fitos100 30 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Όποτα μου ψοφήσε ψάρι, πάντα σφήνωνε μέσα στους βράχους. Τώρα έχω μια παρόμοια περίπτωση και δε ξέρω τι να κάνω???? Να αρχίσω να μετακινώ τους βράχους για να το βγάλω?? Να το αφήσω εκεί που είναι??? Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 30 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Όποτα μου ψοφήσε ψάρι, πάντα σφήνωνε μέσα στους βράχους. Τώρα έχω μια παρόμοια περίπτωση και δε ξέρω τι να κάνω???? Να αρχίσω να μετακινώ τους βράχους για να το βγάλω?? Να το αφήσω εκεί που είναι??? Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!!!!! Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο?? Πόσα λίτρα είναι ?? Και τι ψάρι είναι και τι μεγεθος ?? Τι συνεργείο καθαρισμού έχεις ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitos100 30 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο?? Πόσα λίτρα είναι ?? Και τι ψάρι είναι και τι μεγεθος ?? Τι συνεργείο καθαρισμού έχεις ?? Το ενυδρείο τρέχει εδώ και 2,5 χρόνια και είναι 120 λίτρα. Το ψάρι είναι μικρό, είναι αυτός ο καθαριστής που τρώει βακτήρια από άλλα ψάρια. Τώρα συνεργείο καθαρισμού έχω δύο ερημίτες, ένα σαλιγγάρι, μια γαρίδα και κάτι κάβουρες. Λίγα πράγματα, αλλά γενικα έχω λίγο βιολογικό φορτίο. Το θέμα είναι ότι είτε μετακινήσω βράχους ή είτε αφήσω το ψάρι όπως είναι, σίγουρα θα έχω πρόβλημα. Ποιό από τα δύο είναι προτιμότερο??????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 30 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Καλύτερα μην κάνεις τίποτα. Άσε την φύση να δουλέψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Το ενυδρείο τρέχει εδώ και 2,5 χρόνια και είναι 120 λίτρα. Το ψάρι είναι μικρό, είναι αυτός ο καθαριστής που τρώει βακτήρια από άλλα ψάρια. Τώρα συνεργείο καθαρισμού έχω δύο ερημίτες, ένα σαλιγγάρι, μια γαρίδα και κάτι κάβουρες. Λίγα πράγματα, αλλά γενικα έχω λίγο βιολογικό φορτίο. Το θέμα είναι ότι είτε μετακινήσω βράχους ή είτε αφήσω το ψάρι όπως είναι, σίγουρα θα έχω πρόβλημα. Ποιό από τα δύο είναι προτιμότερο??????????? Μην πειραξεις τιποτα,κι ασε στο συνεργειο σου τη βρωμικη δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 31 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Τα ψάρια δεν σφηνώνουν ποτέ στα βράχια αλλά κάτι κακά καβουράκια που έχεις τα μαγκώνουν τη νύχτα και εσύ νομίζεις ότι σφηνώνουν. .Έλεγξε λοιπόν τι καβουράκια έχεις και τα ξαναλέμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitos100 31 Ιανουαρίου 2011 Author #7 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Δεν έχω καβουράκια παρά μόνο ένα μπλε και ένα κανονικό. Το ξέρω πολύ καλά, γιατί είχα πόλεμο μ' αυτά και είχα βγάλει 13-15. Επίσης το είχα δει στην πράξη ότι γραπώνανε ψάρια κατά τη διάρκεια της νύχτας. Απλά αυτό το ψάρι δεν είχε δεχτεί επίθεση, λίγο τα τελευταία του λίγο οι κυκλοφορητές, ήτσν αποτέλεσμα να καταλήξει εκεί που δεν έπρεπε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 31 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 31 Ιανουαρίου 2011 κατέληξε όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitos100 31 Ιανουαρίου 2011 Author #9 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Έτσι!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KALLITEXNHS 1 Φεβρουαρίου 2011 #10 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 Τα ψάρια δεν σφηνώνουν ποτέ στα βράχια αλλά κάτι κακά καβουράκια που έχεις τα μαγκώνουν τη νύχτα και εσύ νομίζεις ότι σφηνώνουν. .Έλεγξε λοιπόν τι καβουράκια έχεις και τα ξαναλέμε. νικο εγω τουλαχιστων απο δικια μου εμπειρια τα ψαρια οταν ειναι να ψοφησουν εχουν την ταση να θελουν να κρυφτουν. αφου ψοφησουν τοτε ναι τα μαγκωνουν την νυχτα τα καβουρια.παντως εγω θα το εβγαζα, αφου το βλεπεις, χωρις να πειραξω τα βραχια τωρα πως;εδω θα δουλεψει η πατεντα του ελληνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 2 Φεβρουαρίου 2011 #11 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 Εγω θα προτιμουσα παντα να βγαινει το ψαρι. Το συνεργειο ας ειναι για οταν δεν προλαβαινουμε να δουμε οτι κατι συμβαινει. Ας μεινει και λιγο νηστικο αυτη τη φορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος