sevastos 30 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Καλο μεσημερι σε ολους. Ξερετε που μπορω να βρω καποια λαβιδα (πλαστικη) γυρω στις 3 παλαμες μακρος για το ενυδρειο μου? Στα pets υπαρχουν αραγε? και ποσο κοστιζει? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian 30 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Φίλε μου καλησπέρα.. δες αν σου κάνει αυτή, αλλιώς αν κοιτάξεις σε μαγαζιά με οικοδομικά υλικα και εργαλεία λογικά πρέπει να έχουν τσιμπίδες ( σιδερένιες και πλαστικές) ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 30 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Εγω εχω αυτή,θα τη βρείς εύκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevastos 30 Ιανουαρίου 2011 Author #4 Share 30 Ιανουαρίου 2011 ευχαριστω για την βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 30 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 30 Ιανουαρίου 2011 ευχαριστω για την βοηθεια Εγω χρησιμοποιω αυτό. http://www.fish-street.com/aquarium_plants...category_id=128 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 31 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Εγω χρησιμοποιω αυτό. http://www.fish-street.com/aquarium_plants...category_id=128 Αυτοί πόσα έξοδα αποστολής χρεώνουνε και πια είναι η καλύτερη επιλογή, σε δολάρια ή ευρώ, έρχονται σε μια βδομάδα οι παραγγελίες! Ευχαριστώ και περιμένω ανταπόκριση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 31 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 31 Ιανουαρίου 2011 (edited) Αυτοί πόσα έξοδα αποστολής χρεώνουνε και πια είναι η καλύτερη επιλογή, σε δολάρια ή ευρώ, έρχονται σε μια βδομάδα οι παραγγελίες! Ευχαριστώ και περιμένω ανταπόκριση. Αμα πατησεις την επιλογη calculate σου λεει τα εξοδα αποστολης. Απο και περα η ισοτημια ειναι το ιδιο ειτε σε € ειτε $ κανεις την πληρωμη. Η πρωτη αποστολη που μου ειχαν κανει εκανε 9 εβδομαδες. Η τελευταια 1. Οποτε εξαρταται. Έγινε επεξεργασία 31 Ιανουαρίου 2011 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 31 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 31 Ιανουαρίου 2011 Αμα πατησεις την επιλογη calculate σου λεει τα εξοδα αποστολης. Απο και περα η ισοτημια ειναι το ιδιο ειτε σε € ειτε $ κανεις την πληρωμη. Η πρωτη αποστολη που μου ειχαν κανει εκανε 9 εβδομαδες. Η τελευταια 1. Οποτε εξαρταται. Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση, θα το ερευνήσω το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος