Savou 28 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Καποια στιγνη καπου ειδα καποια ψαρια βυθου για μικρα ενυδρεια. Υπαρχει κατι που μπορει να μπει σε 20 λιτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 28 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Γεια σου φίλε μου, Πες μας τα ψάρια που έχεις,τις παραμέτρους,το ''στολισμό'' του ενυδρείου κ.α. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 28 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 28 Ιανουαρίου 2011 φυτεμενο ενυδρειο με εναν μονομαχο πολυ φιλικο ειναι τωρα με γαριδες και δεν τις πιραζει καθολου αλλα αν βρουμε κατι που μπορουμε να βαλουμε θα τις βγαλω και θα τις δωσω σε φιλο μου που εχει γαριδαδικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 29 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 29 Ιανουαρίου 2011 (edited) Εγώ πιστεύω ότι με αυτά που έχεις είσαι οκ μπορείς να βάλεις αν θες κάτι ώστε να καθαρίζει το ενυδρείο όπως ..... zebra snail Έγινε επεξεργασία 29 Ιανουαρίου 2011 - bbetta Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 29 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 29 Ιανουαρίου 2011 η μπορείς να βάλεις αν θες κάτι όπως...red onion snail ''Vittina Semiconica'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος