Jump to content

Σαλαμανδρες!!

Recommended Posts

Για να μην ξοδεύεσαι μπορείς να την κολλήσεις με ελαιόλαδο.Το αποτέλεσμα είναι τέλειο, αρκεί να τη στρώσεις από το κέντρο προς τα έξω για να φύγει ο αέρας.

Επειδή βλέπω από το avatar του φίλου ότι ασχολείται και με μοντελισμό όπως και εγώ(αεροπλανάκια αυτοκίνητα κλπ.),σίγουρα έχει λάδι σιλικόνης! :)

• 9 months later...

γεια σας,

εχω και εγω εδω και μηνες σε λιγο πρεπει να κληνουμε χρονο μια σαλαμανδρα fire belly ολα μια χαρα με το βραχακι της το νερακι της με το ειδικες σταγονες για το χλωριο,φαγακι αποξηραμενη γαριδα εχει μεγαλωσει καμια σχεση με τοτε που ηταν στο πετ σοπ μαζι με κατι χελονες και δεν τον αφηναν να φαει.Εδω και λιγες μερες δεν τρωει δεν ξερω τι φταιει της πηρα και αμμο συπληρωσα γιατι ειχε λιγη και του αρεσει να σκαβει μεχρι και καινουργιο αντιχλωρικο μηπος το αλλο ειχε ληξει γιατι δεν τα εγραφε καλα και δεν ηξερα... ανησυχω .Μια χαρα παντος κινειται σκαρφαλωνει ακομα και στο πλαστικο γενικως δεν εχει πεσει η διαθεση της... αλλα δεν τρωει ειναι βεβαια λιγο χοντρουλης αλλα οκ.... χιχι τι να εχει υπαρχει κατι που να μπορω να κανω η να το δει καποιος ποιο ειδικος?

καλησπέρα Ντίνα,ένας λόγος που δεν σου τρώει η σαλαμάνδρα σου ίσως να είναι η μονοτονία στο είδος της τροφής ή ακόμα και κάποια πτώση της θερμοκρασίας του ενυδρείου σου

Στο θέμα διατροφής θα σου πρότεινα να τις δίνεις και κατεψυγμένο bloodworm ή ακόμα και ζωντανό....

Άνοιξε ένα θέμα και κάνε μας μια παρουσίαση του ενυδρείου σου,καθώς επίσης να μας πείς και συνθήκες διαβίωσης (θερμοκρασία νερού,φωτισμός κ.α)

Περιμένουμε νέα σου

• 4 weeks later...

σε τοσο μικρο ενυδρειο καλο τηα ειναι να μην βαλεις τιποτα αλλο εκτος απο καμια γαριδα.επισεις πολλα φυτα θα βοηθουσαν.επισησ η θερμοκρασια ειναι μεγαλη.15-20 βαθμους ειναι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...