ebenos 11 Ιανουαρίου 2013 #26 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Yeah!!!! :buttrock: Nospanos κανόνισε γιατί λιαν σύντομος θα κατηγορηθείς για αρχαιοκαπηλία με τις ανασκαφές που κάνεις!!! Αχχαχαχχαχ….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 11 Ιανουαρίου 2013 #27 Share 11 Ιανουαρίου 2013 Nospanos κανόνισε γιατί λιαν σύντομος θα κατηγορηθείς για αρχαιοκαπηλία με τις ανασκαφές που κάνεις!!! Αχχαχαχχαχ….. Εγώ?? Ο Rasta κοκορεύεται για την άριστη κατάσταση που διατηρούσε την Alternanthera Reineckii του http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=82169&view=findpost&p=751142 xexe :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Ιανουαρίου 2013 Author #28 Share 12 Ιανουαρίου 2013 Εγώ?? Ο Rasta κοκορεύεται για την άριστη κατάσταση που διατηρούσε την Alternanthera Reineckii του http://www.aquazone....ndpost&p=751142 xexe :P Εγω δεν κοκορευτικα ποτε ρε Πανο,εσυ νομιζεις οτι ειναι δυσκολο φυτο και εγω σου εδιξα με αποδειξεις οτι δεν ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 12 Ιανουαρίου 2013 #29 Share 12 Ιανουαρίου 2013 Ωραίο ενυδρείο φίλε!Κάνε και ένα φωτοupdate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Ιανουαρίου 2013 Author #30 Share 12 Ιανουαρίου 2013 Βασιλη,να κανω φωτοupdate στο αδειο ενυδρειο? αχαχααχαχαχαχαχαχ Το ενυδρειο ειναι αδειο εδω και παρα πολυ καιριο!Αναγκαστικα να το ξεστησω οταν μετακομισα στη Θεσσαλονικη και απο τοτε δεν εχει ξαναστησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 12 Ιανουαρίου 2013 #31 Share 12 Ιανουαρίου 2013 Εγω δεν κοκορευτικα ποτε ρε Πανο,εσυ νομιζεις οτι ειναι δυσκολο φυτο και εγω σου εδιξα με αποδειξεις οτι δεν ειναι Εγώ φταίω δηλαδή που σε βλέπουν τα φυτά και φοβούνται και αναπτύσσονται? :rasp: (αν ήθελαν ας έκαναν διαφορετικά xaxaxa!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος