dsidir 28 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Σε ορισμένα σημεία ο βράχος μου έχει βγάλει αυτά τα πραγματάκια που επισυνάτω. Είναι καλά ή .....? Και τι πρέπει να κάνω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Οι φωτογραφιες δε βοηθανε σχεδον καθολου. Καποια πιο καθαρη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsidir 28 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Εχεις δίκιο πρέπει να τραβήξω με την ψηφιακή αλλα δεν την έχω μαζί μου. Αυτές είναι με το κινητό. Θα προσπαθήσω να βγάλω καμιά καλύτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 28 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Άν είναι και οι δύο φωτογραφίες ίδιες τότε στην δεύτερη νομίζω πως διακρίνω τον κορμό ενός Feather Duster Worm κάνε μια αναζήτηση στο google και άν δείς ότι είναι αυτά εννοήτε πως δεν τα πειράζεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 28 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Γιά δές εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsidir 28 Ιανουαρίου 2011 Author #6 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά τρόμαξα..... Δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτό που έστειλες στις photo, όμως με μερικές απότομες κινήσεις στο ενυδρείο, αυτό το πράμα έκλεισε και μπήκε μέσα και μετά σιγά σιγά ξαναβγήκε και άνοιξε τα "φτερά" του. Το θέμα είναι ότι έχω διακρίνει αρκετά στο ενυδρείο (ίσως καμιά 10) σε διαφορετικά σημεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 28 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 28 Ιανουαρίου 2011 (edited) οπότε δέν είναι ανεμώνη...η απταίσια είναι αυτή και τα duster αυτα Έγινε επεξεργασία 28 Ιανουαρίου 2011 - costas21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsidir 28 Ιανουαρίου 2011 Author #8 Share 28 Ιανουαρίου 2011 έψαξα για απταισία στο google αλλά δεν μου μοιάζει και πολύ αυτά τα πραγματάκια είναι διαφανή με ορισμένα μαύρα σημάδια και όπως είπα κλείνουν και ρουφιούνται στο βράχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsidir 28 Ιανουαρίου 2011 Author #9 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν νέα φωτό καλύτερη πιστέυω και αρκετά ζουμαρισμένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 28 Ιανουαρίου 2011 #10 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Είναι σίγουρα πλέον duster worms και είσαι τυχερός, άλλοι πληρώνουν για να τα αγοράσουν...ελπίζω να σου μεγαλώσουν και να πολλαπλασιαστούν κιάλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsidir 28 Ιανουαρίου 2011 Author #11 Share 28 Ιανουαρίου 2011 thanks, είναι αρκετά νομίζω. Και κλείνω προς duster worm και εγώ από μια αναζήτηση σε photos στο google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος