ΛΟΥΚΑΣ1010 27 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 27 Ιανουαρίου 2011 παιδια πως μπορουμε να ξερουμε αν μια πετρα μπενει στο ενυδρειο η οχι????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΟΥΚΑΣ1010 28 Ιανουαρίου 2011 Author #2 Share 28 Ιανουαρίου 2011 παιδια πως μπορουμε να ξερουμε αν μια πετρα μπενει στο ενυδρειο η οχι????? δεν γνωριζει καποιος να μου πει???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian 28 Ιανουαρίου 2011 #3 Share 28 Ιανουαρίου 2011 φίλε μου κάνεις το τεστ με το υδροχλωρικό οξυ (ακουαφορτε) μια σταγόνα πάνω στη πέτρα και αν αφρίσει δεν μπορεί να μπεί στο ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 28 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 28 Ιανουαρίου 2011 τι ψαρια εχεις στο ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΟΥΚΑΣ1010 31 Ιανουαρίου 2011 Author #5 Share 31 Ιανουαρίου 2011 τι ψαρια εχεις στο ενυδρειο? Kαρδιναλιους κα γαριδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 31 Ιανουαρίου 2011 #6 Share 31 Ιανουαρίου 2011 φίλε μου κάνεις το τεστ με το υδροχλωρικό οξυ (ακουαφορτε) μια σταγόνα πάνω στη πέτρα και αν αφρίσει δεν μπορεί να μπεί στο ενυδρείο Αν ειναι για Αφρικανες αυτες η πετρες ειναι μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΟΥΚΑΣ1010 6 Φεβρουαρίου 2011 Author #7 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 ο σχιστολιθος ειναι οι πλακες καρυστου?ξερει κανης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 6 Φεβρουαρίου 2011 #8 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 ο σχιστολιθος ειναι οι πλακες καρυστου?ξερει κανης? Δεν κάνουν γιατί είναι ασβεστολιθικές Εκτός αν τις βάλεις για ψάρια που προτιμούν το σκληρό νερό Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΟΥΚΑΣ1010 6 Φεβρουαρίου 2011 Author #9 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 Δεν κάνουν γιατί είναι ασβεστολιθικές Εκτός αν τις βάλεις για ψάρια που προτιμούν το σκληρό νερό χμμμ σε ευχαριστω φιλε.εχω και μια ερωτηση στους θερμοστατες που δεν εχω παρει απαντηση.αν ξερεις σε παρακαλω απαντησε μου εσυ.ευχαριστω και παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obvilion 6 Φεβρουαρίου 2011 #10 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 δεν γνωριζει καποιος να μου πει???? filaraki koita na dis apo oti ksero ama thes na balis petres apo ekso tis brazis peripou 1 ora kai meta gia na dis oti den exi polli alati (apo paralia) i apo limni bakriria rixnis ligo aquaforte ama afrizi pai na pi i petra den ine kali ego to exo dokimasi sto diko m afrikanes kai exo petres apo limni (apo fusi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 6 Φεβρουαρίου 2011 #11 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 χμμμ σε ευχαριστω φιλε.εχω και μια ερωτηση στους θερμοστατες που δεν εχω παρει απαντηση.αν ξερεις σε παρακαλω απαντησε μου εσυ.ευχαριστω και παλι. και που βρίσκεται η ερώτηση σου για τους θερμοστάτες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΟΥΚΑΣ1010 6 Φεβρουαρίου 2011 Author #12 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 και που βρίσκεται η ερώτηση σου για τους θερμοστάτες? θερμανση-ψυξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος