mizu 27 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 27 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα, Θέλω να κολλήσω μια ρίζα ανάποδα από μια κόντρα μου σε μια πάνω γωνιά του ενυδρείου μου. Πως το κάνω αυτό; Ενυδρειακή σιλικόνη αρκεί; Η ρίζα είναι στο βαρέλι και θα κάτσει εκεί για όσο χρειαστεί μαζί με ένα εσωτερικό φιλτράκι (άνθρακα/σφουκάρι) μέχρι να μουλιάσει. Δεν είναι πολύ μεγάλη (<30 cm) θα έχω πρόβλημα με την κόντρα μου; Θα μπορώ να την βγάλω όποτε θέλω; (πχ αλλαγή ενυδρείου/γνώμης/ κτλ...) ΤΗΑΝΧ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizu 27 Ιανουαρίου 2011 Author #2 Share 27 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα, Θέλω να κολλήσω μια ρίζα ανάποδα από μια κόντρα μου σε μια πάνω γωνιά του ενυδρείου μου. Πως το κάνω αυτό; Ενυδρειακή σιλικόνη αρκεί; Η ρίζα είναι στο βαρέλι και θα κάτσει εκεί για όσο χρειαστεί μαζί με ένα εσωτερικό φιλτράκι (άνθρακα/σφουκάρι) μέχρι να μουλιάσει. Δεν είναι πολύ μεγάλη (<30 cm) θα έχω πρόβλημα με την κόντρα μου; Θα μπορώ να την βγάλω όποτε θέλω; (πχ αλλαγή ενυδρείου/γνώμης/ κτλ...) ΤΗΑΝΧ Θα μπορούσα ίσως αντί να κολλήσω απευθείας τη ρίζα στο τζάμι να τη κολλήσω πάνω σε βεντούζες ώστε να τη μετακινώ κατά το δοκούν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 27 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 27 Ιανουαρίου 2011 Θα μπορούσα ίσως αντί να κολλήσω απευθείας τη ρίζα στο τζάμι να τη κολλήσω πάνω σε βεντούζες ώστε να τη μετακινώ κατά το δοκούν; Αν αντέχει το βάρος η βεντούζα θα ήταν το ιδανικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος