magnet1 30 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 30 Ιανουαρίου 2011 μολις γυρισα απο τη δουλεια και βρηκα το παπαγαλοψαρο μου αναποδα. ειναι ζωντανο αλλα δε μπορει να κολυμπισει κανονικα και εχει χασει πολλες δυναμεις. τι κανω? το νερο ειναι οκ απ οτι μετρισα. ουτε εμμωνια ουτε ΝΟ3 ανεβασμενα εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnet1 30 Ιανουαρίου 2011 Author #2 Share 30 Ιανουαρίου 2011 το θεμα εκλεισε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 30 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα,λυπαμαι για το ψαρι σου,αν θα ηθελες θα μπορουσες να μας μιλησεις αναλυτικα για το ενυδρειο σου,ωστε να γνωριζουμε οτι ηταν τυχαιο συμβαν και οτι τα ψαρια σου θα λαβουν τη φροντιδα που απαιτουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnet1 31 Ιανουαρίου 2011 Author #4 Share 31 Ιανουαρίου 2011 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ : βρηκα το ψαρι αναποδα. στον πατο του ενυδρειου. ειχε χασει το χρωμα του και τη δυναμη του. ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - Λίτρα:210 κινεζικο ενυδρειο sun sun - Φίλτρανση (όγκος κάδου και υλικά):με το δικο του φιλτρο 900Λ/ωρα( ανθρακα -σφουγκαρι-''μακαρονι'') - Ιστορικό (χρόνος λειτουργίας κλπ):2 μηνες το εχω εγω περιπου. το αγορασα με τα ψαρια - Ψάρια (είδη και αριθμός):(1 παπαγαλοψαρο... ειχα ) 2 σιβεριουμ 5 κλοουν 4 τιγρακια 2γατοψαρακια - Ρουτίνες (Τάϊσμα, προετοιμασία νερού αλλαγής, αλλαγές νερού κλπ): ταισμα 3 φορα τη μερα. νερο απο γεωτριση αλαγη καθε 2 εβδομαδες 30% ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - PH:6,4 - KH:3 - GH:14 - ΝΗ3/NH4 (αμμωνία):0 - ΝΟ2 (νιτρώδη):0 - ΝΟ3 (νιτρικά):20 - Θερμοκρασία:28 ΜΕΤΡΑΩ ΜΕ: -Υγρά Τεστ:tetra -Strips:esha -Ηλεκτρονικά: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ - Είδος Ψαριού:παπαγαλοψαρο - Ιστορικό Ψαριού: - Συμπτώματα που παρουσιάζει:δεν ειχα παρατηρισει τιποτα στην διαθεση του η την ορεξη του - Ιστορικό πιθανών ασθενειών του ίδιου ψαριού ή ενυδρείου:-- ΘΕΡΑΠΕΙΑ -Φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε: -Δοσολογία: -Χρόνος Χρήσης: -Αναλυτική περιγραφή: ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 1. 2. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 1 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία στα παπαγαλόψαρα, αλλά νομίζω πως στην πρώτη φωτογραφία είναι παραφουσκωμένη η κοιλιά του ή κάνω λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 1 Φεβρουαρίου 2011 #6 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία στα παπαγαλόψαρα, αλλά νομίζω πως στην πρώτη φωτογραφία είναι παραφουσκωμένη η κοιλιά του ή κάνω λάθος? Και γω που ειχα παπαγαλοψαρα καποτε ηταν ιδιο με την φωτο. Η κοιλια του φυσιολογικη μου φαινετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnet1 1 Φεβρουαρίου 2011 Author #7 Share 1 Φεβρουαρίου 2011 Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία στα παπαγαλόψαρα, αλλά νομίζω πως στην πρώτη φωτογραφία είναι παραφουσκωμένη η κοιλιά του ή κάνω λάθος? ετσι ηταν παντα η κοιλια του.φαντασου οτι η πρωτη φωτο τραβηχτικε την προηγουμενη μερα κ στη δευτερη φωτο ειναι οταν πεθανε. οταν γυρησα απο τη δουλεια και το ειδα ηταν με το κεφαλι στην αμμο και ασπρο. ενω το πρωι ηταν περδικι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος