gkoutsis 30 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα παιδια, Εχω ενα TR-10 και κανα μηνα αφου αγορασα την UV ξεκινησε και βγαζει συνεχεια στην οθονη AL2. κανω reset και ξαναβγαινει στο 5λεπτο. Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Εχω μια Eheim 1000L αντλια να γυρναει το νερο απο το chiller. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 30 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 30 Ιανουαρίου 2011 (edited) Πάτησες το κουμπί UV για μερικά δευτερόλεπτα? Έγινε επεξεργασία 30 Ιανουαρίου 2011 - salamander Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkoutsis 31 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Ενοεις να το κρατησω πατημενο για μερικα sec? Τι θα αλλαξει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 2 Φεβρουαρίου 2011 #4 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 Ενοεις να το κρατησω πατημενο για μερικα sec? Τι θα αλλαξει? Δοκίμασε το και πες μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 2 Φεβρουαρίου 2011 #5 Share 2 Φεβρουαρίου 2011 Δοκίμασε το και πες μου. Οπως ειπε και ο Ορεστης,πατησετο για 10 δευτ. ειναι το reset της Uv σου υπενθυμιζει οτι περασαν 10 μηνες απο την λειτουργια της Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος