mirsini_st 27 Ιανουαρίου 2011 #1 Share 27 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα παιδια.... αγορασα 2 ριζες για τα ενυδρειακια μου απο ενα γειτονικο πετ σοπ....μου πε λοιπον ο πετσοπας να τις βρασω πρωτα μερικες φορες...κ να της αφηνω να στεγνωνουν αναμεσα στα βρασιματα για να μη μου βγαλουν χρωμα κ ουσιες στο νερο.... ποσες φορες πρεπει να τις βρασω?γιατι εδω κ 5 μερες αντι για φαι βραζω ριζες κ ακομα χρωμα βγαζουν.... ευχαριστω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 27 Ιανουαρίου 2011 #2 Share 27 Ιανουαρίου 2011 θα βγαλουν χρωμα , θα παρει λιγο καιρο μεχρι να τους φυγει εντελος το χρωμα , δεν εχεις καποιο προβλημα με αυτο μπορεις να τις βαλεις στο ενυδρειο σου και σιγα σιγα με τις αλλαγες νερου που θα κανεις να καθαριζουν . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirsini_st 27 Ιανουαρίου 2011 Author #3 Share 27 Ιανουαρίου 2011 δεν εχω προβλημα με το χρωμα!απλα δε θελω να κανω κακο στα ψαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 27 Ιανουαρίου 2011 #4 Share 27 Ιανουαρίου 2011 δεν εχω προβλημα με το χρωμα!απλα δε θελω να κανω κακο στα ψαρια Δεν θα εχεις κανενα προβλημα με τα ψαρια,ισα ισα η κιτρινιλα που βγαζουν υα ξυλα εχει ουσιες που κανουν καλο στα ψαρια.βαλτες αφοβα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirsini_st 27 Ιανουαρίου 2011 Author #5 Share 27 Ιανουαρίου 2011 παω να βρω την πετονια μου τοτε να δεσω πανω τα φυτα (και να φτιαξω κ κανα φαι γιατι οι ριζες δε γεμιζουν το στομαχι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος