presvis 27 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 27 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα, με λένε Αντώνη έχω τρέλα με τα ενυδρεία απο μικρό παιδί μέχρι και τώρα που έφτασα στα 33 και έχω στην κατοχή μου 14 ενυδρεία διαφόρων μεγεθών. Είναι όλα species. Τα είδη τα αναφέρω στο προφίλ μου και ελπίζω και σε άλλα. Με ενδιαφέρουν οι αναπαραγωγές και απο πλευράς "παρατήρησης" αλλά και ίσως λίγο πιο συμφεροντολογικά... Ελπίζω η γνωριμία μας να "γόνιμη" είναι και να ανταλλάξουμε πληροφορίες και γνώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 27 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 27 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα, με λένε Αντώνη έχω τρέλα με τα ενυδρεία απο μικρό παιδί μέχρι και τώρα που έφτασα στα 33 και έχω στην κατοχή μου 14 ενυδρεία διαφόρων μεγεθών. Είναι όλα species. Τα είδη τα αναφέρω στο προφίλ μου και ελπίζω και σε άλλα. Με ενδιαφέρουν οι αναπαραγωγές και απο πλευράς "παρατήρησης" αλλά και ίσως λίγο πιο συμφεροντολογικά... Ελπίζω η γνωριμία μας να "γόνιμη" είναι και να ανταλλάξουμε πληροφορίες και γνώσεις Καλως όρισες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 28 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Kαλώς ήρθες και καλή διαμονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 28 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 28 Ιανουαρίου 2011 καλως ορισες!! αναμενουμε παρουσιαση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 28 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Φίλε, καλώς ήρθες στο ΑΖ και ξεκίνα τις παρουσιάσεις! Μη χάνουμε καιρό ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Ελπιζω να εχεις αφρικανικα species. Καλως ορισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 28 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Καλώς ήρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 28 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 28 Ιανουαρίου 2011 Καλώς ήρθες στην παρέα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts