Κωστας Τ 29 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 29 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα σε ολους.σκεφτομουνα να ντυσω την πλατη του ενυδρειου(πισω οψη) με καποιο διακοσμητικο σαν απομιμιση πετρας η κατι παρεμφερες.εχω δει καποια ετοιμα(της jewel) τα οποια ειναι αρκετα ωραια αλλα ελλειψει ρευστου αυτη την στιγμη ελεγα να καταφυγω στην λυση φτιαξτο μονος σου.μπορω να χρησιμοποιησω φενιζολ?με τι μπορω να το βαψω?αν γνωριζει καποιος ας μου δωσει τα φωτα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 29 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 29 Ιανουαρίου 2011 Εφ' όσον δεν θα είναι μέσα στο νερό, μπορείς να το βάψεις με ό,τι θες. Απλά δες να μην είναι υδατοδιαλυτό και αρχίσει και τρέχει με την υγρασία ή πιτσιλιές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 29 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 29 Ιανουαρίου 2011 δεν εννοω απεξω.λεω για μια κατασκευη που θα ειναι μεσα και θα κολληθει στο τζαμι.αυτες οι ετοιμες <<ταπετσαριες>> της jewel μπαινουν μεσα απο το τζαμι.τις κολλας με μια κολλα που εχει η συσκαυασια και το αφηνεις να στεγνωσει 2 μερες.για κατι τετοιο ελεγα αν γινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 30 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα φίλε μου... Επειδή είσαι στην κατηγορία του θαλασσινού δέν γνωρίζω άν μιλάς για θαλασσινό ενυδρείο... Εάν μιλάς για θαλασσινό η γνώμη μου είναι να το αφήσεις ώς έχει και σε μερικούς μήνες θα έχει γεμίσει κοραλίνη και δέν θα φαίνεται τίποτα...και πιό όμορφο και πιό φυσικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 30 Ιανουαρίου 2011 Author #5 Share 30 Ιανουαρίου 2011 καλημερα costas21.ποσταρα την απορια μου σε λαθος κατηγορια.οπως και να εχει σε ευχαριστω για την πληροφορια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος