xlomoc 28 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά έχω παρατηρήσει ότι το διοξείδιο που βγαίνει από την αερόπετρα δεν είναι αρκετό. Παρόλο που τα μπουκάλια (έχω 2) έχουν αρκετή πίεση. Μήπως φταίει ότι η αερόπετρα δεν αφήνει αρκετό να περάσει? Μήπως άμα την τρυπήσω με μια βελόνα και την κάνω να βγάζει πιο πολύ λυθεί το πρόβλημα?? Γιατί αρχίζω να φοβάμαι μην σκάσει κανένα μπουκάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά έχω παρατηρήσει ότι το διοξείδιο που βγαίνει από την αερόπετρα δεν είναι αρκετό. Παρόλο που τα μπουκάλια (έχω 2) έχουν αρκετή πίεση. Μήπως φταίει ότι η αερόπετρα δεν αφήνει αρκετό να περάσει? Μήπως άμα την τρυπήσω με μια βελόνα και την κάνω να βγάζει πιο πολύ λυθεί το πρόβλημα?? Γιατί αρχίζω να φοβάμαι μην σκάσει κανένα μπουκάλι. Με την αεροπετρα δεν θα κανεις δουλεια οτι και να της κανεις γιατι θελει πιεση.πηγαινε παρε μια σκαλα να ησυχασεις,εγω πηρα μια σημερα και δουλευει μια χαρα!γιατι εχεις 2 μπουκαλια?ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου..το ξερεις οτι το πολυ co2 δεν ειναι καλο για τα ψαρια ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlomoc 29 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 29 Ιανουαρίου 2011 Ναι το ξερω αυτο για τα ψάρια. Άμα τα δω να πηγαίνουν στην επιφάνεια θα το βγάλω το ένα. Το ενυδρείο είναι 90 λύτρα νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 29 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 29 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά έχω παρατηρήσει ότι το διοξείδιο που βγαίνει από την αερόπετρα δεν είναι αρκετό. Παρόλο που τα μπουκάλια (έχω 2) έχουν αρκετή πίεση. Μήπως φταίει ότι η αερόπετρα δεν αφήνει αρκετό να περάσει? Μήπως άμα την τρυπήσω με μια βελόνα και την κάνω να βγάζει πιο πολύ λυθεί το πρόβλημα?? Γιατί αρχίζω να φοβάμαι μην σκάσει κανένα μπουκάλι. μην νομίζεις οτι θα βγαίνει το CO2 όπως η ποσότητα της αεραντλίας. προσοχή στην ποσότητα και ιδίως το βράδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlomoc 29 Ιανουαρίου 2011 Author #5 Share 29 Ιανουαρίου 2011 ok θα το προσέξω... Για την σκάλα πόσα λεφτά έδωσες?? Και κάτι άλλο,η σκάλα τι το καλύτερο έχει από το να έχω μόνο το σωληνάκι? (Γιατί έβγαλα την αερόπετρα και το έχω μόνο με το σωληνάκι του στο βυθό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 29 Ιανουαρίου 2011 ok θα το προσέξω... Για την σκάλα πόσα λεφτά έδωσες?? Και κάτι άλλο,η σκάλα τι το καλύτερο έχει από το να έχω μόνο το σωληνάκι? (Γιατί έβγαλα την αερόπετρα και το έχω μόνο με το σωληνάκι του στο βυθό) Καλημερα!Εγω πηρα μια σκαλα της Dannerle και την πηρα 20 ευρω,μπορει να βρεις και φθηνοτερη σε e-bay η αν ψαξεις. Η σκαλα ειναι καλητερη γιατι δεν θελει καθολου πιεση και οι φυσαλιδες βγαινουν πολυ καλα.Τωρα για το σωλινακι που το αφησες ετσι δεν κανεις δουλεια γιατι παει ολο το co2 στην επιφανεια και δεν μενει καθολου στο νερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlomoc 29 Ιανουαρίου 2011 Author #7 Share 29 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα φίλε. Δηλαδή η σκάλα τι το κάνει το c02 το κρατάει στο βυθό και πηγαίνει στα φυτά??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 29 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα φίλε. Δηλαδή η σκάλα τι το κάνει το c02 το κρατάει στο βυθό και πηγαίνει στα φυτά??? Στη σκαλα οταν μπαινει η φυσαλιδα ειναι μεγαλη και οσο ανεβαινει γινεται μικροτερη,δηλαδη εχει μεγαλητερη επαφη με το νερο οπωτε καλητερη διαχυση στο νερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlomoc 29 Ιανουαρίου 2011 Author #9 Share 29 Ιανουαρίου 2011 ααα τώρα κατάλαβα. Μπορείς να μου στείλεις ένα link να δω στο ebay? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Ιανουαρίου 2011 #10 Share 29 Ιανουαρίου 2011 Ενα βιντεακι να δεις πως δουλευει Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlomoc 29 Ιανουαρίου 2011 Author #11 Share 29 Ιανουαρίου 2011 Δηλαδή οι φυσαλίδες καθώς μικραίνουν το c02 περνάει στο νερό??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Ιανουαρίου 2011 #12 Share 29 Ιανουαρίου 2011 Δηλαδή οι φυσαλίδες καθώς μικραίνουν το c02 περνάει στο νερό??? Ναι γιατι μεσα στη σκαλα εχει και νερο ενυδρειου.Παντως η σκαλα νομιζω οτι ειναι η καλητερη λυση για diy co2 γιατι με την αεροπετρα ειχα προβλημα,μια εβγαζε πολλες φυσαλιδες,μια λιγες,μια χοντρες,μια ψιλες και μια καθολου,ενω με τη σκαλα βγαζει ιδιες φυσαλιδες συνεχεια.Βεβαια εμενα ειναι και αρκετα φυτεμενο το ενυδρειο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlomoc 29 Ιανουαρίου 2011 Author #13 Share 29 Ιανουαρίου 2011 οκ ευχαριστώ πολύ. Θα κοιτάξω να πάρω σκάλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 29 Ιανουαρίου 2011 #14 Share 29 Ιανουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 29 Ιανουαρίου 2011 #15 Share 29 Ιανουαρίου 2011 (edited) οκ ευχαριστώ πολύ. Θα κοιτάξω να πάρω σκάλα Και ο κεραμικός δίσκος είναι επίσης πολύ καλός! Έγινε επεξεργασία 29 Ιανουαρίου 2011 - psarouklas Link to comment Share on other sites More sharing options...
maneni 29 Ιανουαρίου 2011 #16 Share 29 Ιανουαρίου 2011 ο κεραμικος δισκος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για diy CO2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 30 Ιανουαρίου 2011 #17 Share 30 Ιανουαρίου 2011 ο κεραμικος δισκος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για diy CO2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naskas 30 Ιανουαρίου 2011 #18 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Καλα μην ειστε και τοσο σιγουρη οτι δεν κανει ο κεραμικος. Σε μενα μια χαρα δουλευε αρκετο καιρο...... Το εχω αναφερει σε αλλα post... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 30 Ιανουαρίου 2011 #19 Share 30 Ιανουαρίου 2011 ο κεραμικος δισκος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για diy CO2. Μην είσαι και τόσο απόλυτος! Στο ενυδρείο του σχολείου έχει μπει κεραμικός δίσκος με DIY CO2 και δουλεύει μια χαρά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 30 Ιανουαρίου 2011 #20 Share 30 Ιανουαρίου 2011 ο κεραμικος δισκος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για diy CO2. Κάνει και μάλιστα έχει φοβερά αποτελέσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 30 Ιανουαρίου 2011 #21 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Ο κεραμικός δίσκος γενικά ΔΕΝ κάνει για DIY CO2 και αυτό γιατί θέλει μεγάλη πίεση για να λειτουργήσει, πράγμα που μόνο με μπουκάλα έχουμε. Τώρα αν υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις αυτές είναι απλά η εξαίρεση του κανόνα. Οι πειραματισμοί (Και τα χρήματα που θα διαθέσετε) δικά σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 30 Ιανουαρίου 2011 #22 Share 30 Ιανουαρίου 2011 Μην είσαι και τόσο απόλυτος! Στο ενυδρείο του σχολείου έχει μπει κεραμικός δίσκος με DIY CO2 και δουλεύει μια χαρά! Με ποιό τρόπο έχεις επιβεβαιώσει ότι δουλεύει μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος