mimisrx8 27 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 27 Ιανουαρίου 2011 Θελω λιγη βοηθεια... Αυριο λεω να παω να παρω μια σιλικονη για να κολλησω τις πετρες μου.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν πρεπει να παρω καποια συγκεκριμενη σιλικονη ή μια οποιαδηποτε σιλικονη για να εχω σιγουρα αποτελεσματα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 27 Ιανουαρίου 2011 Σιλικονη καταλληλη για ενυδρειακη χρηση μερικες απο αυτες ειναι logo 1000 byson για τζαμια den braven aqua silicon Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimisrx8 27 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 27 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστω πολυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 27 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 27 Ιανουαρίου 2011 Σιλικονη καταλληλη για ενυδρειακη χρηση μερικες απο αυτες ειναι logo 1000 byson για τζαμια den braven aqua silicon οι σιλικονη που εχω γραφει πανω ουδετερη..κανει??την πιρα 7ε ειναι της sista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Ιανουαρίου 2011 #5 Share 27 Ιανουαρίου 2011 Δεν γνωριζω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 27 Ιανουαρίου 2011 Δεν γνωριζω . Γιωργο επειδη θελω να φτιαξω ενα μικρο ενυδρειακι απο που να παρω σιλικονη ρε φιλε?Αν δεν μπορεις να μου γραψεις εδω στειλε μου πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Ιανουαρίου 2011 #7 Share 27 Ιανουαρίου 2011 Γιωργο επειδη θελω να φτιαξω ενα μικρο ενυδρειακι απο που να παρω σιλικονη ρε φιλε?Αν δεν μπορεις να μου γραψεις εδω στειλε μου πμ byson υπαρχει στο πρακτικερ , logo1000 την ειχα παρει απο ενα καταστημα στο Πειραια και την den braven την εχω δει και σε χρωματοπωλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Ιανουαρίου 2011 #8 Share 27 Ιανουαρίου 2011 byson υπαρχει στο πρακτικερ , logo1000 την ειχα παρει απο ενα καταστημα στο Πειραια και την den braven την εχω δει και σε χρωματοπωλεια Ευχαριστω ρε φιλαρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Ιανουαρίου 2011 #9 Share 27 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστω ρε φιλαρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
beddman963 16 Απριλίου 2011 #10 Share 16 Απριλίου 2011 έχει βρεί κανείς μαύρη ενυδρειακή σιλικόνη πουθενά? ας στείλει με πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος