aka68 28 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Ελαβα από εξωτερικό, μετά τριημέρου ανούβια σε σακουλάκι κλεισμένο αεροστεγός και με υγρασία έσω, τώρα πως κάνουμε την προσαρμογή του, απολύμανση (esha 2000) και μετά πόσο χρονικό διάστημα κάνω εισαγωγή στη γυάλα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 28 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Ελαβα από εξωτερικό, μετά τριημέρου ανούβια σε σακουλάκι κλεισμένο αεροστεγός και με υγρασία έσω, τώρα πως κάνουμε την προσαρμογή του, απολύμανση (esha 2000) και μετά πόσο χρονικό διάστημα κάνω εισαγωγή στη γυάλα ! Τι ειναι αυτο το esha 2000? ..εγω περα απο ενα καλο ξεπλυμα δεν κανω το παραμικρο πριν βαλω της ανουμπιες στο ενυδρυο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 28 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Ελαβα από εξωτερικό, μετά τριημέρου ανούβια σε σακουλάκι κλεισμένο αεροστεγός και με υγρασία έσω, τώρα πως κάνουμε την προσαρμογή του, απολύμανση (esha 2000) και μετά πόσο χρονικό διάστημα κάνω εισαγωγή στη γυάλα ! Πόσο στοίχησε ; Τι ειναι αυτο το esha 2000? ..εγω περα απο ενα καλο ξεπλυμα δεν κανω το παραμικρο πριν βαλω της ανουμπιες στο ενυδρυο μου Για Esha 2000 κοίτα εδώ http://www.eshalabs.com/esha2000.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 28 Ιανουαρίου 2011 Author #4 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Πόσο στοίχησε ; Για Esha 2000 κοίτα εδώ http://www.eshalabs.com/esha2000.htm Από το Ebay έγινε η αγορά με κόστος 3.45 χωρίς έξοδα αποστολής και από την πόλη μου την είχα πάρει, με τα μισά φύλλα 12 ευρώ, είναι αισχροκέρδια !Εχω ένα μικρό ενυδρείο μπορώ να την μεγαλώσω εκεί με νερό από το παληό στρωμένο, τι απαιτήσεις έχει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Φιλε μου διαβασε εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 28 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 28 Ιανουαρίου 2011 (edited) Από το Ebay έγινε η αγορά με κόστος 3.45 χωρίς έξοδα αποστολής και από την πόλη μου την είχα πάρει, με τα μισά φύλλα 12 ευρώ, είναι αισχροκέρδια ! Εχω ένα μικρό ενυδρείο μπορώ να την μεγαλώσω εκεί με νερό από το παληό στρωμένο, τι απαιτήσεις έχει ! Ευκολο φυτό είναι μην το φυτέψεις μέσα στο χαλικάκι ,δεν του αρέσει .οι ρίζες έξω,δέσε την πάνω σε ένα ξυλαράκι Έγινε επεξεργασία 28 Ιανουαρίου 2011 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 28 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Για Esha 2000 κοίτα εδώ http://www.eshalabs.com/esha2000.htm Ευχαριστω Σωκρατη Link to comment Share on other sites More sharing options...
haf 28 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Από το Ebay έγινε η αγορά με κόστος 3.45 χωρίς έξοδα αποστολής και από την πόλη μου την είχα πάρει, με τα μισά φύλλα 12 ευρώ, είναι αισχροκέρδια ! Εχω ένα μικρό ενυδρείο μπορώ να την μεγαλώσω εκεί με νερό από το παληό στρωμένο, τι απαιτήσεις έχει ! Εννοεις οτι ηρθε σε τρεις μέρες? απο την παραγγελία σοτ στο ebay? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 28 Ιανουαρίου 2011 Author #9 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Εννοεις οτι ηρθε σε τρεις μέρες? απο την παραγγελία σοτ στο ebay? Λάθος μου, το φυτό ήρθε σε 8 ημέρες σφραγισμένο αεροστεγός σε σακουλάκι με υγρασία, πως άντεξε !! Αναπτύσεται μεμονομένο σε γυάλα, με νερό από το στρωμένο μου ενυδρείο !; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 28 Ιανουαρίου 2011 #10 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Αυτά τα φυτά αντέχουν είναι σκυλιά. Όσο για την απολύμανση νομίζω πως πείρες πληροφορίες. Μεταξύ μας όμως εγώ δεν έχω κάνει ποτέ σε κανένα φυτό απολύμανση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος