθέτηση του ενυδρείου και το ψάξιμο που έριξα στην ευρύτερη περιοχή της κουζίνας 1) Να φαγώθηκε από τα πεινασμένα Helana 2) Να βγήκε από την γυάλα και α)να τον ρούφηξε η ηλεκτρική σκούπα(κάτι το οποίο θα ερευνήσω αύριο) ή β) Να το άρπαξε ο σκύλος 3) Να τον πήραν εξωγήινοι όπως είπε ο γιος μου Πέρα από την πλάκα, αν δεν τον έχουν φάει τα σαλιγκάρια(που αν τον έφαγαν, κάτι δεν θα έμενε???), ο χώρος είναι πολύ περιορισμένος για να έχει απομακρυνθεί. Ειλικρινά έχω σκάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggelis78 30 Ιανουαρίου 2011 Author #7 Share 30 Ιανουαρίου 2011 ριξε και και μια ματια στο φιλτρο Είναι κρεμαστό το φιλτράκι δεν περνάει τίποτα μέσα. Αλλά για τον φόβο, το άνοιξα. Βρήκα ένα σαλιγκαράκι μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 30 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Συμφωνω με αυτο που λεει ο Andreas301. Σπαρταρωντας μπορει να εφτασε σε καποιο σημειο και να τον βρεις μετα απο μερες(αν δεν τον βρει ο σκυλος πρωτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος