marios.liberis 30 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Κατα καιρους διαβαζω αναφορες σε αλατι για τα αφρικανικα ενυδρεια . Μπορει καποιος να μου πει ποια η χρησιμοτητα τους ? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 30 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Κατα καιρους διαβαζω αναφορες σε αλατι για τα αφρικανικα ενυδρεια . Μπορει καποιος να μου πει ποια η χρησιμοτητα τους ? Ευχαριστώ Αύξηση της σκληρότητας GH αν χρειάζεται http://www.seachem.com/Products/product_pa...idLakeSalt.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartemderas 31 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Κατα καιρους διαβαζω αναφορες σε αλατι για τα αφρικανικα ενυδρεια . Μπορει καποιος να μου πει ποια η χρησιμοτητα τους ? Ευχαριστώ Λιμνες από την Αφρική, όπως η Ταγκανίκα, έχουν νερά με υψηλό PH (7.8-9) και υψηλές σκληρότητες (Gh>12, KH>10). Ανάλογα, λοιπόν 1. Με τα ψάρια που θέλεις να φιλοξενήσεις 2. Τις τιμές νερού βρύσης σου 3. Διάκοσμος (πέτρες, υπόστρωμα) ενδεχομένως να χρειαστείς να επέμβεις με την προσθήκη τέτοιων προιόντων που προαναφέρθηκαν, ώστε να έχεις πιο ψηλά τις τιμές σου ή/και πιο σταθερές. Όλα αυτά βέβαια, βλέποντας και κάνοντας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος